full screen header

Familjeband

Bilder tagna av mig och min syster Hanna.
 
 
 
Det är många som frågar om det inte är underbart att dela ett intresse med sin familj,
och jag kan inte annat än säga: Jo. Det är sjukt underbart! Vi har väldigt lika intressen allihop, i alla fall den tjejiga delen av familjen. Vi gillar alla att att vara kreativa på många olika sätt. Jag dominerar när det gäller foto, min syster när det gäller musik och min mamma när det kommer till att pyssla och måla. Förrutom det gillar vi även slott och historia, att vara ute i naturen, vi vill typ resa till samma ställen, våra favoritfilmer är historiska dramafilmer och har vi en favoritfigur i något tv-rpogram, så kan man lita på att de andra också har samma favorit. Musiksmaken är också lika och där hänger pappa med också. Allas favoritband är Sonata Arctica - vi går gärna på spelningar tillsammans ;)

Vi är nog ganska dominerande i det vi gillar att göra, så det är väl rätt tur att jag både har en pappa och en pojkvän som är öppna för förslag och kan tänka sig att hänga med på våra upptåg... :)
64 kommentarer

När man bara oroar sig

Diesel värmer sig under filten (vänster) och nyuppvaknad på djursjukhuset (höger).
 
 
Jag var med Diesel på djursjukhuset igår.
Han skulle sövas ner och få vatten insprutat under huden, eftersom han druckit dåligt. Jag var gråtfärdig redan från början, men det gick bra. Bättre än någon annan gång han varit där.

Efteråt var han som personlighetsförändrad. Mer matglad, såg piggare ut, mer uppmärksam på omgivningen och såg upprikgit glad och lycklig ut. Från att ha varit helt likgiltig, nästan lite avig mot mig, så var han helt superduper-kärleksfull och ville vara med mig hela tiden.

På kvällen lekte han faktiskt med några presentsnören och det kändes hoppfullt. Men idag ligger han bara still igen, dock fortfarande väldigt kelig, men han säger inte mycket - och han är vanligtvis en väldigt pratsam katt.

Är så jävla orolig just nu. Så ledsen.

66 kommentarer

Diesel mår dåligt :'(

 
 
Erik var inne med Diesel hos Veterinären igår.
Han har inte varit sig själv den senaste tiden; ätit mindre och mindre och blivit slöare och slöare, ville inte längre leka någonting, trots att han vanligtvis är väldigt aktiv. I alla fall.. väl där spräckte han/de två blodådror, när de skulle ta blodprov, han bajsade på sig och det hela måste ha varit väldigt traumatiskt för honom, stackarn. När jag kom hem låg han helt likgiltigt, med bandage runt båda framtassarna, helt blodig i pälsen och stirrade ut i tomma intet och tittade inte ens på mig. Annars möter han mig alltid i dörren.

Han har någon tarminfektion och feber. Igår och idag har vi fått tvinga i honom vatten, medicin och mat. Känns sådär lagom kul att hålla fast honom, men vad ska man göra? Man får ta det lugnt och metodiskt och ge honom lite andrum mellan "försöken".

Hoppas han blir kry snart, vår lilla buse..
106 kommentarer