full screen header

Har du någonsin tänkt på att skada dig själv?

Här kommer de tio första svaren från frågestunden... :)
 
Om du inte hade din blogg & kamera vad skulle du göra då?
Jag skulle förmodligen skriva för glatta livet och teckna betydligt mer. Det är saker som jag tycker väldigt mycket om att göra, men som tyvärr hamnat i skymundan för just bloggen och fotograferandet.
 
Om du fick åka tillbaka i tiden och träffa den tio år yngre Elin, vad hade du då sagt till henne?
"Du är fin som du är, det är inte bara något mamma säger".
 
Vad skulle du vilja heta om du var kille?
Tycker att killnamn är så svåra! Men jag skulle nog vilja heta Miro. Miro Kero, det låter väl fint? ;)
 
 
 
 
 
Brukar inte se så mycket av mat/bak här på bloggen, är det något du är intresserad av?
Nej tyvärr... Önskar verkligen att jag var intresserad, så att det inte blev en sån pina varje gång jag måste göra det.. haha. Skulle nästan flytta hem igen bara för att få pappas mat serverad varje dag............. ;)

Gjør du noen barnslige sprell innimellom?
Jag är alltid barnslig, det faller sig naturligt. Vägrar att bli vuxen! ;)
 
Når står du opp om morgenen, og er du i såfall trøtt eller opp-og-hopp-energisk?
Jag är dödstrött när jag ligger i sängen (runt 06.30 när Erik väcker mig) och undrar hur fa-an jag ska komma upp, men så fort jag kommit ur sängen så är jag faktiskt ritkigt pigg, haha! Tycker ju att jag borde lära mig att det bara är lättare att kliva upp fort, än att plåga sig själv genom att ligga kvar och tänka på att jag måste gå upp... ;)
 
Jag har tänkt på att man aldrig ser några inlägg från fester eller middagar eller restauranger eller liknande med vänner. Det kanske inte är något intresse ni har? Eller så är det kanske inte lika vanligt att man går ut på after work eller dricker vin eller liknande i Jönköping.... (mina fördomar... haha!)
Haha! ;) Jag är aldrig på fester - på kvällarna och nätterna vill jag helst vara för mig själv - eller sova! ;) Jag dricker inte alkohol (har ingenting med religion att göra - även om jag bor i Sveriges Jerusalem hehe..) och ogillar att dansa (ser mest ut som en stoppad gurka när jag försöker göra några moves..), vilket också bidrar...

Jag vet att många ser mig som tråkig, konstig och läskig för detta, men saken är den att alla helt enkelt inte roar sig på samma sätt. Jag vill hellre ha en spelkväll, en riktigt mysig middag (hemma eller på restaurang spelar ingen roll) eller någon annan typ av aktivitet :)
Och jo, vi har middagar och äter ute, men jag har inte lyckats komma på ett bra sätt att ta med kameran på dessa ännu.. Blir alltid att den blir liggande i väskan i alla fall ;)
 
 
 
 


Är du kristen? Döpt, konfirmerad?
Jag är döpt och konfirmerad, men inte religiös. Dock tror jag att allt händer av en mening och att det finns någonting runt omkring oss som vi inte kan förklara. Det känns bara som att det måste finnas någonting - för vi kan väl inte veta allt...?
 
Har du någonsin tänkt på att skada dig själv genom något destruktivt?
Nej, aldrig varit i närheten. Men om jag hade vart det, så hade jag troligtvis varit för mesig ändå... skulle inte klara av det.
 
Något tips på hur man får tiden att räcka till? Jag menar, du jobbar, fotar, redigerar, bloggar, ritar/målar, har en kissemiss att leka med, fotoutflykter med familjen, pojkvän... (och säkert mycket mer än så) Och ändå lyckas du producera och vara så inspirerande, en riktig inspirationskälla för många! Du är GRYM!!!
Haha tack! Ett tips är att sluta städa, tvätta, äta, sova och sånna där andra tråkiga saker.. ;) Närå men jag undrar själv ibland. Tiden räcker inte alltid till, hur mycket man än vill och det är alltid någonting man måste låta gå åt sidan.
60 kommentarer

När Alvin myser...

 
 
Jag tycker det är extremt mysigt att ha Alvin nära mig när jag sover.
Så pass att jag hellre ligger vaken i en lite halvjobbig ställning, än stör honom i sömnen. Kanske är jag konstig... jag vet inte. Men nog är det fint alltid. Finns väl inget bättre än när han kommer tassande över madrassen och ställer sig och trampar på mig - med sitt lilla ansikte, med de kisande ögonen ungefär en decimeter från mitt. Gooosigt!

Så är det väl också när han sitter i ens knä vid datorn egentligen. Jag skriver med en hand ibland, för att han ligger med huvudet på min arm... eller styr datormusen med vänstern istället för högern. Det går ju lite långsammare.. men det är det värt! <3

Dock är jag inte lika glad när han håller mig vaken/okoncentrerad genom att jama istället. Nono! ;)
42 kommentarer

Fråga mig någonting?
Tänkte att jag skulle ha en frågestund nu!
Tips på kameror, objetkiv och inställningar hittar ni längst ner i sidspalten på min blogg (eller genom att klicka på Fototips i menyn högst upp). Så länge ska jag förbereda lite smaskens till er inför julen.. vad har jag läckt på min Facebook-sida.. ;)

STOPP!!! ;D
103 kommentarer