full screen header

Frågor om Diesel?

Har ni några frågor om Diesel? Tänkte sammanställa ett inlägg med frågor och svar kring honom, eftersom det kommer in rätt mycket hela tiden, så passa på att kommentera om det är något ni undrar, så får ni ett gottigt Diesel-inlägg imorgon! ;)

194 kommentarer

Kolla min nya kompis!Det är verkligen något speciellt att äga sin första bil.
Jag har aldrig haft något bilintresse, men ändå var det någonting som hände i kroppen när jag slängde blicken på denna sköna Honda Jazz från 2005 för första gången. Imorse när jag tog emot nycklarna kunde jag inte sluta flina - det var verkligen fånigt. Så exalterad och överlycklig jag var (är). Min bil. MIN BIL!

Kan knappt fatta det. Kanske förstår jag mer imorgon när jag slipper det där... springande till bussen varenda jäkla morgon, stöket och trängseln, morgontjuriga busschaufförer, tröga människor och åksjuka.

Det var förresten den här modellen som japanerna tänkte döpa till Honda Fitta. Kul.
Bara för det så ska jag kalla henne "Fettan" (på riktig västgötska) ;)
108 kommentarer

Att göra det man känner är rätt

Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM (som alltid, hehe..)Här kommer lite bilder från förra söndagen, när jag och mamma var ute och fotade
- det har verkligen blivit en grej att åka ut varje gång jag är och hälsar på! Och jag gillar det. En lugn, frisk, mysig, vacker och spännande tur som gör gott för själen.

Jag har bloggat på i 110 sedan jag startade min blogg 2007 och någonstans på vägen har jag försummat sådant som inte borde försummas. Bloggen har alltid gått före allt. Min familj, min pojkvän och mitt eget liv. Det är förmodligen därför det tagit stopp nu. Jag har upptäckt hur det känns att vara "en vanlig människa" och inte en bloggare. De dagar/veckor jag inte bloggat har jag känt mig fri. Jag har haft tid att göra saker som jag aldrig haft tid med annars. Jag har kunnat njuta av saker utan att ha ångest över att jag inte publicerat ett inlägg på flera dagar och jag har inte behövt tänka på att "jag måste ta bilder så att jag har nåt att blogga om sen".

Det går i vågor det där. Ena dagen känns det som att jag lika gärna kan sluta blogga för gott och andra dagen är det det bästa jag vet. Jag kommer inte att sluta blogga. Det är fortfarande ett verktyg som hjälper mig, även om det är jobbigt ibland och det skulle kännas så tomt att inte ha kontakten med er längre. Hade det inte varit för er, hade den här bloggen inte funnits.
Jag måste bara finna en balansgång.

Sen kanske det har med årstiden att göra också, jag vet inte. Jaja. Jag är på bra humör idag i alla fall.
För imorgon är en pirrig dag. Ser fram emot imorgon så mycket så det inte är klokt. Det är en livsförändrande dag för mig. Trodde aldrig jag skulle bli så exalterad över en sån här sak, haha. Men ni får se själva med egna ögon imorgon!
63 kommentarer