full screen header

Daenerys Targaryen

Igår började jag teckna. Det var inte bara en dans på rosor.
Det var snarare 'a dance with dragons'... Slängde säkert tio skisser/påbörjade teckningar, medan jag rev mitt hår och undrade vad jag höll på med. Fick för mig att jag inte längre kunde hantera promarkers. Blev arg för att linjerna blev så skarpa. Fattar inte Maria, drottningen av Markers. Hur bär hon sig åt?! Kom fram till att hon troligtvis vågar mer än mig. Drar jag en för mörk linje så svimmar jag typ och så är allt förstört. Istället för att bara vräka på med färg. I alla fall. Jag gav upp och gick och satte mig och kollade på film. 'LOL'. Den var faktiskt bra.
 
När den var slut gick jag tillbaka till skrivbordet. Hade som funnit mig i att jag inte kunde skapa något seriöst, så började göra en serieruta. Klockan blev sent innan jag var klar, så jag gick och la mig. Tänkte fortsätta idag, men när jag kom och satte mig vid pennorna och pappret så kände jag för att börja på en helt ny istället. Det blev en Khaleesi. En Daenerys Targaryen. Flöt bara på. Blev för en gångs skull nöjd. Händer ungefär var tionde gång.

Så, vad har jag kommit fram till av detta?
1. Det går inte att teckna om jag 'bara vill ha något att göra', utan det måste vara ren vilja. Ett driv.
2. Det går inte om jag har satt som mål att resultatet ska bli kanon, utan det måste vara helt kravlöst.
3. Det går inte om jag har ett jobb. Tur att jag har semester.
 
 
 
Spara
Spara
51 kommentarer

Fem iPhones är fler än fyra bilder..

Hejsan hejsan hejsan hejsan... hejsan! Idag ska ni få se vad jag har i min lattjolajbanlåda! Titta här... det är en-två-tre-fyyyyra Elin'ar - och det är så fiffigt att TRE av dem hör i hop på ett alldeles speciellt litet sätt och EN SKA BORT! Så nu tänkte jag se om ni kunde lista ut vilken Elin som ska bort...!?Haha okej.
Har rensat min iPhone idag. Tog typ hundra år, eftersom den var så full med bilder... jag tar som 5-10 bilder på samma motiv, och så orkar jag inte rensa med en gång, så det har fyllts på rätt bra sedan i slutet av november där, när jag rensade sist.... ;)

Som om det inte vore nog med iPhonebilder, så hade jag även ca 1000 systemkamerabilder (raw??) på den också, som iTunes hade säkerhetskopierat in, utan lov. De har legat där i ett år, eftersom jag inte vetat hur jag ska få bort dem - de syns inte när man öppnar iPhonen i datorn och man kan inte radera dem direkt i mobilen heller så ja.. har inte vart så glad. MEN IDAG GICK DET! Hurra! Så nu är den helt tom på bilder. Yay!

Ps. När jag och syrran "sover över", så brukar vi köra en lek sent på kvällen/natten, som går ut på att komma på fula miner och så ska den andra försöka härma så bra den kan - sista bilden till höger är ett resultat av detta. Jäkla kul lek - ni borde testa! ;)
16 kommentarer

Hej Dripp-Dropp och äckliga sniglar

Här är lite bilder från dagen, då jag var ute och fotade med en tjej som heter Lina.
Vi mötte både på regn och äckliga sniglar... ;)

 
Well, hade jag tänkt att göra det till en vana att blogga så här sent?!
Haha.. Jag gör allt för att klara mitt mål att blogga en gång om dagen i en månads tid. Fyra dagar kvar, så har jag uppnått det - heja! Inte för att jag hade tänkt att sluta efter det eller så, ser det mer som en "återinlärningsprocess", så att jag hamnar på rätt spår i ekorrhjulet och inte trillar ur hela tiden... ;)

Jaoo.. jag och Erik har semester tillsammans nu.. finally. Han har haft tre veckor själv och jag kommer att ha två veckor själv när den här sommaren är slut. Så vi tänkte väl göra något åt dessa dagar.. frågan är bara.. vad? Ingen aning. Får väl se... vädret fortsätter ju att vara det sämsta i världshistorien, så man är ju inte direkt pepp..

Aja, nu ska jag sova. Eller något. Erik gick förbi mig nyss och frågade "Är du trött??" Jag: "Nej, vadå då?" Han: "Nä, bara undra..". Tss... Tror han tänkte höra efter om jag var sugen på lite SUMDHN.. mmmmhmmmm! SittaUppeMedDatorHelaNatten. Let's go LAN! Typ..
26 kommentarer