full screen header

Mitt spöklika jag

 
 
Kom hem från jobbet för en stund sedan och tog mig en kopp té.
Vi har haft en sjukt rolig dag! Många engagerade sig och kom utklädda - och jag var som sagt ett spöke. Närmare bestämt en spökflicka! Vi tog bättre bilder på mig än dessa, men tyvärr glömde jag minneskortet på jobbet... attans! Här nedan ser ni hur de andra såg ut; vi hade bland annat Pippi, Darth Vader, Jokern, en trollkarl, en präst, en MediaMarkt-försäljare och en fågelskådare. ;)
 
          
101 kommentarer

Pumporna Anders och Berit

Idag har jag och Kristina gjort Halloween-pumpor!
Imorgon är det "The big day" på jobbet och Halloween är inte Halloween utan några glada pumpor - inte sant?! Vi rostade även pumpakärnorna och de är ju så himla goda.. Har aldrig fixat en pumpa själv, men hjälpt mamma för en massa år sen.. men det var ju inte alls svårt. Den stora pumpan är min och han heter Anders. Den lilla är Kristinas och hon heter Berit ;) Alltså det kommer bli roligt imorgon! Vi, fyra utklädda galningar från jobbet, ska samåka ut till Scandinavian Photo på morgonen. Funderar på att stanna till vid någon rondell och skrämma skiten ur folk! Nädå.. ;)


33 kommentarer

Lite mer av Alvin

 
 
Tack för alla lyckönskningar!
Alvin är en riktig liten pärla, det förstod vi rätt snabbt. Går inte att beskriva honom utan att nämna hur mysig och tillgiven han är. Och skuttig. Haha. Han är en riktig charmör och jag tror nog att alla som träffar honom blir lite smått förälskade... ;)

Nu måste jag gå och pyssla om honom, för nu har jag stirrat in i datorn alldeles för länge! <3
62 kommentarer