full screen header

Kalmars Gator


Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM

Nu har jag fotat så mycket stadsbilder att det räcker för detta året... haha.
Nej men visst är det roligt när det finns vackra motiv... och jag gillar verkligen när molnen har sån fin struktur.. speciellt som på första och fjärde bilden!
Well well, nu ska jag göra mig klart för att bege mig till Hogwarts! På grund av hysterin kring filmerna och alla som redan sett Dödsrelikerna Del2, så har jag varit livrädd att någon ska spoila.. att jag ska råka läsa någonstans om någonting som jag inte vill läsa innan jag sett filmen.. haha. Men nu ska jag bege mig, så nu kan jag andas ut.. PEWH!

Appropå Harry Potter, så gjorde jag och min bästa vän HP en parodi på filmerna, när vi gick i 7an.
Hon var Harry, jag var Draco Malfoy och min syrra var Hedwig. Jag säger bara SYND att pappa råkade slänga de banden alltså! HAHA! Jag var inte så glad när jag fick reda på det, men å andra sidan fanns det en himla massa skämmigt på de banden också - vi älskade nämligen att filma parodier (Rödluvan, Guldlock), musikvideor (Anastasia, Fools Garden, Aqua, E-type) och påhittade historier ("Gumman med höfterna", "Greta och Jossan") när vi var yngre..
Herreminskaparealltså... Det går inte att förklara.. allt var supermegaöverdrivet, vi klädde alltid ut oss, sminkade oss och hittade på den dummaste jäkla storyn vi kunde komma på. Ojoj. Det hade varit något för Falsksanning och Gossips det... ;)

Nej men hej hopp...Evanesco!

66 kommentarer