full screen header

En sväng runt Jönköping


Kan inte fatta att det var två år sedan jag och Anders var ute och fotade senast.

Det känns som om det var igår. Kan inte heller fatta att jag inte fotat riktig TFP (ej betalda jobb) sedan tidigt i höstas. Vad händer? Haha. Men det var väldigt roligt i alla fall! Här ser ni några Behind the Scenes. Vi höll till vid Vätterstranden (nedersta bilden) och inne i stan.. Hovrättstorget? Är det så det heter?
Ska försöka hinna klart med en bild nu innan det blir dags för film.
38 kommentarer

MedeltidssagoklänningJag har en längre tid planerat att sy en sån här klänning.

Det har inte varit helt lätt att bestämma sig, för jag vill saker helt i perioder och bara för att jag är tokinne i något en dag, så betyder det inte att jag är det nästa... hm. Så.. nu har jag stannat vid den här i alla fall och även om jag kanske faktiskt skulle vilja ha smala ärmar med små knappar ända från hanleden till armbågen, så har jag tänkt lite smart nu... haha yeahh... Eftersom det kommer att vara sommar de gånger jag kan använda den, så vill jag inte gå omkring och svettas, så det får bli vida ärmar av något luftigt tyg.

Ärmarna ska vara klockade från armbågen och det finns två alternativ; det ena är att ha ärmarna nere som vanligt och det andra är att det finns en öggla längst ut som man kan fästa runt en liten liten knapp vid armbågen, så att man får bara underarmar (ifall det blir klumpigt eller varmt).
Liknande metod ska användas på underklänningen.
Underklänningen ska också kunna bäras som den är.

Sedan har jag fått tag i en person som eventuellt kan hjälpa mig att tillverka en krona, som skulle kunna se ut ungefär såhär. Utöver det vill jag ha en massa andra accessoarer, men det orkar jag inte dra nu. Tanken är väl att jag ska kunna "dressa ner den" med enklare/grovare tillbehör och ta bort kronan, för att se mer ut som en vandrare av något slag. Nevnarien the Väändrööör, som jag hade sagt, eftersom vi alltid "försvengligar" (pratar svengelska) allt i vår familj.

Okej, det blev värsta novellen om det. Men jag vet att jag har en hel del fantasynördarvänner där ute som säkert uppskattar de - jag träffade en goding i lördags och fick hjälp av en annan igår! :)
47 kommentarer

Yellow Fellow

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM

Här är min snygga karl. Det andra E:et.
Han köpte ett par gula solbrillor i lördags. Jag tyckte de var balla. Släpade iväg honom till Vätterstranden för ett par bilder på honom och fick en ny prima fotoplats på köpet - ubersnyggt ställe!
Nu sitter han väl och svär för att jag tar sån tid på mig... förstår honom. Vi ska se film och jag "ska bara...". Men det är ju för en bild på honom som det tar tid, så det får han ju nytta av i slutändan ändå ;)

Hej och hå.. nu ska jag gå.. Ps/ Kul att ni gillade älgvideon! ;)
26 kommentarer