full screen header

Året 2012

Jag ljuger om jag säger att 2012 varit ett bra år. Jag har försökt hålla skenet uppe året igenom och har väl lyckats ganska bra med det, men man har väl märkt ändå på mina uppdateringar att allt faktiskt inte varit riktigt som det ska... Men jag är inte deppig för det - detta ger bara 2013 en fantastisk möjlighet att bli helt.. outstanding!! ;D
 
Så.. vad hände då 2012....?
 
 
 
 
 
Jag skaffade bil.
Som jag våndades inför det där beslutet... Det kändes så himla stort och "allvarligt" på något sätt. Men när det väl var gjort så kände jag direkt att det var ett av mina bästa köp på väldigt länge. Älskar min bil! Och vad den har underlättat mitt liv! Behöver aldrig bli lämnad och hämtad. Behöver aldrig mer missa bussen. Känner mig inte lika stressad på mornarna. Kan fota var jag vill, när jag vill. Kan handla själv utan att det blir värsta projektet. Ta med mig hur mycket packning jag vill till Skara.... ;D
 
 
 
 
Ni som följt mig ett tag vet att jag har varit kluven i frågan om framgång. Det är lätt för mig själv och andra att säga att 'jag borde' satsa och bli framgångsrik bara för att jag är bra på det jag gör, men 2012 har fått mig att inse att jag inte är en framgångssökare, utan hundra procent livsnjutare. Det jag vill minnas av mitt liv är inte hur mycket pengar jag tjänade, hur stora jobb jag fick eller hur bra kontakter jag knöt... utan det viktigaste för mig är att uppleva det vackra i livet. Det kan vara en magisk musikslinga, ett mäktigt landskap, ett bländade ljus eller något så litet som att sitta i stolen framför brasan. En av mina viktigaste ögonblick detta året, var en fredagmorgon i februari, när jag vaknade till ett gyllene Jönköping, med en luft fylld av tunga snöflingor... Det är få ögonblick som jag levt så starkt som då.
 
 
 
 
Och det var galet kul! Lärde mig riktigt många bra knep som jag numera använder varje gång jag öppnar Photoshop... Kommer bli mer retusch i framtiden - helt klart! Känner hur det bara kliar i fingrarna, måste se till att fota lite mer "retuschvänliga" bilder nu, så att jag kan sätta igång...
 
 
 
 
Drömmarnas ö för en livsnjutare som jag. Kan utan problem säga att det var min bästa vecka någonsin och jag kommer att längta tillbaka förevigt! Jag och syrran satt med näsorna klistrade mot rutan när vi tog bussen upp mot Pyrgos, Thira och slutligen Oia. "Ska man dö, så gör det här!!", skrek jag och jag menade det...
 
 
 
 
En bit av mitt hjärta lossnade och gick förlorad. Jag saknar dig så <3
 
 
 
 
Han är den mysigaste kissen jag någonsin mött och han helade hjärtat. Jag älskar dig så <3
 
 
 
 
Det har varit den bästa julen och den bästa avslutningen på ett tufft år som man kan få. Vi pulsade och brottades i meterdjup snö, åkte pulka, längdskidor, satt vid brasan, åt den godaste maten, spelade spel och hade det så sjukligt mysigt. En sådan perfekt jul, kunde inte önskat mig något annat..
 
 
 
 
Tyvärr uppfyllde jag inte ett endaste mål som jag hade för 2012...
Men det hindrar inte mig från att sätta upp nya för 2013.
 
Så.. från och med imorgon ska jag jobba för att:
- Uppleva äventyr. Göra saker som jag inte gjort tidigare (och uppdatera min bucketlist).
- Vara kreativ på mina egna villkor och jobba med egna projekt.
- Lära mig nya saker inom foto/retusch.
- Skriva på min bok. På riktigt.
- Leva för min egen lycka, utan att tänka på någon annan.
 
Tvåtusentretton... jag är redo för dig.
30 kommentarer

Det här är livet!

 
 
Jag älskar snö! Jag älskar fjällen!
Idag har vi hängt i skidbacken och åkt pulka. Liftarna är ur funktion, så det är ingen som åker där.. så vi har kutat upp och ilat ner typ tjugofemtusen gånger. Nja. Nästan kanske.. fick mjölksyra i benen rätt snabbt... ;)
Och jääääklar vad det gick...!! Sprutade upp så mycket snö att det kändes som att ansiktet skulle rispas sönder av iskalla snökristaller... så ooooont... men så vääärt! ;)
 
Förresten igår... dårskap... jag och syrran drog iväg på längdskidor själva och var så uppslukade av hur bra det gick, att vi inte tänkte på att det börjat mörkna. Rätt som det var så stod vi långt ute i kolsvarta skogen i ett skoterspår utan slut och vi började skräckslaget tänka på vargar och björnar, medan vi skulle försöka ta oss tillbaka. Insåg att vi hunnit åka långt åt helvete, hade tiotals branta uppförsbackar framför oss, noll kraft kvar i armar och ben och ja... vi visste inte vad vi skulle ta oss till. När läget var som mest hysteriskt dök det plötsligt upp en kille på skoter, som en räddare i nöden och han skjutsade oss tillbaka till välkänd mark... haha.. vilket äventyr.. ;)
 
Så kan det gå. Imorgon bär det av hemåt igen. Både skönt och tråkigt på samma gång!
65 kommentarer

Julafton i Fjällen!

 
 
Åååååååååååååååååååååååh........!
Jag har haft mitt livs mest underbara julafton!! Vaknade upp i den mysigaste stugan i Grövelsjön - helt vitt utanför fönstren, käkade min risgrynsgröt, drog på mig tio ton kläder och klev ut på verandan, där snön ligger i drivor så långt ögat når och flinorna singlar tätt från himlen.. Gick på en ensam, stillsam promenad bland snötyngda granar, där det enda som hördes var knarret under mina fötter. Tog lite bilder, hämtade sedan syrran och kutade runt med henne i pulka, tills jag föll utmattad, raklång på vägen. Reste mig dock snabbt och fortsatte äventyret på längdskidor med pappa och jag undrar om någon någonsin varit sämre än mig. Drattade på ändan det första jag gjorde och kom inte upp. Sedan blev jag förnedrad offentligt, när jag försökte staka mig upp för en obefintlig backe och misslyckades totalt. Well well, lika glad för det lekte vi vidare i snön och efter en runda inne med älgstek och julklappsöppning, avslutade vi julafton med att hoppa höjdhopp över snödrivor i mörkret. Kunde nog inte bli bättre än så.

Är lite halvkass täckning här uppe, så nätet funkar bara ibland.. Så jag är mer aktiv på Twitter! :)
69 kommentarer