full screen header

Diesel mår dåligt :'(

 
 
Erik var inne med Diesel hos Veterinären igår.
Han har inte varit sig själv den senaste tiden; ätit mindre och mindre och blivit slöare och slöare, ville inte längre leka någonting, trots att han vanligtvis är väldigt aktiv. I alla fall.. väl där spräckte han/de två blodådror, när de skulle ta blodprov, han bajsade på sig och det hela måste ha varit väldigt traumatiskt för honom, stackarn. När jag kom hem låg han helt likgiltigt, med bandage runt båda framtassarna, helt blodig i pälsen och stirrade ut i tomma intet och tittade inte ens på mig. Annars möter han mig alltid i dörren.

Han har någon tarminfektion och feber. Igår och idag har vi fått tvinga i honom vatten, medicin och mat. Känns sådär lagom kul att hålla fast honom, men vad ska man göra? Man får ta det lugnt och metodiskt och ge honom lite andrum mellan "försöken".

Hoppas han blir kry snart, vår lilla buse..
106 kommentarer
Felicia

Usch... :(

Min katt blev sjuk för några år sedan. Han åt och drack inte, jamade hela tiden (som om han hade ont) och han kunde inte längre hoppa upp på saker.
Vi fick reda på att han hade Vingelsjukan, var tvungna att avliva honom :'(

HOPPAS Diesel blir bättre snart!

Linda

Usch nej, vet hur det känns när ett husdjur är sjukt, man känner sig så hjälplös :( hoppas han kryar på sig snart!

maria

krya på sig lilla stackaren och styrkekramar till matte! vet hur det är när ens lilla vän är sjuk, så hemskt när dom inte kan berätta var dom har ont :(

Mia

Stackars Diesel =( Hoppas han snart är sitt vanliga pigga jag..

Kram Mia

Klara

Åh, hoppas han blir bra snart. Stackarn.

Marianne

Aldri morsomt når de stakars dyrene blir syke :( God bedring til Diesel ^^

magda'

Åh vad hemskt. ):
Han får krya på sig gossen!

Martina

Förra katten blev oförklarligt sjuk så han fick avlivas :'(

Emelie B

Hoppas han kryar på sig snabbt! När min goja fick åka in akut o ligga inne i flera dagar så var jag helt utom mig av oro.

Jessan

Åh stackarn! Hoppas han kryar på sig snart!

Louisefoto

Gud va jobbigt :( nu får vi hoppas att eran lilla misse blir bra snart

Alan

Här visar Miley Cyrus sitt mest intima ställe - GossipGuy.se

Julia Sundqvist - Fotoblogg

Åh nej va tråkigt, hoppas han kryar på sig snart! <3

Elsa (fotoblogg)

Nä usch stackarn! hoppas han kryar på sig <3 Du får hälsa från mig :)

Ninni

aaaw stackaren =( hoppas verkligen det blir bättre :(

Erika - fotoblogg

Åh vad jobbigt :( Han får krya på sig!
Kram!

thephotographs.webblogg.se

nej vad tråkigt, hoppas han blir bättre :/

Pernilla

Hoppas han kryar på sig snart! Han är så fin din kisse ! Sänder en tanke till er från oss och våra två katttjejjer!!
//pernilla

Tora (torathestar.blogspot.com)

Hoppas han kryar på sig snart ;(

Sandra

Fy, vad hemskt. :( Jag lider verkligen med er.

Vår katt har genomgått problem med blodvärden, blåsljud på hjärtat och njurarna förra året efter händelsen då han inte kunde utföra sina behov alls. Sedan dess äter han special foder mot njurarna vid specifika tider varje dag i hopp om att gå ner i vikt.

Nu mår han mycket bättre, gått ner nästan ett kilo och mer aktiv. Hoppas verkligen att Diesel mår bättre snart, han verkar vara sån härlig och mysig kisse.

Emma

Vår ena katt blev också dålig när han var liten, runt 5 månader gammal. Fick aldrig reda på vad det var, hans prover osv visade inget, så det var sjukt jobbigt och inte veta om han skulle leva eller dö. Man blir ju alldeles förstörd när ens små inte mår bra, de blir ju nästan som ens barn :P
Men idag mår han bara bra!

Fotograf Annie

Men usch, stackarn vad jobbigt :/ Hoppas han blir frisk snart!

Towe [fotoblogg]

hoppas han blir bättre.. det är aldrig kul att se ett djur lida. ;(

Carolin

Åh, fy! Kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste kännas :( Krya på dig Diesel, du får ge honom massor styrkekramar!

Anonym

krya diesel!

Elin

Stackars Diesel!! :(

Linnea

Usch för sådant! Hoppas att det blir bra snart så ni får flera mysdagar framför er. Kram på er!

Sanna

Usch aldrig roligt när de små är sjuka! Min ena kissunge är/var så lös i magen under flera månaders tid så vi bestämde oss för att låta dem ta tester och kolla om han var okej eller inte... De spräckte ett blodkärl på honom också och eftersom han var nakenkatt bara sprutade blodet utan hejd! Det var nog det värsta både han och jag varit med om... Är glad att han inte hade någon päls där blodet kunde kleta in sig, man vill ju inte gärna bråka med dem genom att tvätta dem efter något sånthär :/

Hoppas han kryar på sig snart sötnosen!

E L I N F E L I C I A S

usch, hoppas han blir bättre snart!

Kayli

Diesel is the best!!!! :D he's just beyond words adorable!! and i love your previous post, too!! such an amazing capture... perfectly captured the moment you jumped! :D

Kayli

oh, and i forgot to tell u that i envy your weather just way too much!! replying what you asked me last time.. it's around 90~100 degrees Fahrenheit... meaning probably around 30~40 degrees Celsius there..!! crazy isn't it!!! i wish winter would come... like today! or maybe tomorrow? :)

Svar: Haha! It's really crazy! Can't imagine that you are walking around in light clothes, while I'm here wearing my autumn coat, thick scarf and boots every day! I like the wether and the cold in the beginning, but I tire quickly.. After six month of darkness and cold... there's nothing I want more than the warming sun and bare feet ;)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Malin

Åhw nej stackars liten. Hoppas han kryar på sig! Kram på dig Elin <3

M ä r t h a . V

NEJNEJNEJNEJNEJ :'( Vad alla ska dö, orättvist...!

Svar: Vadå dö?
Elin [ n e v n a r i e n ]

hanna, förbanna

åhnej :( hoppas han kryar på sig och mår bättre snart, stackarn!

Natalie

Hoppas att han blir bra snart!

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

usch lider med er..hade ju sjukstuga med mina 3 katter mest hela sommaren förra året med luftvägsinfektioner, kaskadkräkningar, total apati, sjukhus och annat..usch vad det gör ont i hjärtat när man så tydligt ser att de inte mår bra men man inte kan fråga vad som är fel.

Hoppas han kryar på sig bums och jag tror de fattar innerst inne när man tvingar dom och de fräser spottar morrar att man ämdå bara vill hjälpa dom.

kram

Svar: Exakt.. Och får verkligen hoppas det... han var så sur på mig efter att vi tvingat på honom medicinen nyss att jag trodde att han aldrig skulle förlåta mig, men sedan lockade jag med lite borstning (vilket han älskar) och då smälte han efter ett tag och det verkar som att han har förlåtit mig nu.. :/
Kram
Elin [ n e v n a r i e n ]

Annie

Nä, ursch vad jobbigt! Stackars liten. :-( Tycker så synd om djur som inte kan berätta för oss hur dem mår. Hoppas han frisknar till riktigt snabbt och svarar bra på behandlingen! <3

Cissi

Stackars kissen :(

Rebecca Tengström

åh fina killen :( hoppas han kryar på sig fort, så jobbigt att se sin vän må dåligt .

Tescho

Lillkissen då. Kryakram!

Hanna

Stackar Diesel! Hoppas han blir bra snart!!

Maja

Åh nej! Jag blir nästan tårögd av att läsa ju! :( Jag har själv två katter som jag älskar hur mycket som helst. Tänker ofta på att de kan rymma (innekatter) och bli påkörda av en bil (vi bor nära en lite större väg) och jag skulle inte kunna klara av det! Jag blir orolig så fort någon öppnar dörren hemma och jag blir jätterädd när någon av dem lyckas smita ut genom dörren. Usch... Jag hoppas att Diesel blir frisk och han kommer må lika bra som förut! :)

s p i n d e l t j e j e n (och lilla Pyret i magen)

Lille plutten, hoppas att han snart är bättre igen! Kramis

Becca

nej vad tråkigt :( Hoppas han kryar på sig snabbt !

Rebecka Vigren - Fotoblogg

Usch vad tråkigt! jag hoppas verkligen att han börjar äta och dricka som vanligt snart igen, det är så tråkigt och jobbigt när djuren i ens närhet mår dåligt.

david

AW, fin katt! Synd att han är sjuk dock! :/

Casowa

Åh fy, stackarn! Hoppas han blir bättre snart!

Vet hur det är att ha djur som är sjuka. Förra året var jag själv med om att Tjabo (min familjs före detta skäggagam) blev jätte dålig pga att han fick canser (närmare bestämt blodcanser - om jag inte missminner mig)... Och han överlevde inte det pga att en viss person i det här hushållet som jag bor i vägrade acceptera och inse när framför allt jag kommenterade under säkert mer än ett halvårs tid att Tjabo inte mådde bra och började må sämre och sämre. Så jag kände (och känner mig fortfarande) jätte dålig och rentav helt värdelös för att jag inte ställde mig och skrek och rentav grinade inför den där personen så han kanske kunde ha fattat att något var fel tidigare, för om jag hade gjort det så hade Tjabo kanske varit i livet idag.

Och just nu har min brors skäggagam, Elin, mask i magen. Fast hon verkar inte tycka att det är så hemskt, för hon är sig själv och äter som hon ska. Det enda som är fel är att hon är dålig i magen. Ett plus med henne är att min bror inte behöver tvinga i henne medicinden - hon tycker den är jätte god och vill ha mer än vad hon egentligen ska ha.

Svar: Nej vad hemskt :( Det måste ju ändå vara det värsta.. att känna att man kunde ha gjort någonting. :(
Diesel åt den första halvan av medicinen och verkade gilla den, men sen vart det väldigt ointressant och vi var tvungna att tvinga i honom resten och efter det flyr han bara vid lukten...
Elin [ n e v n a r i e n ]

Caroline

Jag vill nästan påstå att det är ganska vanligt hos Ragdoll katter. Min kompis har haft flera och nästan alla har haft problem med magen eller liknande och då har dem kommit från olika kullar så det har inte berott på det.

Vi får hoppas att han kryar på sig snabbt!

Svar: Okej så det är någonting vi får vänja oss vid alltså.. frågan är ju vad man ska låta honom äta för foder i fortsättningen som inte kostar skjortan och som arbetar i förbyggande syfte -_-
Elin [ n e v n a r i e n ]

Maria

Nää, stackars liten... Men känner sig så hjälplös när de inte kan berätta för en hur de mår, var de har ont osv... :(
Hoppas han kryar på sig!!

Cecilia

Kastar lite kärlek och värme åt ert håll!! :(

Angelica

Nemen gull plutten!!! :'( Usch vad hemskt, blir alltid så tårögd när jag läser när ett gull plutt mår dåligt! :(

~ Elinemma

Hejsan, allt bra ? :)
lust att följas via bloglovin ?

Frida

Hoppas han kryar på sig snart :)

Mia

Huff, stakkars liten... Håper han blir bedre snart!

Vasses

Men nej :( blir ledsen jag med nu ju :( hatar då djur lider :'( hoppas lilla diesel mår bra snart!

rumptott

trisst med katten de va en väldigt fint katt. jag brukar inte vara förtjust i katter i vanliga fall men den där va riktigt fin =)

hoppas kissen blir bättre snart.. håller tummarna.. =)

Issa

Vad tråkigt! Jag känner igen det där med att tvinga i katten vatten. Ett tips är att försöka ge honom filmjölk. Dom brukar tycka att det är rätt gott så dom brukar kunna slicka sig lite själva, och filmjölk är ju rätt så vätskefyllt, eller vad man ska säga. Det brukar gå hem hos min katt iallafall.
Hoppas han blir bättre snart!

Jennifer

Åh stackarn! Vill inte ens tänka på hur jag skulle känna om något hände med min lilla Sparris (

Tove

Nej vad tråkigt! Hoppas han blir bra snart! Jag ska hålla tummarna för det! Vet hur hemskt det är när ett husdjur blir sjuk...

Titti

Men näää fluffen :(!

Denize - Fotograf i Spanien - Ensam morsa till E&E

Men fy vad jobbigt. Hoppas han blir sig själv snart igen!

Frida

Stackare, hoppas han mår bättre snart!!

Therese

Stackars! Mina 2 ragdolls önskar att du kryar på dig fort!

Svar: <3
Elin [ n e v n a r i e n ]

Michaela Lundgren

Åh, jag vet hur det är med sjuka katter, och det är aldrig roligt :( hoppas han blir kry snart!

claudia

Sööt!

Jojo

Stackars liten:( hoppas han blir bättre!

Victoria

Usch så hemskt. Har han varit på kattutställningen eller umgåtts med någon annan katt som var på den i göteborg? Hört att många katter blivit dåliga eftre den.

Svar: Nej han har bara vart hemma :/
Elin [ n e v n a r i e n ]

Daniel - Swese

Katter har en otrolig förmåga att kunna repa sig snabbt!

Lotta

Gud va söt han är! :D

Linda

Men stackars lilla Diesel :( Hoppas verkligen att han blir bättre snart.

Lydia

Usch, det är så jobbigt när ens husdjur blir sjuka :( Minns hur orolig jag var när en av mina katter var sjuk, men som tur var repade hon sig. Det kommer Diesel också att göra! :)

Anonym

Åh nej vad tråkigt!!! hoppas verkligen han blir frisk.. vi var tvungna att tvångsmata en undulat för några år sen, inte kul :(

yasmine modell mamma och fru

sååå fiiiin

M

Hela din design och allting är så sjukt snygg! men så har du ingen egen personlig ikon uppe i adressfältet? stör mig! haha ;)

Svar: Haha men vem kollar i adressfältet när det är bloggen som är grejen? ;)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Kathrine Louise

Uffda.. :S Stakkars...

Fanny - foto&vardag

Stackars lille kissemisse! :(

Tack så jättemycket, det betyder oändligt mycket för att du svarade på min fråga på blogresponse! Jag har undrat så länge hur jag ska göra, men nu ska jag börja fota min familj alla sak runt om kring mig och allting behöver inte vara så speciellt, om jag ändå tar bilder på hemmet t.ex så bryr jag mig inte så mycket om det blir fel osv.. Och sluta stressa eller pressa mig med attt jag måste blogga. Du är en väldigt bra förebild! Det vet jag att många tycker, en bamse kram från mig. <3

Svar: Varsågod! och det låter jättebra tycker jag :) Tack så väldigt mycket :D kram! <3
Elin [ n e v n a r i e n ]

tjaaaaa

Stackarn :'( Hoppas han kryar på sig <3

Olivia, foto o skapande

Hoppas att han kryar på sig!! Verkligen, det är för hemskt...

filippa

Du är så duktig så jag nästan blir ledsen! Jätte fina bilder:
Kram!

carlotto

hej
er det bare en tarm infektion kommer han sig .
Helt klart.
Du må tro på det ! ! !

Svar: Jadå det kommer gå bra, det tror jag med, men det är ändå jobbigt att se honom lida.. :(
Elin [ n e v n a r i e n ]

Den anonyma träningsbloggaren

Aww! Hoppas han blir bra snart!

Caroline Svensson

Nä.. stackarn :(
Hatar att se djur lida och må dåligt :/
Hoppas han blir frisk så fort som möjligt!

EMM▲ JOH▲NSSON

Usch, Lillkillen då :C Hoppas att han blir bättre snart! Vad jag har lärt mig av min mamma så ska katter tåla infektioner och sånt rätt bra så jag hoppas verkligen att det går bra <3

johanna ~

åh, stackars diesel :( hoppas han mår bättre snart ! du får be honom att krya på sig :)

Emmy Siverland

neeeej! Fina Disel<3 hoppas han mår bättre snart!

Annster

Förstår oron i en sådan situation.
Förhoppningsvis blir han frisk snart :)

Silfverfisken

Usch. Jag vet precis hur det känns. Har en sjuk katt här också, som bara ligger och stirrar ut i ingenting. Hoppas att Diesel kryar på sig snart!

jennifer

Men åh vad tråkigt! :( Hoppas han blir bättre snabbt!

luucy

usch vad trist!! hoppas han blir bra snart :(

Cornelia

Stackarn hoppas han blir bra snart!
Fin blogg föresten!

erika

Oj nej då.. :( Hoppas han blir frisk snart igen.
Ge honom en stor krya-på-dig-kram från mig!

Lisa

Nej men lilla peppen! Vad jobbigt för er alla. Krya på dig lilla Diesel! Många kramar och pussar från mig och mina två pälsbollar.

FELIICIALINNEA♥

Hoppas han frisknar till snart, lillen♥

Maria

Åh lillgubben! :(
Hoppas han snart blir frisk!

Johanna

Jag vet hur det är, min kisse är lika gammal om Diesel och i sommras så vart så himla dålig, var tvungen att opereras men allt vart bra till slut. Men man är ju så orolig! Jag och Cirrus skickar krya på dig kramar till Diesel.

Nea

Guud vad synd! Har en ragdoll själv om hon skulle bli sjuk skulle jag bli så orolig och ledsen ;( Stackars Diesel! Krya på dig Diesel!

MADDISENJ

Usch vad tråkigt. Hoppas han mår bättre snart!!

Emma

Åh nej! Hoppas han blir bättre!

Anonym

bleb rörd då jag läste texten! att en sån söt och säker väldigt livfull med många tankar och busiga sinnen ska bli sjuk och slö och inte orka någonting .. det känns hemskt!

frågestund på min blogg så fråga frgåa fråga!

ha det bra hejdå!

elif

Trevlig helg!
Titta om du gillar min blogg, du kanske blir beroende?♥

Juni ♥

Nejj vad tråkigt o höra, krya på dig lilla puffboll :'((

mary

Hoppas han mår bättre snart :) stackars missen :(

Ellen

Nej, vad synd. Han som är så söt borde få vara frisk hela tiden!

Anonym

Åh nej vad tråkigt :( Det är alltid så hemskt nä djuren blir sjuka. Vi hade en hund som vi var tvugna att ta bort få 2 år sen när han blev oförklarligt sjuk. Slutade äta, gick ner i vikt, spydde lite nu och då och tappade all ork och energi och veterninärerna förstod ingenting och kunde inte göra något...

freak

Men vilken sötnos. Hur gammal är han?

Mich

söta bilder på diesel :3 o kryaaa på honom