full screen header

Rösta i Doodle4Google - vinn en smartphone!

För någon vecka sedan uppmanade jag er att skicka in bidrag till Doodle 4 Google tävlingen - nu har finalisterna blivit utplockade och det är dags att rösta fram en vinnare! Har någon av er skickat in?
Vilken är din favorit? Kom ni med?


Nu har två av er - två av ER! Kanske just du?! -
chansen att vinna en smartphone, så var med och tävla :)


Instruktioner:
Det enda du behöver göra är att gå in och rösta på din favorit här och sedan länka bidraget bland mina kommentarer. Motivera varför du gillar bidraget och du är sedan med och tävlar om en smartphone Samsung Galaxy S II tillsammans med mig och Doodle 4 Google. Lycka till!

Personligen gillar jag logotyper som är uppbyggda av någonting annat än bara bokstäver, som den här cykeln som står i gräset. Så min röst föll på den :)

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

GRATTIS TILDA OCH MALIN! :)

728 kommentarer
Joakim - STORBLOGGAREN

Jag röstade på cykeln i gräset. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker precis som du att det är kul när loggan är uppbygd av saker som bildar bokstäver. Tycker dessutom att den är väldigt välgjord och fin med djuren och färgerna! :)

Luucy

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Denna med monsterna tyckte jag var coolast för den var välgjord och det var "gillande vid första ögonkastet" haha. Jag tycker att den är annorlunda jämfört med gamla Google-loggor och det är alltid kul med något nytt! Stilren, snygg och spännande!

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 Min motivering: Sommaren är faktiskt inte slut än. Detta gogglebidrag såg så mjukt, naturligt och härligt sommaraktig ut.Som en barnboksillustration.

M I K A E L A

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den röstar jag på! Precis som du gillar jag när det inte är bokstäver, utan mer finurligt och med lite tanke bakom. Parishjulet och taket som blir en del av bokstaven G var mycket smart och kreativt, och därför får den min röst!

Carla photography

Jag har röstat på Big Nose.

Den föll mig i smaken för att den var lite annorlunda, inte så seriös. Fin men ändå rolig liksom :)

TIDSTJUVEN

Jag röstade på "Funpark silhouette": http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den tilltalade mig mest. Jag gillar att pariserhjulet formar o:et i Google och att hela scenen ser lite "mystisk" ut. :)

Elin Branhammar

Jag gillar denna- http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den ser proffsig ut, och ger mig glada magpirr när jag tänker på hur det vore att sitta där uppe.. ;)

Felicia [G A R G A L W E N]

Röstade på samma.

Det stod mellan den vita hästen och cykeln i gräset, men det blev slutligen cykeln. Riktigt fin ^^

alice

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6. den tyckte jag var den finaste.. tyckte det var smart att sätta en cykel som två o och den var superfin, somrig och så med. bra gjort av den som gjort den och smart!

Everlasting

Jag hade tre favoriter:

- Cykeln för den känns så härlig, men samtidigt är jag inte helt säker på i vilket sammanhang den skulle användas.

- Rymdtemat för jag är ju astronom så något annat skulle vara fel. Dessutom tycker jag den är genomtänkt med färgerna på varje bokstav. Å andra sidan är den lite tråkig.

- Funparksilouetten för den var riktigt snygg, men den kändes inte riktigt färdig med alla bokstäverna.Till slut blev det cykeln ändå, för att jag gillade den helt enkelt. Den var helt färdig och snyggt utförd och genomtänkt.Länken (alltså samma som din): http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Lina ♥ [minradio.blogg.se]

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10.. För jag gillar att vissa bokstäver är attraktioner på nöjesfältet. Och jag gillar också att det är svart och att det inte är "för mycket" på den. Svart funkar alltid.

ERIKA

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på den här för att jag tyckte den var mest välgjord av dem alla och för att den är finare att titta på än bara bokstäver.

Solin

jag röstade på Make-up !

för jag är en person som verkligen älskar smik, så den där var perfekt!♥

Ida

Jeg har stemt på Funpark silhouette: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den er pæn og klassisk, men samtidig kreativ, og så er hende/ham der har lavet den kun 14 år! Den er rigtig flot, synes jeh ^^

- Ida / couturexx.blogspot.com

Frida

har har röstat ¨på Funpark siluett: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

För det första älskar jag siluetter och nöjesparker samt att jag tyckte den var fin!Den ger mig en sommarkänsla ;)

Angelica

Hehe, ganska ovärt för mig att vara med då jag redan har en Sgs2 :D

Anna Karlsson

Jag röstade på Big Nose (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19). Röstade på den för jag den föll mig verkligen i smaken. Var välgjord och samtidigt rolig & speciellare än alla de andra :) önskar jag själv kunde vara så kreativ ;)

Frida Jonsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

en jättefin teckning som föreställer siluetten av en nöjespark!För det första så tycker jag att nöjesparken påminner om Göteborg (göteborgshjulet till vänster, atmosfear i mitten och balder till höger) och jag är kär i den staden! den är så fin och trevlig, inte alls så mycket stress som det brukar vara i storstäder och de två sakerna jag gillar mest i göteborg är gothia cup och liseberg.

För det andra så tycker jag att det vore trevligt om en lite yngre person vann tävlingen och denna finska tjej är endast 14 år.p.s. jag inspireras mycket av dina fina bilder och du har fått mig att fota mer! (:

Claran

Jag röstade på Summergrass.

Bilden får mig att tänka på miljö och visioner för framtiden. Cykeln symboliserar för mig att vi är på väg någonstans. Allt det gröna symboliserar att det är mot något miljömedvetet vi är på väg!

Hela "doodlen" känns som en uppmaning att tänka på miljön och det känns som ett ypperligt budskap att använda google-sidan till!

mamma

Jag röstade på cykeln, den var överlägset bäst! Var är din?? HAHAHA!! Blev den ens klar?

Johanna

Nummer tio, nöjesfältet, föll min röst på! Den är så snygg och stilren fast samtidigt full av all den där glädjen man förknippar med ett besök på Liseberg! :)

Julia

Jag rösta på Funpark silhouette då jag älskar nöjesparker och storstäder! Finns inget bättre än att bara vandra om kring på dom ställena!

madurk

Jag röstade på Funpark silloute. Jag älskar att göra galna saker, och åka på tivioli räknar jag som en galen sak. Iallafall om man åker de galna grejerna.

Sen var den jätte fint gjord också :D

patricia

Jag röstade på Summergrass.

Den med cyklen, tkr den var fin! Och väldigt kreativit gjort av personen :)

Väldigt annorlunda jämfört med de andra, men jättefint! :D

p a n d a

Jag tyckte att det var jättesvårt att bestämma sig!! Fast jag röstade för skojs skull, inte för mobilen. Det är ju roligt att vara delaktig på något sätt!!

KarinHannaIsabelle-

jag röstar på Funpark silhouette (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)

Enligt mig var de nog den enda som stog ut riktigt ordentligt och inte byggde på dessa klassiska google "bokstäver" och de tycker jag var kreativt och nytänk! :D De skulle vara kul att se lite annorlunda, dessutom var den väldigt väldigt fin! :D

Josse ♥

Jag gillade mest den här;http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3

Gillade den eftersom att jag personligen tyckte att den var jättebra gjord och jag gillar lite enklare saker. Sen gillade jag att prickarna "flög iväg" ^^

Pauline

Jag röstade på science. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Min motivering till det var att jag gillade att den anknyter till det Google står för hos mig. Kunskap av alla de slag!

Mie

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Anledningen till att den fick min röst är för att jag för det första tyckte den var väldigt snygg och att den tilltalade mig. Jag gillar att det är en hel sammankopplad bild med varje bokstav och att den inte blev så blaffig/rörig med flera olika element. Den känns väldigt snyggt ihopsatt samtidigt som den känns diskret och inte tar upp för mycket plats.

Amanda

Jag röstade på monsters för jag tyckte att den var bra gjord, rolig och söt och ganska enkel och inte lika "prillig" som andra. Fast cykeln var också riktigt bra och sjöjungfrun hade varit bäst om den inte varit så rörig på något sätt :)

Cajsa Kjellsson

Jag valde Monsters ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 )eftersom jag tycker att den är lättläst, enkel, stilren och rolig att titta på :)

arbnorauka

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19

''Big nose''

den röstade jag på, för jag tyckte den var rolig att kolla på och att den var lite galen, lite utstickande sådär! :)

Johanna

Jag röstade på Funpark silhouette.

Det jag gillade med den var precis som du skrev, inte bara bokstäver utan något utöver det.

Jag tycket Funpark var elegant med få färger men den får mig också att tänka på en sommar eller höst kväll. Jag tycker därför den är väldigt mysig.

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

röstade på den här, ääääälskar nöjesparker och bilden i sig var väldigt snyggt gjord och annorlunda. gillar också när andra saker används istället för bokstäver!

Catrin

Jag föll pladask för bidraget som var uppbyggt av gräs. Lite roligare när bokstäverna 'träder' fram ur något annat. Klockren!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Nathalie | Najtan

Jag röstade på Summergrass: (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)Det stod mellan den och Funpark silhouette. Men tyckte den var fyndigt gjord och kändes mer genomtänkt än resten utav bidragen!

Joanna

Jag röstade på Funpark silhouette, då jag gillar dess kreativitet och hur välgjord den är. Ju längre man stirrar på den, desto fler detaljer träder fram. Ta till exempel e:et, först tar man det som en enkel bokstav men sen inser man att det är en berg-och-dal-bana. Kul!

Belinda :)

Jag röstade på Scary Monsters för att jag tycker att den var så mycket annorlundare än dom som fanns och de som har funnits tidigare. Den var även häftig och speciell på sitt sätt. :)

Elsa

Jag röstade på "monsters" Jag vet egentligen inte rikigt varför jag röstade på den, men det bara kändes helt rätt tycker jag. Som ganska enkel men endå väldigt välgjord och sen syns det att den som ritat också har känsla för det, även fast det var en av de yngsta tecknarna!:)

Fun Park silhouette var också grym, men min röst föll ändå på monsters!:)

Anna

Jag röstade på Summergrass (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 dä) därför att det är enkelt men ändå otroligt kreativt och för tankarna till härliga sommartider! Jag älskar också att det inte ser ut att vara målat för att vara en doodle.

Karin

Min röst föll på detta bidraget: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 ifrån vårat grannland. Varför jag valde just denna bilden är för jag dels är svag för siluetter i svart och sen för att man brukar inte se så många utav dessa på google utan det är mer dedär roliga med ett djur för varje bokstav. Men denna är mer klassisk och stilren!

Julia

Jag röstade på Monsters.

Har alltid tyckt såna där så små söta men ändå elaka monster har vart as balla! Vet inte hur många gånger jag försökt med det själv.. Haha tycker den som har gjort den har fått till en väldigt rolig och söt bild ihop med bokstäver! Riktigt kreativ tycker jag! :)

Det behöver ju inte va svårare än så? :)

fannii

jag röstade på FunPark Silhouette!:) tyckte den var fin och påminde mig lite om london då jag var dår våren '10 då det var vulkanutbrott och slapp inte hem via flyg utan jag måsta resa över halva Europa!^^ och så är tecknaren i min ålder från Finland!(jag är från finland:))

ClaraFiorella

sailor tats!(http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8)Den var så otroligt kreativ på något sätt, skulle aldrig komma på något sådant själv. Äpplet som "e" Var bara för klockrent, så min röst går absolut till färgglada, roliga, annorlunda, och kreativa Sailor tats! :)

sanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Röstade på denna, tyckte den var lite mysig ! :D

Knutte

Den här röstar jag på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Rösten faller på denna eftersom det är en funpark och google är fun! Haha, nej, men gillar att texten är insydd i bilden, att bilden är texten.

Johanna

Jag röstade på Summergrass ( www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 ) , den tilltalar mig eftersom jag är en trädgårdsnörd och älskar att glida fram på min Kronan cykel!

Winnie

Jag såg Funpark silhoutte redan under inskickningsperioden, och fastnade för den direkt. Den får en att känna den där pirrande känslan när man ser en nöjespark från håll!

bili

Jag röstade på summergrass, då jag tyckte den var finast och såg proffsigast ut. Sen så gillar jag också när fantasin får flöda och man inte bara använder bokstäver. :)

johanna haglund !

jag tycker att alla bidrag var väldigt vackra. men det bästa var nog funpark silhouette ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 ).den var enkel, vacker, & jag skulle verkligen vilja se siluetten på startsidan. jag var nämligen på en nöjespark med min klass sista dagen i skolan, en helt underbar dag. den får mig att tänka på sommaren, solen, ett underbart liv & en jättesöt kille som går i min klass ( hihi ). & att få se en målning som speglar hur jag känner för alla mina vänner & hur roligt vi hade det den dagen varenda gång jag går in på internet ( som är rätt ofta, haha ) vore väldigt fräckt. jag tyckte att den doodlen var speciell. i alla fall för mig.

Elin

Jag fastnade för Summergrass och den fick därmed min röst. Dels för att jag gillar när designen är unik men även för att jag upptäcker nya saker varje gång jag tittar på den.

So

Min röst föll på Funpark silhouette. Den har för det första element som smälter in i Google-loggan, vilket krävs för att jag ska fatta tycke för en Doodle. Jag gillade motivet och att det (troligtvis) är nöjesparken Särkänniemi i Finland som skaparen har haft i åtanke. En plats som har gett mig flera fina minnen.Avskalat men ändå fint, rolig men ändå lite mystisk. Den tilltalar mig på alla sätt och är en Doodle som jag kommer att minnas.

Elin

Jag röstade på Funpark Silhoutte (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-10.jpg) då jag tycker att den var stilren och så tyckte jag att det såg ut som att den nästa kunnat vara ett fotografi. Väldigt välgjord :)

Eleonore

Jag röstade på Funpark Silhouette. Jag älskar nöjesfält. Det påminner mig om sommaren och vännerna. När jag såg bilden tänkte jag på utsikten på Gröna Lund från Skansen, den utsikten som man brukar se på "Allsång på skansen" när de sjunger Stockholm i mitt hjärta. Ja, fick mig att tänka på alla saker jag tycker väldans mycket om, därför förtjänade den min röst.

Anna

Jag har röstat på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 den här fina! Jag blir glad när jag ser den och tänker på den där känslan i magen man får när man kastas runt i en karusell. Den skräckblandade förtjusningen som gör att man blir glad i hela kroppen efteråt! Sockervadd och skratt.

Anna Härsted

jag röstade på cykeln i gräset alltså summergrass: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6för att den var så himla välgjord och fin! så himla snyggt med cykeln och att bokstäverna liksom är uppbyggda av gräs! och det är inte bara det jag gillar utan de där små detaljerna . den lilla fågeln och nyckelpigan på bokstäverna! man får en härlig& sommrig kännsla när man tittar på den! den har ett härligt budskap för mig! typ som : " känn dig fri och åk runt hela världen med mig" när jag kollar på den. Den här helt klart en värdig vinnare!

Ronja

Jag röstade också på cykeln (summergrass). Jag gjorde det för att dels, som du sa, är det något mer än bara bokstäver, och den är väldigt fint gjord. Gräset tycker jag är riktigt fint men också alla detaljer. Fågeln, nyckelpigan. Cykeln är också väldigt bra gjord! :)

M A T I L D A'

Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 "Mermaid in the sea" Jag röstade på den för ibland så har google så man inte ser att det står GOOGLE, den här var nästan likadan, fast det var så man såg vad det stod och ändå så mycket bilder blandat i text!

Sen vet jag inte om jag tycker att detta ska vara som "motivering" men skriver det ändå.

Den som ritade bilden, var från Norge, och när jag såg det och sen såg bilden typ som "Havets botten" så tänkte jag på det som hände på ön, alla som dog i vattnet..(och som inte hittats) Och det var det första som var min tanke.. ♥

Agnes

Röstade på Sailor tats. Den var verkligen cool och unik :)

julia

Länkbyte? :)

Tilda Larsson

Jag röstade på dots för att jag tyckte att den var stilren och snygg. Såg mycket proffsigare ut än de andra :)

Sara Andersson

Jag röstade på bidraget "Monsters" för att den ser så lekfull och skojig ut. Jag gillar när det ser mjukt, färgglatt och på samma sätt komiskt ut. Detta bidrag har väl egentligen allt jag gillar - färger, rörelser, lekfullhet och komik.Jag var inte med och deltog, men jag ångrar det nu. Nåväl lite försent att ångra sig nu, hihi ^^./Sara Andersson

Martina

Jag röstade på Funpark silhouette (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10), tyckte den var clean :)

x

Jag röstade på Summergrass, den var mysig och rätt stilren och vi måste ta vara på sista sommaren vi har! (Och en ny mobil hade ju vart grymt :D)

Cecilia

Jag röstade på Summergrass för jag tycker som du att det är kul när bokstäverna är uppbyggt av något annat. Dessutom gillar jag att det fortfarande är väldigt tydligt vad det står.

sara

Jag röstade på Funpark silhouette, för jag tycker den var väldigt fin och genomtänkt. Nöjesparker är ju dessutom bland det roligaste som finns ;)

Pernillla

jag lyckades inte länka (?) men jag röstade på summergrass för att jag tycker att cyklar är ett av världens vackraste motiv och för att den visar att google är lika viktig i vardagen som ens cykel ;)

Pernilla

okej här är länken :P

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Amanda

Jag röstade på Funpark silhouette. Jag tycker den är väldigt fint ritad och det framstår väldigt tydligen vad personen älskar.

Tuva

GUD vad svårt!

Tyckte alla var jättefina och ändrade min röst flera gånger för att jag inte kunde bestämma mig, haha!

Vilka otroligt kreativa och duktiga människor det finns där ute?

Men i alla fall, till slut fick det bli den här -> http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag vet egentligen inte riktigt varför jag röstade på Flowers egentligen? Det var något i teckningen som fick mig att fastna.

Jag tycker om natur väldigt mycket, framförallt blommor. De här fina färgerna och kombinationen rosa-svart som jag tycker mycket om fick något att klicka till, haha.

Det fanns många av de andra som hade roligare idéer och väldigt kreativa bokstäver, men ändå var det något i denna som jag gillade.

Fråga mig inte varför och säkert världens sämsta motivering, men så kände jag!

Cornelia

Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 eftersom jag är något svag för vattenvärldar, när jag var lite var det sjöjungfru jag helst av allt ville bli när jag blev stor, så därför tyckte jag mycket om denna Doodle!

PS!

Jag har röstat på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 för den påminner mig så mycket om stockholm. du var ju precis där så du vet hur fint och underbart det är!

Alice

Kan inte du visa ditt bidrag ?? Skulle vara kul :)

Ps. Love your blog :)

Evelina H

Jag röstade på Monsters. Tyckte den var hel skön. Man blir glad av det där barnsliga tycker jag :) Riktigt härlig :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Miranda

Jag tycker att dom små monstrerna-Monsters- var så söta och specielt G:et och att hans "huggtänder" är riktade inåt. Jag undrar hur kan stänga munnen. Det arga O:et och E:et som set ut som en pac-man föll mig också i smaken.P.S Eftersom det inte gick och länka skriver jag att det var nr. 20 jag menade.

Carolin

Det stod mellan denna och en annan, men tyckte till slut att denna var finast :) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

TILDASFOTO ~

Jag valde att rösta på Machines (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7) eftersom den inte är som alla andra. Den var gulligt ritad, inte perfekt. Den stod ut därför att alla andra var så fint ritade med tydliga, raka konturer medan man såg att "den här, den här är ritad av ett barn!"

Den var som ritad på sitt egna lilla sätt, och det är det som är konst i mina ögon. Unikt.

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag älskar detta bidrag för den är så självklar på något sätt och jag gillar när man får tänka en stund på vad det är man ser och skapa sin egen bild av det. Jag tänker mig sommar, natur, frihet och så känner jag det härliga doften av gräs!

lisa

jag röstade på "funpark silhouette"! anledningen till att jag gillar den bäst är för att första gången jag såg den då tänkte jag på liseberg (som är den bästa nöjesparken ;)). och som stolt göteborgare blev denna doodle med en gång en favorit. jag gillar dessutom att man inte direkt ser att det står google - utan doodlen är lite diskret.länk;

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Felicia

Jag röstade på cykeln i gräset.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6För att jag tyckte det var mycket tanke och kreativitet bakom teckningen:)

Jojjo

Jag röstade på de ukrainska monstrena för att de var charmiga och gjorde mig glad!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Emelie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på Summergrass eftersom jag tyckte att den tekniskt sett var bäst och för att den med sitt naturtema får mig att uppskatta naturen än mer. Den lilla fågeln och nyckelpigan är pricken över i:et och gör den desto mer levande!

julia.

röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20.

För jag tyckte den var riktigt frän och charmig.

Yrla

Röstade på cykeln, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 .

Tyckte den var välgjord och kreativ :)

Ola Waljefors

Jag funderade, men kom inte på något vettigt att tävla med. Men jag lade min röst på "dots". Jag tycker, precis som någon annan här, att det minimala är charmigt. Den ser kanske inte så arbetad ut, men vid närmare granskning så inser man att den är det. Enkelhet är svårt! Jag kunde inte låta bli att öppna den i photoshop och ändra kurvor mot de mörkare och där framträder färgerna bättre. Lite synd att det inte var lite bättre kontrast i bilden, men den vinner min röst ändå :) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3

Julia

Jag röstade på samma!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Stod mellan den och den med hundarna men det blev cykeln ändå, tyckte att den såg mest välgjord ut. Men min egentliga favorit var en som inte blev nominerad, det var ett äpple (som var ett O), sen en daggmask som slingrade sig igenom och bildade GO-GLE som skrivstil.Precis som du gillar jag när det är motiv istället för bokstäver, gillar att sitta och klura på google.se ibland när det är lite halvsvåra motiv! ;)

Caroline

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på cykeln för den var välgjord och genomtänkt och jag skulle väldigt gärna se den på google i framtiden. Dessutom är det nästan omöjligt att rita cyklar :P

Caroline

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9 för att den var enkel, snyggt tecknad och stilren. För att vara en google-logo tycker jag att den ska vara enkel men ändå lite speciell så denna bild passar bra! Gillar också då bokstäverna är rosa-svarta.

Emelie

Jag röstade på Funpark silhouette, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den blev min favorit av många anledningar. Den sticker ut bland dem andra bidragen. Den är stilren, snygg och genomtänkt. Jag gillar också att den inte bara består utav bokstäver utan att tex. pariserhjulet formar O:et och tornet blir till L. Man ser tydligt vad konstnären älskar och att personen verkligen tänkt på temat.

Dessutom älskar även jag nöjesparker (och nya mobiler ;)):D<3

Elin Ekman

Jag röstade på denna:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Den är riktigt rolig tycker jag, med små finurliga monster och små tänder och "utploppade" ögon! Älskar färgläggningen också, så mjuk och passande, känns som om det är monster från en fin och vacker saga. Samtidigt är den väldigt enkel och sånt älskar jag också! Det får inte vara för mycket detaljer och flams, det blir inte bra - men det här var alldeles lagom mycket detaljer för mig smak. Älskar den!

Moa

Jag rösta på denna:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 "Monsters" :D

jennifer

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på Funpark silhouette för jag tyckte den var cool med inte bara text utan andra saker som bokstäver. Sen var den kreativ och riktigt fin :)

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 var värd en röst, för att jag gillar att det inte bara är bokstäver utan en idè av det hela, och när man måste kolla en extra gång för att fånga upp alla detaljer. En till sak är att den inte är så färgglad som annars den vanliga logotypen brukar vara.

Hanna

jag röstade på den här

http://www.google.se/intl/sv/doodleforgoogle/2011/vote.html#d=d1-6Eftersom att jag tycker att bilden var riktigt bra ritad, och för mig som älskar sommaren så var det självklart vilken jag skulle rösta på! :)

Amanda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade även jag på den med cykeln i gräset. Google's roliga logor ska inte bestå av bokstäver, utan av något annat som inte alltid behöver vara lätt att se vad det är, så man får tänka lite :)

Martina

Måste bara säga det att du är himla lik Martha MacIsaac i Superbad, jeez woman!

Linnea

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10"Funpark silhouette". Jag tycker att det var den mest kreativa av dem alla, och den stod ut i mängden för det var inte bara en text mot en snygg bakgrund, utan tecknaren har blandat ihop texten med bakgrunden och det gav en fin helhet. Och vem tycker inte om nöjesparker liksom? Så min röst föll genast på "Funpark silhouette"!

Julia Gustafsson

Det här är min självklara favorit "http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10" Eftersom att tävlingen handlar om att vara kreativ tycker jag definitivt att denna bilden tar hem första priset. Hur coolt är det inte att skaparen lyckades få attraktionerna att likna bokstäver. Mest imponerad är jag av bergochdal banan som föreställer E:et! Den är dessutom stilren och väldigt bra gjord! Men framförallt får den min röst då jag inte tycks mig minnas att jag sett någon Doodle som påminnt om denna tidigare. Alltså känns den ny och innovativ. För att inte nämna hur svag jag är för skylines...

Ellenor

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4för att den är enkel, rolig och välritad. Jag skulle uppskatta att se denna när jag googlar. Den gör sig bra själv, med detta menar jag att det inte blir som en ram runt utan att den passar mitt på en vit sida. Kanon!

johanna :)

jag tyckte den här logon var helt klart sötast så den röstade jag på:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11hundarna var grymt söta & logan var välgjord :)

Nathalie

Jag har en tävling på min blogg just nu där man kan vinna ett prenstkort på 500:- hos familjesmycken. Var gärna med!! =D

Harriet

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Riktigt söta små filurer, påminner om ett barnprogram från när jag var liten. Minns inte vad det hette, kan ha varit Zoolympiska spelen eller nåt. Djur tävlade i OS, och kommentaror var Bo A Orm (han såg typ ut som G:et i doodlen)

Katja

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tyckte allra mest om den med cykeln för att jag anser att den är mest originell! Ooch sånt gillar jag!Kram

Caroline

Jag röstade på den här; www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6'Summergrass'. Sommaren är snart slut, och det känns som att jag gått miste om de allra finaste dagarna då jag varit instängd på mitt jobb större delen. Tycker att den här gärna kan få vinna, då den kommer att påminna mig om de fina sommardagarna som jag faktiskt fick ta vara på. :) Sen var den väldigt enkel och fin.

Erica

jag röstade på denna : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11jag tyckte mest om "dogs" för att jag gillar hundar och den var verkligen snygg och kreaktiv.Den är definitivt cool men ändå inte för mycket eller definitivt för lite.Jag gillar mest hundbenena på den ena bokstäverna.Därför röstade jag på den.

Kram Erica

emilie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

jag röstade på den här, gillar att den ser så stilren ut samtidigt som den är rolig. ler varje gång jag ser e:et och skulle verkligen bli glad om jag såg den här när jag klickade upp google! :D

sofie

Fick min röst: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Har fått en ny förälskelse för nöjesfält nu vid 18 års ålder. Har vart på liseberg åtskildaktiga gånger i år senast igår bjöd jag dit mina bröder. Bara tanken på ett nöjesfält glädjer mig, vilket alltså denna fina designen gjorde!

Anonym

Jag gillar denna, pga av personen fått med så många olika typer av fordon att färdas framåt på:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-7.jpgIda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Jag tog studenten från NV-programmet i juni, och Science-doodlen gav mig nästan lite längtan tillbaka!

Magnus

Jag gillar denna för att personen lyckas få med så många olika fordon att färdas på :http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-7.jpg

Anonym

jag röstade på science doodlen för att den symboliserar några olika saker man kan hitta genom att söka på googlen och dessutom är den orginell och välgjord, därför föl min röst på den! och här är länken!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4

Amanda

Jag röstade på "Monster"

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag vet inte direkt varför men den föll mig mest i smaken, tyckte den var fräääääsig så att säga, stilren men rolig :)

Linda H

Jag röstade på Funpark silhouette: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Fastnade direkt för den bilden och är verkligen imponerad av verket. Kreativt och vackert, utan att bli för skrikigt eller "over the top". Ett bidrag helt i min smak, som jag hoppas kommer få pryda google.

Amanda

Mina favoriter var den med hundarna och den med berg- och dalbanan och det.

Den med berg- och dalbanan var väldigt snyggt ritat och den var perfekt och genomtänkt. Den var riktigt fin och jag kollade på den hur länge som helst. Men det blev slutligen den med hundarna som jag röstade på för att den är så glad och lekfull och jag kunde inte låta bli att le när jag såg den. Jag älskar hundar och doodlen var bara så mysig!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11

Linda

Tycker precis som du att det är roligare med något annat än "vanliga" bokstäver och en bild i bakgrunden. Så jag röstade på den med cykeln på. Välsigt mysig och lite annat än många av bidragen. Gillar när dom får in bilden i texten och bokstäverna.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-6.jpg

Charlotte

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Det känns som loggan passar till de flesta åldrarna. Den är både söt och tuff på samma gång.Amanda E

Jag röstar på de här små monstrena:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16Jag gillar det här bidraget för att monstren är sådär "sötfula"!

Malin W

Min röst går till Summergrass http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6...därför att det finns få saker jag älskar mer än sommaren och att kunna gå barfota i det gröna sommargräset. Och den här bilden förmedlar verkligen en känsla av sommar - jag kan riktigt föreställa mig hur gräset kittlar mig mellan tårna.

lovisa [foto & vardag]

Jag röstar på:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-20.jpgDet här är en klar favorit. Den skiljer sig väldigt mycket från dom andra, på ett bra sätt. Dem små filurerna är otroligt söta & alla detaljerna gör att bilden blir som sagt en klar favorit. Gillar inte när det är för mycket, heller inte för lite & denna bilden hamna precis där emellan.Nej, nu ska jag inte dra ut på dethär, men denna ''doodle:n'' borde klart vinna!

Emma

Jag röstar också på funparksilluet

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillade att det var som två lager, texten och silluetten, men att de ändå flöt ihop så bra och tillsammans bildade texten google. Den var mjuk och hård på samma gång och kändes verkligen spännande tyckte jag :)

Johanna

Jag röstade på Summergrass (dvs cyklen) eftersom jag tycker den var snyggast med sina glada färger och att jag gillar när saker skapar bokstäver. Även väldigt bra gjord och det passar in med lite sommartema, (trots att sommaren snart är slut) :)

DANIELLA - photography & design

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på "Monsters" för jag tyckte att den hade minst krussiduller osv. Det blev verkligen "kärlek vid första ögonkastet".

Men det stod mellan den eller cykeln. Cyklen var också väldigt fin! :)

tove N.

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Den var tydlig, men ändå kreativ och rolig. Rätt enkel, inte för mycket, och man blir lite glad av att se den. (:

Erica

Jag röstade på den första. Tyckte det var coolt att en 13-åring har sån talang! Och dessutom är den rätt frän :Dhttp://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1

Anna

Jag röstar på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

För att den bara inte är mycket skickligt gjord utan även väldigt fantasifull, något jag själv iallafall inte skulle komma på!! :)

willyregerar

Röstade också på cykeln, den var så mysig och somrig :)

Jossan Eriksson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tyckte att den här var klart bäst! E:t på slutet är ju helt fenomenalt, det hade man ju aldrig kommit på själv! Näe, Kasimira hamnar lätt på listan av idoler för min del :)

Den var skitsnygg helt enkelt!

Ida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10.Har alltid varit svag för siluetter. Sen är är jag adrelanin junkie och älskar nöjesfält. :)

Ida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10.Har alltid varit svag för siluetter. Sen är är jag adrelanin junkie och älskar nöjesfält. :)

Nathalie Mattsson

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Valde den för att jag tyckte den var riktigt charmig och söt. Lite variation mot vad det brukar vara.

Sara

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8 eftersom jag är väldigt intresserad av havet. Jag vill bli kustbevakare en dag, har seglat sedan jag var ett litet spädbarn. Jag vill även skaffa mig en tatuering med marint tema någon gång :)

Emma-Lee

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på denna med små monster för den fick mig att skratta vid första översikten av den. Små söta monster som verkade ha mycket knasigt som hände omkring den. Sedan kunde man granska bilden ännu mer och se vad det är som händer, vilka som är rädd och varför osv. Alltså en bild som var rolig vid första ögonblicket men som ändå inte var över efter ett ögonblick utan man fick sätta sig in i situationen för att förstå allt, som att skapa en egen historia kring bilden ungefär! :)

Ronja

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag gillar den eftersom den är uppbyggd av annat än bara bokstäver, men man ser ändå tydligt vad det står! Att den är lite barnslig gör bara att jag gillar den mer, det kanske är sån jag är :)

Sofia S

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10, eftersom jag gillade de neutrala färgerna och för att den kändes väldigt nytänkande då man kan tolka siluetten som en framtidsstad med de olika byggnaderna som visas. Den var helt enkelt stilren, och det gillar jag! :)

Patrik

Jag röstade på cykeln: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6därför att jag tycker att det är den doodle med mest finess. Den lever upp till de roliga och annorlunda doodles man brukar se på googles hemsida lite då och då =)

Josefina

Jag röstade på denna:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19eftersom den var lite annorlunda men samtidigt rolig. Det är vackert med trädet som ett L och samtidigt roligt med gubben som O! :D

Liie

Jag röstade på Funpark silhouette http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 för att själva bilden och bokstäverna flöt ihop så fint, man ser så väl att det står google samtidigt som att nöjesparken är väldigt framträdande också. Så var det ju mycket svart i den och det gillar jag! :)

rebecca

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag röstar på denna bild, tycker det var fint när han hade lagt till en bakgrund med blommor istället för bara en text. + att texten var halvfärgad, svart och rosa var kreativt!

Michaela

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag röstade på denna för tja jag älskar siluetter och denna var väldigt bra ritad (Att ens lyckas få in google i det är såå skillat!)

Anonym

http://www.google.no/intl/no/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jeg likte den fordi den var detaliert og nøyaktig gjennomført, og logoen er litt humoristisk = )

Alma

Jag har röstat på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 med dess underbart söta små monster. Verkligen en annorlunda och välgjord logga som får en att dra lite på smilbanden, i alla fall mig. Kanske skulle behövas om man ska söka efter något tråkigt man ska skriva om i skolan.

OLIVIA [FOTO]

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna för att den får mig att tänka på sommar och ledighet! Och vem gillar inte det?

Sandra

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillar denna bäst eftersom den är välgjord, igenomtänkt och idén är ju helt fantastisk! Min absoluta favorit bland finalisterna! :)

Lisa

Hej! :)

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 eftersom jag tyckte om den, den var rolig och lekfull och tyckte även att den var söt på sätt och vis ^^ Velade mellan cykeln, denna och den med bakrundsblommorna men slutligen föll min röst på den här! Jag tycker att den som har gjort den 'doodeln' har varit fantasifull och sett möjligheterna i bokstäverna att göra dessa "smilisar" eller vad man nu ska kalla dem, så jag tycker att hon/han förtjänade min röst :)

Tilda [fotobloggare]

Jag röstade på Funpark silhouette " http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 " för jag tyckte den var väll jord, någon hade en tanke bakom den och den utformade den bra. Det känns som dom andra gjorde det som en kul grej, men den här tog det seriöst och gjorde den så otroligt fin. Den har använt sin fantasi och gjort något fantastiskt av det. Och hur snyggt är det inte att ha den på googles startsida?

Jenny

Jag röstade på stadssiluetten, "Funpark silhouette". http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Tyckte den var välgjord och stilren, samt att pariserhjulet för mina tankar till den vackra staden Paris :)

Malin L

Jag röstade på cykeln i gräset: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag fastnade direkt för den eftersom den är riktigt välgjord och egentligen redan skulle kunnat visats som doodle på Google.

Jag ser framför mig hur gräset vajar i vinden och fågeln flyger iväg, nyckelpigan flyger ner i gräset och cykelhjulen snurrar när man för musen över dem.

Jenny

röstade på de söta monsterna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20för att det var den jag fastande för allra först! Rolig, fantasifull och går att utvecklas i all oändlighet!

gabriella

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på Funpark silhouette för att för det första var den riktigt fin och noga målad. Men också för att jag själv älskar karuseller!

Maria

min röst faller på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-13Kärleken är odödlig, det spelar ingen roll om vad för slags kärlek det handlar om, man känner alltid kärlek till något!

Fotograf Annie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Google är väl internets huvudstad och den bilden tycker jag kan symbolisera det med staden/nöjesfältet som flyter ihop med google :)

zusanna

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6för att jag tycker att den sprider positiv energi ;)

ida

jag rösta på cykeln jag med, jag tycker den va härligt sommrig och genomtänkt, :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Elin

Åh, gud vilka fina bidrag det var med! Jag gillade dock cykel, precis som du.Och varför, jo, för jag gillar själv att cykla och jag gillar även natur. Den fick mig att tänka på att cykla på en skogsväg en solig sommardag och se alla djur omkring mig och allt det gröna fina. Den får mig även att tänka på miljö, att det är miljövänligt att cykla och att vi bör låta bli att använda våra bilar i största möjliga mån för att bevara allt vårt gröna fina! :)Länk till bidraget: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Ulrika

Jag tyckte att Funpark Silhouette var riktigt läcker! Det vill säga denna bilden:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag älskar siluettbilder, så det var inte så konstigt att jag fastnade för just denna. Den var väldigt bra gjord, och man såg att den personen som gjort den verkligen försökt jobba in texten i bilden. Riktigt snyggt! :)

maja - FOTO - fotogeniquee

Min röst föll på "Monsters" ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 ) eftersom jag blev så glad när jag såg logan och det är ett stort plus eftersom det är roligt att bli glad när man öppnar sin webbläsare. Jag gillar den också för att varje bokstav har sin egen personlighet och man kan verkligen titta på den länge och upptäcka nya saker med den. Sen är den lekfull och inte allt för pretentiös vilket passar mig ganska bra.

maja - FOTO - fotogeniquee

Min röst föll på "Monsters" ( http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 ) eftersom jag blev så glad när jag såg logan och det är ett stort plus eftersom det är roligt att bli glad när man öppnar sin webbläsare. Jag gillar den också för att varje bokstav har sin egen personlighet och man kan verkligen titta på den länge och upptäcka nya saker med den. Sen är den lekfull och inte allt för pretentiös vilket passar mig ganska bra.

Johan

Jag röstade på cykeln, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 eftersom att jag tycker att det ser roligare/trevligare ut med bilder som bokstäver. ser även ganska somrig ut, och det gillas såklart! :'D

Penny ッ

Min favorit är nog cykeln i gräset (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6), just för att det inte är så uppenbart om man bara bläddrar snabbt att det står google. Och att den byggs upp mer av delat i bilden, än att det är en bild och sedan text ^^,. Oooch detaljerna med fåglarna, nyckelpigan och blommorna är precis tillräckligt med detaljer - inte för mycket och inte för lite. Harmonisk och mer en hel bild än bara en text :)

+ att den ger mig lite sommarkänsla trots att sommarn är slut för mig på måndag ;) haha

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag röstade på "Monsters" - det sista inlägget av den ukrainska 15-åringen. Jag tycker att den loggan skriker ut glädje på något sätt. Enkel, men ändå avancerad. Och den drar blicken till sig genom att man vill se mer detaljer, så man låter blicken stanna kvar vid den! :)

Hanna

Den här gillade jag: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1Tyckte om att tecknaren hade tänkt ut någon lagom stilren och havslik figur till varje bokstav. Och allt var väldigt fint tecknat med både skuggor och lite skiftande färger!/Hanna

Olivia Pettersson

Jag röstade på samma som dig Elin, för att jag tycker den är så himla cool & fin & heeelt underbar! :D

Älskar att den ser typ verklig ut! :)- Summergrass -

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Mathilda

Hej! :)Jag röstar på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

För att: asså först har man ju själva staden & i bagrunden har man skrivit ''google'' genom att smälta in de med själva staden/ Tivolit :) Det tycker jag e så coolt! ♥

Elsa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Motivering: Den var så himla söt, gulliga små monster helt enkelt - what's not to adore? <3

Johan Ruda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den gillar jag bäst. Mest för att den är välgjord av en ung person och för att jag tycker den passar in med Googles nya stil :)

Emelie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Jag la min röst på denna(Dogs), eftersom att jag älskar djur och jag tyckte den var riktigt gullig!:)

Linda

Jag röstar på cykeln! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6.Finns flera anledningar till att jag föll för just den:

- Det var den man fastnade för vid första ögonkastet.

- Den var väldigt välgjord.

- Den känns som en klockren Doodle!

- Jag ääälskar min nya cykel, så den passar mig bäst!

Ylva

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den tyckte jag va bäst för den är snyggast gjort och allt smällte så bra in tillsammans så det var inte jobbigt att kolla på för ögat :)

ida

Oooj vilka fantastiska bidrag! Svårt att välja, men min röst föll till sist på stadssiluetten http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

eftersom jag tycker den var innovativ, stilren och rätt i tid. Mkt bra gjort av en tjej på 14 år!

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

-SUMMERGRASS-Min favorit är Summergrass. Jag fastnade vid den direkt, den är somrig, välgjord och det finns en slags harmoni över den. Den har många fina detaljer vilket gör den mera levande och man blir själv inspirerad av den. Det är roligt att hon fått med Google:s färger i detaljerna!Hälsningar HannaJohanna Ivarsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1 - Denna är min favorit. Jag tycker om kreativiteten och undervatten-temat. Det faktum att det dessutom inte är direkt bokstäver tycker jag är väldigt härligt - får mig att tänka på "Havet är djupt" från Lilla Sjöjungfrun ;)

Moa Börjesson

Jag röstade på Love eftersom att nu är hösten på ingång och det är en mysig period med en massa kärlek i luften och sprakande brasor och en massa levande ljus. Som sagt jag älskar kärleken och önskar att alla i världen kunde älska den som jag!Länken:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-13

Behira Madeleine

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på Summergrass för att den var roligast, samt stilren och lite finurlig.

julia [hobby fotograf]

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

denna gillade jag för att den var så cool, och inte bara bokstäver utan det ligger en tanke bakom skapandet.

Och detaljerna var PERFEKTA ! :DHelt awesome bild asså ! :D

Micaela

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Den med stadsvyn, så himla vackert målat, får en att drömma sig bort!

Ellen F

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Cykeln var definitivt den bättre tycker jag! jag älskar hur gräset ser ut, och till och med önskar att man satt på den cykeln och cyklade vid det gräset! Därför gillar jag den, för jag vill bara hoppa in i bilden och vara där! Cykeln röstar jag på! :)

Lenny

Min röst föll på "Funpark silhouette";

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tycker om hur logotypen i sig inte är så väldigt framträdande, men ändå väldigt uppenbar när man tittar närmare. Detta kombinerat med de blå tonerna som mjukar upp kontrasten mellan svart och vitt gör det mycket behagligt att titta på (vem tycker inte om ett nöjesfält?).

Att sedan är en 14-åring som satt samman allt detta tycker jag dessutom gör det hela extra beundransvärt!

Sosso

Jag hade lite svårt att välja mellan den cykeln du pratade om och en annan, båda var väldigt fina och välgjorda, och inte för plottriga som vissa andra var.

Men det blev inte cykeln, det blev denna:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag gillade verkligen den, den var charmig och stilren. Man ser "Google" svagt bakom något som ser ut som ett tivoli. Riktigt snygg! Den tyckte jag det var lite roligt att det är en 14-åring som hade den talangen och gjorde den. Den personen kommer förhoppningsvis gå långt.

Anna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Röstade också på cykeln i gräset - gillade den direkt när jag såg den. Tycker google-loggorna är snyggast när man får "tänka" lite...

bella

Alla bidrag är väldigt fina men jag röstar på bilden med cykeln. cykel var en bra ide det är alltid lite roligare när man ha något istället för vanliga bokstäver. Hon har dessutom målat jättefint, man blir glad när man ser den,en värdig vinnare

rebecca

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Funpark silhouette

Tyckte om denna eftersom, precis som du sa, det är snyggt när de är uppbyggda med något annat än bokstäver. Dessutom tycker jag att det är en bra tolkning av vad google är - världskänt.

© ISABELLA | www.iisabellaeriksson.blogg.se

Jag gillar den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 Tänkte bara vid första ögonkastet "DEN!" Den är enkel, men ändå så söt & stilren. Älskar skuggningen & de sööta ögonen, hihi! :)

Fotoemilia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Eftersom att den var skickligast gjord, kreativ, härlig och får en på glatt humör :)

Fanny

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6, cykeln i gräset tyckte jag var en solklar vinnare såhär i slutet av sommaren !

TikkTakk

Jag röstade på "Funpark silhouette" (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10).Jag röstade på denna för tyckte denna doodle var väldigt stilren och smälte in väldigt bra! Gillar hur han/hon fått byggnaderna smälta in med bokstäverna på kreativa sätt, speciellt Get, syns att personen la en del tid på designen!Och vem gillar inte nöjesparker? ^^

julia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Eftersom jag tycker att denna är den enda som faktiskt förmedlar något vettigt budskap röstar jag på cykeln och grönskan. Och såklart eftersom den var snyggast!!

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker bäst om cyckeln för den var väl gjord, o man hade lagt ner mycket energi på den :)

Mandiiz

Jag röstar på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 eftersom att man ser inte riktigt att det står google om man bara kollar snabbt + G:et är väldigt coolt! :)

Lena

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade på Summergrass. Den får mig att vilja cykla på en skogsväg när solen håller på att gå ner, den får mig att tänka på en äng med blommor och sådana murar där det växer gräs/mossa på :) Mysigt. På något sätt så ger den mig ro när jag ser på den.

Anonym

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 för att jag tyckte den var så himla söt med "monstrena" som jagar flugor men inte kan nå dom för att dom "sitter fast" i Doodlen. Tyckte den var himla rolig, och man vill ju ändå se något roligt när man går in på google för att söka efter något tråkigt nu när skolan drar igång :) Jag blir på något konstigt sätt inspirerad till att göra något bra när jag ser den, tycker den är värd att vinna! :)

erika

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

tycker det va snyggt med en nöjespark.

Malin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Det fanns många fina. Men jag röstade på den här pga av hur fin och enkel den är med endast svart och vitt. Dessutom har jag alltid varit en sucker för skyline bilder ;)

Bili

Jag röstade på summergrass (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-6.jpg) då jag tyckte den var finast och mest fantasifull.

Sandra Almgren

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på den gröna loggan med cykeln, "Summergrass". Den fick mig att tänka miljövänligt, det är en så stor del av i princip allting idag och väldigt viktigt. För mig står grönt för att vara miljövänlig, och dessutom är cykeln ett väldigt bra miljövänligt transportmedel.

matilda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10röstar på denna för att jag tycker den har bra stil, snyggt gjord och man kan lätt se vad det står även fast det inte är "vanliga" bokstäver. :)

Jenny

min röst går till: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4tycker den var annorlunda och inte lik någon annan. har inte heller sett någon sån google logga innan, vilket är roligt med variation :)

Emma

"Monsters"(http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20) är så rolig att jag frustade till av skratt när jag såg den. Jag älskar att rita små figurer som blir ord och denna är ju isåfall helt klockren!

Lisa Nygårds

röstade på nöjesparken!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Tyckte den var riktigt härlig. :)

Jessica

Jag tyckte att ''dogs'' var finast. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11För att för det första är blått min favorit färg och att jag älskar hundar och hundarna som personen hade ritat var super söta! En cool bild som där G är formad av hundens svans som jag tycket var väldigt fint!

Madeleine Carlsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16Denna röstade jag på. Då den för det första var mest google stil över den. Dom andra kändes mer personliga. Denna var mer tilltalande för alla enligt mig.

Christine L

Jag velade lite mellan Funpark silhouette, monsters och summergrass.

Tillslut föll min röst på Funpark silhouette eftersom jag fastnade för den först. Det är lite min stil över hela bilden. Den är stilren (vilket jag tycker om) och jag gillar att texten flyter in i bilden. Dessutom är temat "jag älskar.." och det känns som att tjejen ritade efter uppgiften. Visst alla bilder är fina, men det känns som att en del personer missade den delen och bara försökte rita en loga. (:

ladymuffin

jag gillade denna mest : https://picasaweb.google.com/109776087519685547891/Doodle4GoogleNordics?feat=flashalbum#5628934970333515378Superfin och ser underbart god ut! man vill bara äta upp den! lockande och läskande för google! ;D KRAM PÅ DIG!

David

Jag längtar efter Medelhavet helt enkelt!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15

Olle

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 för att jag tyckte den var charmig samt att den var gjord av en ganska ung kille vilket jag tyckte var kul.

Helen

Min röst föll på denna bild: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillade verkligen e´t avtecknat med en bergbana... Underbart!

rebecca

hoppas man inte behöver blogg för att vara med ? :)Men iallfall jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Jag röstade på den för jag tyckte att den var grymt bra gjord och jag älskar djur. Den som har gjort denna är bara 13 år och sjukt duktig! Så även om jag inte vinner smartphone så hoppas jag att hon vinner tävlingen. :)

BellaOlars

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna, för den fick mig att känna mig romantiskt äventyrlig, du vet när de åker pariserhjulet på film! Den är vackert gjord, och som du säger är det kul när det inte bara är bokstäver och en bild. Väldigt fint gjord, helt enkelt :)

EMMA

HEJ ! :D

Jag röstar på:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.htm#d=d1-6Tycker att den är jätte fin och mysig :D

Josefin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar utseendet på denna för att den gamla cykeln påminner mig om de minnesvärda sommarkvällarna som jag har spenderat med att cykla på en ranglig rostig cykel, vars trasiga sadel givit mig skavsår, på Västkusten denna sommar.

MARCUS

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Tycker mest om de doodles där man inte självklart ser att det står "Google" utan att man först ser själva motiven och sedan ser bokstäverna. :)

Martina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11 Sjuukt duktig för att vara 11 år och dessutom älskar jag ju hundar ;)

Therese

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag kopplar ihop denna bild med Gröna Lund och parisehjulet som fanns förut. Om man spinner vidare så är ju Gröna Lund ett ställe som kännetäcknar Stockholm, iallafall för mig. Stockholm är ju också Sveriges huvudstad och då kan det väll vara kul med en doodle som representerar oss här i Sverige på något sätt. Utöver det tycker jag om strukturen och att bokstäverna inte är så tydliga. Bilden i sin helhet får mig att tänka på en stad i kvällsljus vilket alltid är mysigt :DHa det bra Elin!

Elin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag gillar att den är så enkel, att det hela bara är uppbyggt med standardfärgerna, ungefär som förstorade pixlar i en skärm. För det är ju på skärmen som google finns och därför tycker jag att denna var helt perfekt för just det faktumet.

Johanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Haha, läste inte hela inlägget innan jag gick in och kollade bilderna. Så jag kände mig lite "Shit hon gillar samma bidrag som mig, tänk om hon tror att jag röstar på den bara för att hon gillar den!"

Men, jag gillade den faktiskt av mig själv. ;)Nej, jag fastnade direkt för bilden. Varför vet jag inte. Kanske just för att den är uppbyggd av annat än bokstäver, fast det var ju andra som var det. Alltså hade den här det där lilla extra, som jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Jag tycker att gräset och cykeln är så häftigt gjort. Cykeln ser till exempel lite halvslarvig ut, fast en då inte. Bra formulerat, jag vet. ;)

Okej, detta blev ju inte alls rörigt. ;)

Emma

Jag röstade på bidraget som heter "Funpark Silhouette". (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)Just nu befinner jag mig i Stockholm sedan ett par veckor tillbaka och börjar verkligen längta hem till min älskade hemstad Göteborg och min pojkvän som väntar där hemma på mig. Bilden för tankarna till Liseberg och det nybyggda pariserhjulet vid hamnen som kommer vara något av det första jag ser när jag kommer hem på måndag..

Josephine

Min favorit: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Hundarna som leker i bokstäverna. Jag älskar djur och speciellt hundar. Tycker att de ska vinna därför att de är söta, stolta och han/hon som gjort bilden är mycket duktig.

Linnéa Lantz

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag hade inte speciellt svårt att välja, trots att alla var väldigt fina på sitt sätt. Men denna tilltalade mig allra mest då jag är enormt svag för nöjesfält. Ända sedan barnsben har jag totalförälskat mig i Liseberg, vilket enligt mina ögon denna bild föreställer.

Framhävningen av skuggor och toner ger bilden så mycket känsla att man nästan kan se hela fältet träda fram ur skuggorna. Tekniken den här tjejen använt för att skapa denna realistiska logotyp är otrolig, jag kan inte annat göra än att beundra och inspireras av bilden."Nothing makes a child happier than bringing him/her to an amusement park..."emma

y

Emma

hoppsan. där hände visst något knasigt..ytterligare tillskott till min kommentar.. något som kanske bör tilläggas är att jag faktiskt också varit telefonlös den senaste tiden och inte ens kunnat hålla kontakten med mina nära och kära när jag saknat dem heller.se: "Just nu befinner jag mig i Stockholm sedan ett par veckor tillbaka".Grymt rolig tävling för övrigt!

alicia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den enda som riktigt sticker ut eftersom den inte är uppbyggd av bokstäver. Den har en glad känsla, man tänker inte bara på att det är gräs och en cykel utan man relaterar den till sommaren, varma sommar dagar när man tar cykelturer med vännerna, cyklar till någon sjö för att bada eller något. jag relaterar denna bilden till min förra sommar, så mycket sol och bad och jag gillar när saker får mig att minnas de bra stunderna i livet eftersom denna sommaren inte har haft toppen väder så gillar man att minnas när det var som bäst, just därför tycker jag att den ska vinna!kram kram

Annie

Jag gillade den där cykeln Summergrass :-) Den röstade jag på! Somrig och innovativ!Liz

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Diggar verkligen denna, syns att det är någon som har lagt ner mycket tid på teckningen & den är jättecool. Man ser nya saker och detaljer hela tiden. Supersnyggt!

Mariann

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-10.jpgLikte denne best ettersom den minner meg om London i sommer. Og jeg ble rett og slett forelsket i den byen! Og skal tilbake! :)

Rebecka [FOTO]

Jag röstar på dessa underbara monster:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag tycker att den som gjort denna logga har tänkt "out of the box", och den blev verkligen unik. En annan sak är ju att den visar att den personen älskar monster, vilket är lite coolt ;) Håller totalt med att det är lite roligare om loggan är uppbyggd av figurer! Ha en bra dag :)

nelliealexiaa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Så sjukt ball. Älskar att det ser ut som en stad.

Malin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Fastnade direkt för denna. Jag älskar hundar och jag gillar den blåa färgen starkt!

Anonym

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag älskade denna! Riktigt stilren och snygg och smälter ihop bra med google-loggan! :)

Rebecka

Jag röstade på Science (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4) eftersom jag kan ta reda på fakta med hjälp av Google. Om jag vill veta något börjar jag alltid med att googla. Google är som en ändlös skolbok. Alltså tycker jag att loggan speglar Google bra.Jag var på läkarbesök för en vecka sedan och misstänkte att det läkaren sa var fel. Vad gjorde jag? Så fort jag kom hem googlade jag och fick fram att han mycket rätt hade fel. Nu ska jag söka hjälp på nytt + anmäla till patientnämnden, för att ta reda på om jag har bröstcancer eller inte (förhoppningsvis inte).För övrigt har jag aldrig ägt en smartphone utan har en äldre vanlig mobil som jag bara kan ringa och skicka SMS med typ. Planerar att jobba som aupär i England nästa år och då vore det ju kanon med en smartphone som också ha GPS (jag går lätt vilse).Jag röstade på dig som "Årets kulturblogg" i Blog Awards också. Lycka till Elin!

Johanna

Min favorit är den här:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag gillar den för att den är tydlig men ändå har många roliga detaljer på de små "monstrena" om man kan hitta :)

Sofie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna doodle eftersom jag tycker att den var riktigt kreativt gjord, men även om det är mycket detaljer så ser den inte ut att vara "too much" utan ändå stilren. Me like!

julia :>

Röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 precis som du :) Gillar också när det är uppbyggt av något annat än bokstäver och tyckte cykeln såg välgjord ut och den ger mig sommarkänslor, något som behövs nu när sommaren snart lider mot sitt slut.

Angelica

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Jag älskar känslan i bilden, och att den är så stilren och snyggt gjord! :)

Jenny

Jag röstade på det här bidraget: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 därför att jag tyckte den var söt och rolig, men ändå ganska simpel på något sätt. Gillade även 3D effekten och barnsligheten bakom bilden ;)

Elin

Jag har röstat på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker att den passade in bra på temat; "Jag älskar..." och många kan stämma in i detta med den här bilden. För vem älskar inte: sommaren, grönt gräs, de små nyckelpigorna, blommor, grönska, att bara ge sig ut en dag och göra vad som helst - känna frihet (känner så med cykeln. Med den kan man komma vart som helst i världen.) Det finns så mycket i bilden som talar till mig och som JAG ÄLSKAR. Bilden ger mig glädje och värme.(+ att bilden är så välgjord och genomtänkt)

Bexy

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Jag röstade på Funpark Siluette. Jag älskar siluetter. It's as simple as that.

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2Min röst föll på denna doodle! Jag gillade den skarpt på grund av att det verkar som om "konstnären" följde linjen universum vilket jag tycker passar Google perfekt, Google finns ju överallt runt om i världen! "Jag älskar... universum" och universum älskar Google för sin kanonbra sökmotor.

Jag tyckte det var väldigt finurligt att rita ena O:et som en sol och det andra som planeten Saturnus, och sedan färglägga G:et som om det vore jordklotet. Bakgruden svart som rymden, riktigt snyggt tycker jag. Absolut värd att rösta på!

Sofia

Jag tycker den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 var så fin för att den är enkel och stilren men samtidigt väl genomförd genom att använda google-bokstäverna på ett smart sätt! Mvh Sofia

Tilda - Smilinggirls!

jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

eftersom jag tycker att dom flesta är väldigt röra och gillar mer stilrena, också var monstren så söta! :)

Anonym

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade på den med cykeln för den var väldigt välgjord och hade fina färger! :D

Monica S

SPACE fick min röst och det går ej att kopiera in länken hit!

Varför min röst: Google finns runt hela vår jord ut i cyberrymden.

Fyndigt illustrera ordet GOOGLE med symboler från jorden och rymden ( sol, del av jordglob, omloppsbana runt jorden, olika djur, m.m. som jag ej kan urskilja.Det jag kan urskilja räcker, för att förstå att det finns en tanke bakom, som är synonym med google. En välgjord googlebild, som stämmer i hela världen, ej bara för en liten skara. Mycket värdig finalist, som jag hoppas på!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2Fick hjälp med länken!

Ida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6En fantasifull och snyggt utförd logotyp!

Henrik J

Den fick min röst, passar min utflippade personlighet som handen i handsken. Färgglatt och en massa monster/krummelurer.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16

Frk Greta

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Eftersom jag har en svag punkt för siluetter. =)

rebecca

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på den för att det ger en somrig känlsa, nu när skolan precis har börjat tänker man att sommaren är över, men det är den inte, inte riktigt än. Denna påminner om sommaren som varit och ger mig flashbacks! Den var också väldigt bra gjord!

elina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på 'Monsters' för att jag tycker att monsterna var söta och det var roliga detaljer :)

Amanda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6den är sjukt cool, får en härlig känsla av bilden. cykeln gör att hela bilden lyfts upp, det (google) blir lite dolt fast ändå ser man de mer på något vis, den är frän!Madeleine

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på dessa söta monster för det är något som gör att jag får ett leende på läpparna när jag ser den. De var söta och roliga och det var en smart ide att göra söta små monster som bokstäver.

Madeleine

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på dessa söta monster för det är något som gör att jag får ett leende på läpparna när jag ser den. De var söta och roliga och det var en smart ide att göra söta små monster som bokstäver.

Siri

Gud vad svårt svårt det var att välja, det fanns så många aaaasfina ju :)

Min röst föll i alla fall till slut på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5

Jag är svag för allt som har med sjörövare att göra och den är väldigt bra gjord. Dessutom påminner sjörövaren (G:et) om min farfar på något sätt, haha :D

Julia Hultgren

När jag såg denna fick jag sådan hemlängtan. I mina ögon är det helt klart Liseberg som är avbildad. Jag pluggar sedan ett år tillbaka i Stockholm men mitt hjärta är alltid kvar i Göteborg. Det vore guldvärt att ha en fungerande telefon att kommunicera med mina (o)nära och kära.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Massa kärlek till dig med

Nattali

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag tycker denna bild är väldigt härlig och småkomisk. Jag gillar när bokstäverna är annat än bara bokstäver, t.ex. i detta fall då det är "monster" om man kan kalla det så, haha. Det går även lätt att läsa vad som står till skillnad från vissa av Googles olika ikoner då man inte ser vid första ögonkastet.

Enis

Hejsan!Jag röstade på Doodle 4 Google bilden med en cykel på

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6"Jag tycker att det är väldigt bra fantiserat, istället för andra Google "headers" som inte är lika mkt kreativa, eller det är det ju samtidigt men det finns ngt speciellt med den här bilden jag gillar :)"

Jelena

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10tycker att färgerna är fina, sen att det är lite "sommar" av det gör ju inget :) Tyckte helt enkelt denna var finast!

RONJA

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Gillar den här mycket, färgerna är mjuka och fina samt gillar att den ser lite annorlunda ut men ändå är stilren och välgjord. :-) Fanns väldigt många fina, men fastnade nog mest för denna!Kramar,Ronja

Arianne

Jag röstar på Funpark Silhouette! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Just för att den är så stilren, inte för rörigt med en massa färger huller om buller. Jag gillar även den smarta blandningen mellan bokstäver och bilder, allt flyter på i ett mönster. Riktigt snyggt!

vivienne westwood

good

m. ♥

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6, Googleloggan med en cykel på.Jag vet inte riktigt varför, men ögat föll på denna direkt. Otroligt välgjord, mysig och somrig - en liten solstråle passar fint nu när vi går mot mörkare tider. :)

sandra. wicked.

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Anledningen till att jag la min röst på den va att jag kände att den hade mest inspiration och var mest påhittig. De andra var för nära Google medan denna utmärkte sig med sin roliga design om att skapa bokstäverna med hjälp av andra former.Mvh

Sandra

Johanna

Jag röstade på den här; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10. Tycker det var väldigt häftigt (OCH SNYGGT RITAT) att det var uppbyggt som ett nöjesfält. Dock är jag inte så förtjust i karuseller, men det är alltid fint att titta på! :D

anna

jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20jag röstade på den för den var charmig och söt :D

Em

Jag röstade på Doodle 4 Googles sista bild, den med små gubbar/monster på.Anledningen är att jag tycker att den är kreativ och fantasifull samt att den i marknadsföringssyfte når både vuxna och barn, dvs att den har en bred spännvidd.

RiiZEN

Jag tyckte den sista bilden var grym! Så jag röstade på den :)http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Den ser så awesome ut, jag skulle själv vilja kunna rita sådär! Då hade jag varit stolt över mig själv. Den som ritade den SKA vara stolt! Tumme upp!

Mimi

Hej!Jag röstade på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 .Anledningen till varför det var snyggt och stilrent, du ser även vad det står samtidigt som du måste kolla en extra gång för att bli säker, man blir nyfiken av att kolla på bilden. (Plus att jag älskar karuseller ;p)

evelina

Jag röstade på den havsinspirerade

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1Jag tyckte att den var påhittig, och det var fint med alla färger :)

essla

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

gillade jätte mycket att det var ''naturliga/riktiga''saker som bildade namnet.och cykeln är jätte cool och älskar natur men också detaljerna som krypen/insekterna (stav) och att man ser grässtråna :)

Stef

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstar på den här. Varför? För att den får den gamla tråkiga Google-loggan som vi alla är vana vid, att komma till liv. Den visar att man kan ta något gammalt och tråkigt och med lite kreativitet få liv i det igen! Dessutom så är den inte för "skrikig" utan lagom diskret/stilrent, den smälter bra in medans den samtidigt är "levande" om du förstår vad jag menar.

Frida

Jag röstade på dessa söta monster : )

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20För att den är lite crazy så som man är när man alltid googlar på vad som helst så passar denna teckning till det : ) alltså CRAZY :D

Härlig bild som passar vuxna som barn :D

chayenne

Hej på dej! :)

Jag röstade på cykel i gräset http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Tycker att den utstrålar ändå mycket kreativitet och ser inte '' för komplicerat '' ut. En härlig och fräsch design med ett originellt utseende!

Daniela G

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tycker om denna bild för att den får mig att drömma mig bort till en annan stad som Paris, London eller varför inte vår vackra huvudstad!Gillar att den är stilren!Mvh,Daniela

Zara

Jag röstar på Monster då den är snygg och välgjord, den som gjort den har talang och engagemang. Lite läskig men söt som en gott och blandat :)

Angelica

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag älskar att fota siluett bilder, och denna tyckte jag verkligen var fin! :)

sandra

jag röstade på monsterswww.

Jessica

Jag har lagt min röst på Google 'Dots'; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag tycker den var fin, enkel och stilren. :)Mvh Jessica

Lovisa

Gaah jag röstar på dessa http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 söta monster!! Hur söta som helst ju! Älskar O:na med munnen och de små tänderna, gulligt och kreativt precis som jag gillar det :-) Synd att jag inte är en bättre motvierare alltså, skulle kuna behöva byta ut min Nokia som jag köpt för 300kr på ica ;)

Jessica

Jag har lagt min röst på Google 'Dots'.

Fin, enkel och stilren! :)http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Mvh Jessica

Linnea

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 Motivering: Jag föll för den direkt, så det var ingen tvekan om att ge den min röst. Den är så charmig, inspirerande och välgjord. Galet söta små monster!

Emelie

Jag röstar på Funpark silhouette (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)Denna föll mig i smaken för att den är riktig bra gjord & genomtänkt. Den smälter även jätte bra in med google's logotype & ett + för att den inte innehåller "synliga" bokstäver. Den sticker också ut mer än dom andra bidragen.

Sara

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillade, precis som dig, denna med cykeln bäst! Den är fantasifull, välgjord och en logga som man kastar ett extra öga åt och kommer ihåg!

Jessica

Jag röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Tycker den var riktigt söt och den skulle göra mig glad varje gång jag gick på google! :) Tycker den skulle liva upp hemsidan lite.

Marina

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 eftersom jag är en miljömänniska och gärna vill föra det vidare. Det första jag tänkte på när jag såg den var att värna om miljön. Cyklen bidrar mycket till att symbolisera miljön och en sån här bild kanske undermedvetet kan föra vidare tankar om miljön till andra. Den ger en känsla av längtan, lugn och hopp tycker jag :)

Fanny - Mamma till Elliot och Ian

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade också på den med cyklen just för att den stämmer in så väl på känslan för sommaren. Den är ju inte slut än men det känns redan som höst. Något kan man väl göra för at behålla känslan lite längre? :) Något annorlunda och stämmer in på mig som person. En ny telefon skulle vara perfekt för att föreviga sommeren lite till med fina bilder och sommarmusik.

Madeleine

Jag röstade på Monsters för att jag helt enkelt tyckte den var otroligt söt.Frk.Eson

HEJ

jag röstade på FunPark Silhouette, de var lite lurig men väldigt smart!

Jag deltar gärna i din tävling!må gott mvh Frk. Eson

Annica Cederholm

Röstar på nr 20, Monsters by Roman Lasyuta!

Gillar "blub blub" gubbar! Den fångade mig direkt. Rolig, kreativ, välgjord och enkel logotyp, spännande och den drar ögonen till sig. Funny monsters!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

jessika

jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9.Fastnade för denna eftersom den är stilren och man ser personens konstvanor! tycker om att ungdomar får visa vad dom kan :)

Mika

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag älskar verkligen den med cykeln som heter Summergrass. Jag tycker om att varje bokstav smälter ihop med varandra och underlaget. Sedan tycker jag att cykeln där i mitten är totalt briljant för att skapa en kontrast till det andra och även för att göra de som ser den nyfikna och medvetna om den. Helt perfekt enligt mig!

Elise

Min favorit är http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag kände en samhörighet mellan alla världens städer. jag kan känna både Stockholm men också London. det känns stort...:)

Tina

Min röst föll på den här http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4

Varför? Jo för att den är busig, jag blir glad när jag tittar på den :D

Player X

Samsung Galaxy S II är btw en riktig sweet nalle ^^

Emma

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Min motivering lyder: Jag gillar när man kan tänka lite djupare och det tycker jag att man gör med denna bild. Enligt min synvinkeln symboliserar bilden de miljoner svar som finns i googles värld. När du stiger in i googles värld är det som ditt eget nöjesfält. Bara att ta för dig av alla attraktioner och njuta i en värld fylld av karuseller.

Sofia

Jag röstade på detta bidrag: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

för att jag tycker att den är välgjord, monstrena är söta och roliga, lite annorlunda är det.

Det fanns flera fina bidrag men jag valde denna.

Lejla

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Tycker denhär var enkel,men blommorna i bakgrunden gjorde den verkligen till en helt annan sak. Den blev mjuk, drömmaande, mystisk och vacker, allt i ett. Jag blev väldigt glad när jag såg den,men inte bara glad utan hmm.. kände mig kreativ? Haha svårt att sätta ord på det, men den var jättefin och kändes som att det var en tanke bakom den!

Dawsota

Jag tyckte om Space för den värkade mer synlig, man ser den bättre för färgen svart och kan vara omtyckt av både barn,vuxna,tjejer och killar ;) . De menas nästan som om Google har koll på allting som Jorden , solen , rymden och alla planeter som finns ^^ ,

Betiel

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8

Jag röstade på denna logon eftersom det är jättefräckt med massa olika mönster från sagor!

Therese

Jag röstade på sailor tats. Tyckte den var lite ovanlig och häftig. Gillar färgerna och stilen på den helt enkelt.

Josefin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3DOTSJag gillade bidraget eftersom det påminner om en stjärnsamling, och just rymden representerar utvecklingen i vår värld så himla bra för den är oändlig och möjligheterna är miljontals. Sedan är bidraget stilrent och känns som sagt futuristiskt fast med en modern touch!

INGA - foto&stil

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10En stilren och mycket snygg på sammma gång! Gillar mera sådant var man leker med bilder än vart man använder samma röd-gul-blåa texten. Känslan var också fin i bilden, och en svag blå färg passar utmärkt med mörk grått! :)

lil' babustyle - foto, vardag & Akons musik i fokus

Jag röstar på cykeln! (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)Varför? Jo, för att den är ovanlig men man ser ändå vad det står för. Alla logotyper har - som du säger - bara bokstäver och det blir tråkigt i längden. Jag menar, det finns så mycket mer man kan göra än att skriva eller rita bokstäver. Det finns ett bidrag till som var väldigt bra, där det är en gubbe med två ögon som föreställer "O". Men jag tyckte den med cykeln var snyggare, då bokstäverna hängde ihop med gräset!

Marika

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10. Den som hette "Funpark Silouette".Har alltid gillat stadsbilder och tycker den var välritad för att vara från någon som är 14! Färgskalan var genomtänkt och den symboliserade för mig både glädje och till en viss del den samhällsstruktur som växt fram (vilket låter allt annat än lättsamt ;)). Hursomhelst, bidraget var ett av de mest välgjorda och inspirerande och fick därmed min röst!

Sophia

Jag röstade på cykeln i gräset (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6) eftersom bilden var som tagen ur ett av mina allra bästa sommarminnen från den här sommaren. Jag och min pojkvän cyklade ute på landet, vi slog oss sedan ned på en åker för att fika och bara njuta av solen, värmen och ljudet av gräset som rörde sig i vinden...

JOSEFIN - Au Pair i Nya Zeeland

Jag röstade på Funpark silhouette http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Jag älskar den. Troligen för att jag är så svag i sånna bilder, älskar att kunna ta ett fint foto med suluetter. Mina absoluta favvo objekt som fotograf, så min att min röst föll på denna var självklart! Den speglar mig och jag känner mig nästan som hemma då jag tittar på den! Super fin, verkligen!

Natson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2Jag röstade på den här eftersom den var färgglad och eftersom jag älskar rymden. Varje gång jag går utanför dörren ser jag upp mot himlen, för jag älskar allt som finns där. Och en av de saker jag älskar mest i hela världen är att ligga ner och titta på stjärnorna.

Och jag röstade nog på den också för att jag ofta sitter i klassrummet och drömmer mig bort. Då brukar jag ofta rita liknande saker - fast oftast har jag även en astronaut som svävar iväg hjälplöst i rymden!

Motorcykeltjej & Fotograf

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den var finast och föll mig mest i smaken! =)

Krams

Lovisa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade på denna för den var Otroligt fin och enkel :) den kändes väldigt fridfull på något sätt.

hanna

Min favorit är : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tycker den var den bästa för att jag alltid har älskat stadsavtryck och jag tyckte detta var riktigt snyggt. Bra jobbat den som har gjort det!!/ Hanna

Karolina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Helt klart cykeln i gräset.Den var riktigt snygg och såg ut som peronen som gjort den hade lagt ner så mycket mer på den än att bara rita en Doodle. Även jag gillar när dom där inte bara är uppbyggd av bokstäver.

Carina

Jag röstade på Funpark silhouette.

Jag tycker den är fin och väldigt lik de vanliga googles olika logotyper. Man ser inte rickigt att det står google fast man vet det. Jag gillar att Kasimira Kouri har ändvänts sig en av Googles o för att göra ”paris hjulet”

Sofia Espinoza

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag tycker om den här versionen av Google eftersom stilen är något otroligt likt märket Ed Hardy. Just märket Ed Hardy utstrålar en lekfull, cool & ganska ungdomlig känsla vilket jag tycker passar in på Google då det troligen mest används utav yngre människor. Google skulle även passa in den här fräsiga stilen. Jag skulle verkligen uppskatta den snygga headern! Google är trots allt något jag använder varenda dag & lite stil skulle inte göra något illa enligt mig :) Så jag röstar på den!

Carina

Jag röstade på Funpark silhouette.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-10.jpgJag tycker den är fin och väldigt lik de vanliga googles olika logotyper. Man ser inte rickigt att det står google fast man vet det. Jag gillar att Kasimira Kouri har ändvänts sig en av Googles o för att göra ”paris hjulet”

Camilla

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den här röstar jag på, älskar allt vad nöjesparker heter och den är så jag. Känns som jag själv hade kunnat gjort den! Får pirr i magen bara av att titta på den! :)

Millah - med bebis i magen ♥

Jag är jätte gärna med :)Jag har röstat på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Tyckte den var riktigt tjusig och inte alls så överdriven som jag såg att många var.. Det ska vara enkelt och snyggt...Kramar // Millah

millahoman@hotmail.com

annika

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tycker den här, för den ser mysig ut och är stilren :)

mikaela berlin

Det var många bra som jag gillade! Men den jag röstade på fick bli denna; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4 med motivering att direkt när jag fick syn på den fick den mig att skratta! helt enkelt :)

Lisa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10.

Den får min röst för att den är stilren och riktigt snygg.

Dessutom påminner den mig om min semester i Göterborg tillsammans med en vän och min äldre halvbror som bor där. Vi spenderade en hel dag på Liseberg där vi åkte nästan allt.

Därför blir jag riktigt glad av den här bilden. Den ger oss glada minnen samtidigt som den är lite mystisk.

Sen är det ju himla kul att den som gjort bilden är så ung, det är roligare att en ung person vinner en sån här tävling än en äldre, tycker jag. :)

Zahraa | PiinkQueen

Hej!

Jag röstade på det här bidraget:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Motivering:

Jag la min röst på det här bidraget eftersom den såg lite speciell ut i mina ögon mer än alla andra. Den är simpel, stilren, men innehåller olika teman. Alltså de ljusa blåsipportna såg jätte härliga ut. Och sedan så inehåll "google" textet två fina färger, rosa&ljus svart/grå. Alltså inte "google's" originala färger. Så det är något nytt, och det är alltid lika fint att variera. Sedan så var bidraget jätte härlig för en sommarens slut och höstbörjan (då menar jag färgerna, svart, rosa). Ett bra tema!

Och varför jag tycker att den ser speciell ut i mina ögon är för att nästan alla bidrag har kvar originala färgerna eller en del av färgerna./Zahraa

Zahraa | PiinkQueen

Hej!

Jag röstade på det här bidraget:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Motivering:

Jag la min röst på det här bidraget eftersom den såg lite speciell ut i mina ögon mer än alla andra. Den är simpel, stilren, men innehåller olika teman. Alltså de ljusa blåsipportna såg jätte härliga ut. Och sedan så inehåll "google" textet två fina färger, rosa&ljus svart/grå. Alltså inte "google's" originala färger. Så det är något nytt, och det är alltid lika fint att variera. Sedan så var bidraget jätte härlig för en sommarens slut och höstbörjan (då menar jag färgerna, svart, rosa). Ett bra tema!

Och varför jag tycker att den ser speciell ut i mina ögon är för att nästan alla bidrag har kvar originala färgerna eller en del av färgerna./Zahraa

Amanda Berg

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-14Tanken på att världens största sökmotor för en dag skulle förvandlas till ett fantasifullt flickrum fyllt av förväntningar inför livet, för mig tillbaka till en värld, sedd genom de blåaste av ögon, långt bort från den vuxna, hårda pixelperfektion vi dagligen möter i ett land som kallas Internet.

Anna

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag älskar skylines så denna som är uppbyggd av ett tivolis skyline är underbar!

Tais

awesome!! Kikade in på de och jag håller helt med dig om att cycklen i gräset är den bästa. Men jag gillar den just för att för mig så fick jag känslan av miljö. Om att vi ska ta hand om miljön. Okej jag kan inte rikigti utrycka mig bra men jag hoppas du förstår. Ha det bra!! :Dhttp://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

☆ m a l i n .

Min röst föll på Science http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4 eftersom något i bilden fångade min uppmärksamhet direkt och gjorde att jag ville titta lite närmare på den!

Den känns härligt lekfull och passar såhär i skolstartstider, dessutom är den skikligt tecknad :)

Anna

Jag röstade på cykeln i gräset. Gillar sommarkänslan i den.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

† Elin Svanold

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16Jag röstade på den här för att jag anser att den står för något. Enligt mig visar denna bild att det kan finnas elaka monster i varje ord, och därför måste man vara försiktigt med vad man säger till andra så personen inte såras.

Honi

Jag röstade på Sailor Tats, den känns nutida och modern med en twist av retro och gammaldags tatuerings-stil! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8

Jenny

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-13Jag föll för denna direkt när ja såg den. Bara älskar motiv med hjärtan å kärlek på :)

FOTO I NORR MARIE

Min röst går till denna super fina doodle "Funpark silhouette"http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag har alltid tyckt om enkla, snygga och stilrena saker och denna doodle har detta :)

Sissi

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på det här superfina bidraget i länken ovan för att jag verkligen gillade att det tog ett par sekunder innan man såg att det stod google och när man sen såg det så blev det en riktigt läcker effekt. Dessutom så var den oerhört välgjord med vackra stilrena färger och att den inte hade rak bas gjorde den om än mer effektfull!

Sandra

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag har röstat på Funhouse Silhouette. Jag tycker den var härligt gjort då tecknaren inte framhävt Google texten. Ögat faller först på parisehjulet. Och för mig personligen framkallade detta en mängd minnen från just Paris.

ems.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade faktiskt också på cykeln. Valet stod mellan den och stadsvyn, som båda var smart uppbyggda och riktigt snyggt utförda! Men cykeln tar hem det och får mig att känna att det fortfarande finns lite, lite kvar av sommaren och man vill bara ge sig ut och cykla med håret fladdrande i fartvinden! (Jag älskar att cykla!!) Och ett plus för miljöaspekten!

Linda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på Funpar Silhouette för den är romantiskt på något sätt. Den "flyter" ihop så bra och är mystisk och mysig. Jag blev i alla fall märkbart mer peppad på en mysig höst efter den, haha.

Michaela Henriksson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på detta bidraget då Google loggan är innovativ och håller en bra kvalitet. Samt skapar den en upplevelse för sinnena - det är ju trots allt ett nöjesfält vi ser!Victoriafoto

Jag har lagt min röst på bidraget "Summergrass". http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar bidraget väldigt mycket för att det inte endast är uppbyggt utav bokstäver - precis så som du skrev. Men det syns ändå väldigt tydligt att det står "Google". Att den dessutom ger lite sommarkänsla är ett plus i kanten!

Louise H

Jag röstar på denna:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag tycker på något sätt att den har ett fint budskap, kan inte sätta fingret på vad det är, men får nästan känslan tro,hopp & kärlek och den blir jag glad av!!Jag är inte heller så mycket för bara enkla bokstäver, så därför blev det denna!!Kram

Louise

Inger

jag röstade på:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Tycker den var riktigt snyggt gjord med att bokstäverna nästan försvann lite i bilden. Så var personen bara 14år med! Jätte duktig :)

Stina

Jag röstade på Summergrass. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Det var ett enkelt val för mig. Det var det enda bidrag som jag reagerade känslomässigt på. Hur gräset och cykeln tillsammans formar ordet "Google" var både kreativt, orginellt och vackert. Sommarkänslan var total. Jag fick hösnuva bara av att titta på det. ;)

Emma

Röstade på cykeln: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Kollade på alla en gång och denna stod ut på något sätt. Tänkte WOW snacka om kreative ådra. Mena hur kommer man på en sådan idé, awesome. Därför fick den min röst! =)

ceck.k

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 This one. Funkpark Silhouette. Rätt enkel och stilren, men ändå så himla finurlig :) Imponerad av att en fjortonåring har gjort den!

Anna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6jag röstade på gräsbilden eftersom att den påminde mig om sommaren och jag vill inte att sommaren ska vara slut än! ;(

cecilia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tyckte att den med cykeln var så häftig så jag röstade på den :) Tyckte att det var så häftigt med cykeln som bildade två O! Gillade även den där staden med pariserhjulet och det där :)

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag röstade på Funpark silhouette.Jag behöver väl inte motivera.

Du ser väl bilden, va?

Anna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag rösta på den här. Gillar att den är stilren och att det inte händer för mycket. Snyggt med de ljusa färgerna och skuggningen.

L I L I J A

Jag röstade på cykeln i gräset: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Det var faktiskt den enda jag tyckte var riktigt snygg! (Monsters var också ganska nice, men jag gillade cykeln mer..) :)

lenalindroth

Jag röstade på Monster för att jag tyckte den var mest unik. Google brukar ofta komma upp med saker man inte förväntar sig. Men där emot brukar google ha saker som handlar om teknik, historia eller utvecklig på något sett (eller bara någon krumelur på vanliga google loggan). Monster skulle fortfarande vara en unik och passande doodles hos google genom att den skapar något nytt spännande eftersom den inte riktigt håller temat.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Elins blogg - Vackra ord av kärlek.

Min röst föll på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Då även jag tycker att det är så mycket roligare när föremålen bildar bokstäver, i helhet tycker jag att bilden är vääldigt kreativ och grymt bra gjord. Speciellt gräset, dom små detaljerna med fågeln och nygelpigan gör bilen speciell. Hade dom liksom blommorna inte funnits med hade bilen blivit så mycket sämre. Den här håller jag mina tummar för och att telen blir miiin :)Puss & Kram :)Linda

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag tycker att den är fint gjord och sticker ut i mängden. Ser ut som att det lagts ner mycket tid och engagemang på den.

Louise - Living in Turkey

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15Jag röstar på denna för att den påminner om solnedgången här i Turkiet som jag ser nästan varje dag. Vintertid som sommartid.

Mika

åh. jag blev helt kär i denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 . Riktigt cool, Det var liksom inte helt uppenbart att det var en google-logga, vilket jag fastnade för. Grym är ordet! Jag kan liksom inte riktigt beskriva bättre varför den är så bra.. Den.. bara är det!

Vore ju toppen om jag kunde vinna en telefon till min karl, hans urgamla nuvarande håller på att bokstavligt talat falla i bitar, haha, stackarn.

rosalie

Jag röstade på Mermaid in the sea.

Jag älskar känslan av att man är under vatten, nu på hösten passar varken nåt somrigt eller vintrigt, men under ytan ser det alltid likadant ut!

Tjejen som målat den är yngst i hela tävlingen men jag tycker att hon förtjänar priset eftersom hon slår de andra med hästlängder.

Många av dom andra bidragen är mer fantasifulla och genomtänkta än mermaid in the sea. Men jag gillar att det är enkelt och ändå spännande och detaljrikt.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1

Viktoria

Jag rösta på den här http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Malin

jag röstadet på Summergrass (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6)Gillar designen av denna föratt den ger en sommarkänsla, även att hon har bakat in "Google" lite sådär snyggt diskret i det hela men ändå inte för mycket, lite finurligt och sånt gillar vi! Det som gör att den känns ännu mer google är också för att google brukar oftast ha "inbakad" google logga när det är högtider och sånt! :)

Erica

Jag röstade på "Funpark silhouette", dvs. denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10p.g.a. att jag gillar hur den är lekfull, mysig och intressant samtidigt som den är ganska stilren och ej särskilt rörig.:-)

Bitte

Dem mest estetiskt tilltalande. Den står verkligen för sommaren! Underbart Vacker...

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Frida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag röstade på detta bidraget eftersom det påminner oss om att sommaren fortfarande är här och att under sommaren är en fantastiskt fin årstid! Då vi kan sitta ute på ängar med bara fötter bland blommor med våra vänner och familj och bara vara :)

Yazmina

Jag röstade på Funpark Silhouette http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Motivering: Jag gillar den för att den fick mig att "look twice". Jag tycker att den är smart, stilren och jag har en liten förkärlek till siluetter :) Snyggt om Google kör en mer ren och klassisk look ibland.

Chanelle - SEEMSLIKEFOREVER.blogg.se

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tyckte att den var fin och snyggt ritad, jag har inte sett någon liknande "doodle" förut och det är ju kul med lite variation! :)

minna

jag röstade på funpark silhouette http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10den är så otroligt snygg och mystiskt och kan inte fatta att den är gjord av en 14åring!

emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag röstade på monsters. Efter att ha kollat på alla bidrag en gång, var det den som föll mig mest i smaken. Det jag gillar mest med den är att den är så välgjord. Skaparen har dessutom bevarat "googles färger", så man ändå känner igen loggan fast att den är lite uppiffad. Figurerna gör att den ser mycket roligare ut och inte så stel ut :)

Malin Dahlberg

Röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Blicken fastnade på den med en gång och jag har alltid tyckt om bilder/loggor med konturer av saker, så då föll det sig naturligt att jag röstade på den. Blev även imponerad av åldern på artisten, en väldigt snygg och stilren design och personen i fråga kan nog komma att göra riktigt häftiga saker i framtiden om h*n inriktar sig på design.

Emma

Jag tycker precis som du att det är snyggt när det är mer än bara bokstäver att titta på. Jag hade två favoriter och det var cykeln o så var det den här http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 , Funpark silhouette, som sedan fick min röst. Det var "kärlek vid första ögonkastet". Stilren o helt i min smak. Åldern på skapern är också imponerande så ja därför fick den min röst.Jenny

Jag röstade på den här med en blomma: www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag röstade på den för jag älskar att vara ute i naturen och ta kort, och gillar speciellt att ta kort på bloggarna i naturen!En liten motovering varför jag skulle vilja vinna: Jag hade en sony ericsson spiro, men en kompias ville kolla på den och tappa den i marekn så den är trasig så nu har jag en nokia en jätte gamal nokia jag fattar inget om den! Skulle verkligen behöva en ny mobil, och denna samsung skulle vara grym att vinna, den har ju bra kamera så då kan jag fota mycket i naturen och så :)Tack i förhand ! Kram//Jenny

Manella

Funpark silhouette - http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Motivering: Den är uppbyggd av någonting mer än bara bokstäver. Jag personligen älskar nöjesfält & har gjort det sen barnsben & hela nätet är ett nöjesfält så fort du går in i googles värld, det finns så mycket att se & upptäcka :D därför tilltalade denna mig. Även den med cykeln i gräset för den är så fin med sommarfärger :)

Fanny

Jag röstar på funpark silouette: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10den påminner mig om när jag och min bästa kompis satt vid vattnet på trapporna i stockholm (där man kan ta djurgårdsfärgan och hop on hop off båtarna, viken där dramaten ligger) och blickade ut över gröna lund på kvällen. Jag kanske ska lägga till att jag inte bor i Stockholm men jag och min bästis åker dit varje sommar tillsammans bara för att vi älskar staden!

Johanna

Jag röstade på Big Nose http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19 just för att jag håller med dig när det gäller bilder som bildar bokstäver. Och för att jag tycker att det finns humor i den.

Andrea

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag röstade på denna logotyp mest på grund av att den va så enkelt vacker. Påminner mig av sommaren nu när höstmörkret kommer smygandes :)

Lollo :)

jag röstade på "dogs" http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11jag älskar hundar och tyckte verkligen denna doodle var söt! älskar de små tassavtrycken efter också, väldigt gullig detalj. <3

victoria

Jag röstar på loggan med parisehjulet - http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Varför? Jo för precis som du säger blir ju en logga mycket mycket kuligare när den är uppbyggd av figurer och andra former än bara bokstäver. Jag tycker själv att loggan ser ut som en nöjespark med massa karuseller vilket gör det hela lekfullt och glatt trots de svarta och lite dystra färgerna.

Fina Frun

Vad mycket fina doodles det fanns att välja mellan, men jag fastnade direkt för Kasimira Kouris "Funpark Silhouette". Den är en vacker storstads-siluett som påminner om göteborg! Det är väl göteborg?!Mycket tjusigt hur hon intigrerat bokstäverna med stadens byggnader.

Love it!Röstade här:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Passade även på att rösta på dig som vinnare till årets kulturblogg i blogawards. Det ska du vinna!Nu håller jag tummarna att jag vinner en Samsung Galaxy S2. Hoppas, hoppas...Kram/Fina Frun

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Röstade på denna "Funpark silhouette"Motivering: Fin siluett av ett nöjesfält där hon tagit några attraktioner som bokstäver. Smart, snygg och passande då google ju kan betraktas lite som ett nöjesfält :)

Ida Roos

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag röstade på Monsters eftersom den var speciell, men ändå stilren och spännande men ändå inte "för mycket". På dom flesta andra såg man inte riktigt att det stod Google utan antingen var dom otydliga eller hade för mycket detaljer, denna såg man tydligt att det stod GOOGLE :)

Haidi Jakobsson

Jag röstade på Sailor tats.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Just för att jag gillar när det inte bara är bokstäver, och varje liten figur är unik i sig med många små detaljer. Helheten säger google, men kollar du nogrannare ser du varje liten figur för sig. Gillar hur personen har blandat figurer och former på ett så kreativt sätt!

Jossan

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Om jag ska vara helt ärlig tyckte jag inte någon var särskilt fin. Men favoriten blev den med cykeln, just för att cykeln var så välgjord och temat var "Jag älskar", tycker att budskapet kom fram rätt tydligt.

Rebecca

jag rösta på Cykeln.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6För att den såg så härlig ut. Typisk sommarbild, cykel, grönt gräs..

Malin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna för jag tycker att den är mer kreativ än de som typ bara ritar dit gubbar eller något runt bokstäverna. Här ser man liksom inte att det står "Google" direkt utan man får titta lite närmare. Och vem gillar inte nöjesfält?! :D Haha.

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tyckte denna med cykeln var alldeles kanon.

det ser ut som personen lagt ner mycket arbete på den och dessutom är det inte bara en text, utan en hel bild.

Linda Björkström

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19 (big nose)Detta för att jag tyckte att den var originell och riktigt fyndigt ritad! Jag tror att man skulle bli lite glad i själen när man klickade in sig på googlesidan om den satt där. Och det är aldrig fel :)

Marzia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den här röstar jag på! Tycker att den var riktigt påhittig och i stil med Google, dessutom var den även väldigt stilren eftersom cykeln är så klassisk. Enkel och vacker helt enkelt :)

Sanna

Jag röstade på denhär :

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3jag älskar glitter och det såg ut som glitter på detta bidrag och skulle göra mig väldigt glad varje gång jag ser googles logga om denna dyker upp i vacker glittrig form =)

Felicia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den här föll mig i smaken och jag röstade på den för att jag får så "karneval-feelis". Tyckte det var riktigt smart gjort , och kanske en bra påminnelse att besöka ett nöjesfält sista gången för i sommar ;)

cajsa pihlgren

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-17Jag röstade på detta bidraget för att jag älskar smink ,väldigt vackra färger & jag som älskar rosa då är den perfekt! Och jag älskar verkligen G med ögonen , sjukt fränt och att det är så himla bra gjort av henne.

Frida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4

Denna tyckte jag var den snyggaste då den känns anpassad för många olika stilar och tycken :)

Emma

Jag rösta på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Det var den ja tyckte passa in bäst och var finast :)

Emma

Mitt val: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Varför? Jo för det första är den somrig så man blir helt varm och glad av den. För det andra är det så man först inte riktigt ser vad det föreställer/står pga cykeln och sen ser man och då blir det ett litet "ahaa, vad kul och fyndigt"-moment. Den är lekfull och glad och passar alla åldrar! :)

Maja

jag tyckte att den här var fin http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 eftersom monstren var söta och det blir roligare att klicka in på Google och söka på något. Barn kanske blir inspirerade att ta reda på något intressant också :)

Louise-hästblogg

Jag röstade på den här:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-18Älskar hästar och tyckte den här var väldigt fint gjord!! Var lite udda men ändå tydligt med vad det står :)

hanna

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Eftersom den var så himla söt och passade både tjejer & killar. Lika att den är för alla åldrar. Och den är lekfull, alltså att hundarna leker ju där vid google, man kan tänkas hitta på alla möjliga roliga saker genom att bara söka. Det blir aldrig trist. Det är intrycket jag fick av den doodle!

Amelie Aronsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Jag röstade på denna som en liten 13 åring hade gjort. Anledningen till detta var för att jag tycker att den var riktigt snyggt gjord och samtidigt kändes det bra att ge en röst till en tretton åring som faktiskt kan bli pushad av detta och prestera ännu mer om några år. Mvh,

Amelie

Sarah Ek - finlandssvensk fotograf

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-5.jpg"Pirate"

De flesta kommentarer baserar sig på egna tycken och åsikter, men de tänker inte riktigt på om bilden connectar med temat "Jag älskar...".

Jag valde detta bidrag för att det framhävs bra vad det föreställer och logon gör så att vi kan skapa en visuell bild bakom det hela. Hur har illustratörer tänkt?

T.ex. kan man tänka sig att Google är som en skattkarta, vi "googlar" nyckelord för att komma till skatten (svaret, informationen, platsen vi söker. Målet)

Kompassen kan tänkas som nyckelorden. Dödskallen som hinder eller fel information, skattkartan= målet.

Piraten förstås den som googlar, den individuella personen.

Susanne

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html

Jag gillade denna, välgjord och fin och håller i alla lägen.Kramen

Angelica

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag la min röst på denna då jag tycker den var väldigt fin och inte allt för mycket "krimskrams".

Tycker om när man ser denna skarpa text och att det sedan är lite fina blommor bakom.. :)

JennyLT

jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

För jag tyckte den var otroligt fin och kreativ, som alla andra google logosar bruka vara ;)

Hanna

Det verkar som att du och jag har liknande smak, då jag också röstade på cykeln som står i gräset. :D Jag tycker att det är väldigt kreativt att få med en cykel med hjulen istället fr två "o:n", roligt när det inte bara är bokstäver. :) Dessutom tyckte jag att det var fruktansvärt fint gjort, riktigt impad! Tummen upp för den loggan! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

sara

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4jag röstade på den här för att jag tycer att den passar perfekt nu när skolan har börjat igen och väldigt många ungdomar använder sig av google för att ta reda på saker. och just den där var väldigt ungdomlig och snygg vilket passar väldigt bra just då. så jag röstar röstar på den!

Felizia

Min röst föll på bidraget 'Science': http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Jag röstade på bidraget eftersom att jag tycker att det är en välgjord, kreativ och rolig doodle som är värd att få uppmärksamheten och äran att pryda googles framsida. Älskar speciellt 'pojken' och hans hand som håller om det ena 'o:et'.

Frida Hermansson

Denna har jag röstat på; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

motivering; Jag röstar på denna för att jag gillar när "bakgrunden" smälter in i texten! Och så kulle det vara grymt kul och få en fungerande ny mobil :)

Lina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5jag röstade på Pirate då jag tycker den var väldigt fin och kreativ då alla bokstäver är gjort av olika saker och alla ingår i pirat temat!Josefine

Jag röstade på bidraget Summergrass, eftersom den påminner om hur fantastisk sommaren faktiskt är. Cykeln i bilden gör allting ännu finare, då det helt klart hör till sommaren(dessutom är det så jäkla snyggt inbakat att hjulen liksom hör ihop med o.en i Google!). Man liksom känner värmen stråla ut från datorskärmen när man ser bilden och man blir glad, samtidigt som man blir lite ledsen över att det underbara snart tar slut.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Yohanna i Las Palmas

Denna får min röst, jag vet inte varför, den bara föll mig på läppen. Och så är den väldigt olik andra g-loggor som alltid brukar ha små saker i sig.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Men jag hittade en annan som inte var med bland finalisterna som jag gillade skarpt. Den som var skriven med röd sprayfärg och sirliga blommor i bakgrunden och så den som var gjord som ett grafitti. Synd att dessa inte var med i finalen.Hälsningar

Yohanna

Maria

Jag rösta på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-17

Kanske säger det en del om min ytlighet tyvärr..

ellen

www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på Monsters eftersom jag tyckte den var snyggt och prydligt ritat, plus att den var ganska rolig och monstren var gulligt söta :)

Katta

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1jag röstade på bidraget ovan. varför? för den var så charmig och precis som du gillar jag är bokstäverna illustreras av något annat.hade förresten älskat att vinna en SGS2, har suktat efter den ett tag nu och har inte uppdaterat mig på mobilsidan sedan 2007...

Anna

Jag röstade på cykeln i gräset. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar bidrgaet för att det inte var så himla likt Googels andra logotyper, det var även väldigt fint ritat.

Evelina

Jag föll pladask för cykeln jag med! Enkel, vacker och ger en fortsatt sommarkänsla inpå höstterminen, då alla studenter drar fram cykeln:) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Malin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag tyckte den här med monstren var snyggast! Den är fortfarande väldigt lik origanalet, så man känner lätt igen den, men är samtidigt ny och spännande. Monstren var jättesöta och gulligt ritade. Fantasifulla detaljer och den tilltalar alla åldrar! :)

Annika

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 Den var så söt och jag älskar allt som är gulligt :)

Alexandra

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15Jag röstade på Sunset eftersom jag tyckte den var finast! Den var enkel och stilren, precis som jag gillar det, och med fina färger. Den var också den första jag såg och klickade på, och den första man tänker på är ju alltid den man ska välja (t.ex. på prov när man ska kryssa alternativ, haha) Skulle verkligen behöva en ny mobil, min blev stulen i Spanien så har bara en gammal, dålig nu. Kram :)

Mikael Rojeras

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker att "Monsters" är det mest originella och roliga alternativet av dessa finalister, därför fick den min röst.

m a n a l i c i o u s - my life

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-16HejHej !

Jag röstar på Scary Monsters för att den är cool & något helt annat än vad google alltid har. Den ger liv & den är rolig. Denna bilden påminner mig om den bästa halloween jag har vart med om. Så ifall detta bidraget vinner & denna bilden kommer upp så kommer jag att tänka på den hela tiden. Och de är ju jätte bra :)

Jag tycker också att den syns bra. Och de är lixom en bra stil :)ha de jätte bra.

/ manalicious

Felicia :)

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 för att jag älskar nöjesfält och jag tycker att den ser mest orginell och väl gjord ut. Personligen tycker jag att många av de andra bidragen var slarviga och bara kladdiga. :)

Sofia

Hej! Jag röstade på big nose.

Tycker det är en roligt logotyp som även passar alla åldrar, inte bara små barn utan även tonåringar och vuxna tycker den är kul. Man ser vad det står och den är målad med härliga färger! :)

Anouk

Röstade helt klart på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Den hade starkast kontraster, var stilren och tilltalade mig då den visar mer än bara bokstäver.

madeleine. s

Jag röstade på denna bidrag för att jag tycker den är snyggast och man ser att det är "google"http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

AMYAH

Jag har röstat på summergrass. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker det är grymt coolt med google med olika motiv som du sa. det blir så mycket roligare att kolla på google loggan då. Och sedan påminner cykeln mig om sommar vilket jag verkligen saknar, alla varma soliga sommardagar.

Lilly

Jag röstade på "monsters" för att jag tycker att de är så söta och lekfullt typ. Min röst gav jag till den! :) Har du redan lottat ut eller? Vill så gärna vara med. :(

Fanni - Hästar, foto & musik

http://google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4 röstar jag på :)Den är galen och jag känner mig som en galen estetare så den passar min stil. Den är ju inte bara galen utan även rolig och bilderna är väl gjorda. Jag gillar den verkligen!

hanna

jag röstade på : Funpark silhouette , för jag tyckte den tilltalade mig bäst för att jag gillar karuseller. så jag blev glad att se den :D

Olivia :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag gillar det bidraget mest för det är somrigt, även fast det inte är sommar nu vill jag leva kvar i sommaren även fast det snöar ute eller något så kanske man får lite hopp i sig när man serdet somriga bidraget, därför rösta jag som jag gjorde! Kram!

Jojjjjohs.se - Foto, design, musik, humor, sims 3

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tyckte att den va snyggast och coolast, och den enda som föll mig i smaken ;)

Ilona

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag har valt att lägga min röst på Funpark silhouette. Jag älskar hur den är uppbyggd med nöjesparken i centrum och att man ser att det ska stå google. Den känns ny och inte något jag har sett innan då jag gått in på google.se :)

Melinda

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1För att jag ser ett barns drömmar om sjöjungfrur och ett liv under vattnet. Det får mig att drömma mig tillbaka till en vacker värld full med spännande undervattens historier. Bilden får mig på något sätt att känna mig fri, i en värld utan problem. Jag älskar den!

Amanda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 <-- fick min röst. Tycker det var en fantastisk idé som var utförd minst lika fantastiskt.

sabrina

Jag gillade "scary monsters", men denna fick min röst: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva om den, men jag tyckte den såg så "fri" ut, visst, det fanns fler som var fin, men just denna hade det lilla extra, något speciellt, som fick mig att gilla den.

rebecca

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Jag röstade på Big Nose eftersom jag tycker att det var den som det var mest "liv" i. Den stack absolut ut från mängden och det ligger en tanke bakom. Den fångar uppmärksamheten och fick mig att stanna upp och titta lite extra på detaljerna. :)

Sanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19

jag röstade på big nose, tyckte den var väldigt rolig och genomtänkt.

Färgerna är också fina och man blir inspererad!

felicia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på den för tycker den var välgjord och också väldigt rolig, mycket snyggare och roligare än den gamla loggan. Tycker den var mest påhittig av alla :)

wilma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7

tyckte den var störtcool.

barnligt, annorlunda men kreativt utseende.

tycker den är inspererande och skulle passa perfekt som googlelogga. :)

Mariam

jag röstade på denna doodlen: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10jag tycker det är fint hur bokstäverna hamnar i bakgrunden och hur man ser ett pariserhjul mm i förgrunden. färgerna är mysiga och går ihop jättefint! varje gång jag skriver in google.se i sökfältet och bemöts av en fin google logga så brukar jag spara den. jag samlar på de snyggaste, och denna skulle jag absolut sparat. det har jag redan gjort :)

Sara

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19 Denna röstade jag på. Kunde först inte bestämma mig om jag skulle lägga rösten på den eller den med cykeln. Båda tilltalade mig lika mycket, men tycker det är kul just när de är lite annorlunda, och inte bara bokstäver. Så därför röstade jag på denna. :)

ina

Jag röstade på "Science" http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Inte bara är den snygg och välgjord utan även väldigt genomtänkt. Vetenskap får mig att känna mig trygg, jag älskar att veta hur saker och ting fungerar och att det finns förklaringar för de mest fascinerande sakerna. Jag älskar intelligenta människor och människor som inte bara accepterar att saker och ting är på ett visst sätt utan måste ta reda på varför. Jag ser upp till vetenskapsmän och så kallade "nördar" och önskar innerligt att jag vore lika smart.Et ipsa scientia potestas est. Kunskap är makt.

Lari - Designa Din Blogg

Hej Elin! Skoj med en sådan tävling.

Jag la min röst på "Funpark silhouette".

Anledningarna är flera, dels personliga och sen även baserade på vad budskapet skulle vara.Den personliga aspekten:

Den som har gjort den Doodlen, kommer från Finland, och när jag kikar på motivet, så får det mig att minnas mina barndomsdagar när jag var hos min mormor och morfar, och kunde se Tivolit "Linnanmäki" (Borgbacken) http://www.linnanmaki.fi som finns i Helsingfors ifrån deras balkong. Jag brukade alltid stå och kika för att se när de öppnade och se hur deras bergochdalbana åkte upp och ner. Höjdpunkten varje sommar var givetvis när vi gick dit och jag fick åka en massa karuseller.Budskapet då:

Tävlingen gick ut på att få fram känslan "Jag älskar..." och det är inte många 14-åringar som inte kan säga att de älskar att åka karuseller! Det tycker jag verkligen fångas i bilden...Det är min motivering...

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Min favorit var cykeln i gräset, så himla kreativt och välgjord! Får mig att verkligen att sakna sommaren, så därför röstar jag på den.

kramar!

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillar detta bidrag mest eftersom bokstäverna är dolda bakom den fina Lisebergs siluetten. Och enlige mig är Liseberg en utav de finaste platsern i Sverige. Det är därför det här bidraget tilltalar mig mest :)

Anneli

Röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Underbar bild som jag fastnade för direkt när jag scrollade ner i bidragen. Den har en underbar sommarkänsla och det känns som om det är så livet alltid ska vara, ungefär. Liksom, att bara kunna dra iväg på en cykel, cykla iväg vart som helst. Långt bort, till man inte orkar mer, sätta sig ner på en äng i solen och lyssna på fågelkvitter. Underbaart.

Victoria Nilsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag älskar denna med cykeln för att bokstäverna flyter in i själva bilden. Den får mig att tänka på en varm sommardag! Sen så tycker jag att cykeln i mitten är en jättebra kontrast till det svepande gräset. Bilden är helt underbar!

Nathalie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på monsters för jag föll direkt när jag såg den, en sådan liten monster gör så mycket, man blir lite glad av att se den, framför allt när man kollar på bokstaven e, ett riktigt charmtroll på slutet :D

jasmin

Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg. Kolla min blogg.

Fotej

Jag röstade på denna:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7

"Machines"Jag gillar hur barnslig och kreativ den är! Den är verkligen jättesöt och jag tycker att bokstäverna är gjorda på ett väldigt barnsligt kreativt sätt som samtidigt gör att det ser ut som att det är ett proffs som gjort jobbet! :)

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Det var en solklar röst på cykeln i gräset, då den var mycket fantasirik och skiljde sig från dem andra. Välgjord, snygg och man ser att den inte är gjord på 3 minuter, utan genomtänkt! Håller tummarna :)

Sandra

Min röst gick till:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.

Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. :)tilde:)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

jag röstasde på den för att den är fin och välgjord. jag tycker att de är ganska coolt att bilda bokstäver med andra saker tex. en cykel och gräset i det här fallet.

Nathalie

Jag röstade på detta bidraget: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Det känns som att personen som gjort den har lagt mycket tanke bakom den. & den får mig att tänka på London, & det är där jag helst vill vara just nu. :P

LillKoppen

Jag röstade på "Mermaid in the sea": http://google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.htm#d=d1-d/ för att jag tycker den är kreativ och färgglad. Det var duktigt av någon som bara är 13 år. Vi skulle också behöva bry oss mer om havet och havsdjuren.

Emilia

Jag röstade på : dogs ( kan inte kopiera och klistra in på denna data jag använder just nu )Jag röstade på den för att hundar är med på bilden , jag har gillat hundar ända sen jag var liten . både killar och tjejer blir glada när dom ser hundar . dom är så gosiga och mysiga . Bilden fick mig att le :D Svansen runt G var så gulligt . Hundar sprider glädje , även hundar på bilder :p

Mickis

Röstade på cykeln i gräset som så många andra med mig! Naturen är fin och det är viktigt att vi tar väl hand om den - bild som budskap = klockrent!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

jenny

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 den här har jag röstat på och anledningen till varför var för att den var väldigt bra gjord, den var olik de andra och väldigt kreativ! Sen tror jag att det är meningen att "google" står med där egentligen, men att det försvunnit när det scannades in. Men ja det var det bidraget jag röstade på, så nu är jag med och tävlar om en Samsung Galaxy sII :D

Sandra

Min röst gick till:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.

Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. :)

Milly

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Röstar på den eftersom att jag tycker en logga ska vara ganska så "ren" men ändå inte för tråkig.

Den här är färgglad och lite "lekfull", men ändå enkel. Tycker även det är den som känns mest välgjord och den ser helt enkelt ut som jag tycker en logga ska se ut! :)

Rebecka

Jag röstar på funpark silhouette (går inte att klistra in länken i kommentaren.Jag röstar på den för den ser professionell ut och hon som ritat den är endast 14 år gammal. Det är glädje och sorg i bilden, sorg för mörkret och glädje för tivolit.

Ylva Danielsson

Sandra

Min röst gick till Funpark Silhouette:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.

Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. :)

Ylva Danielsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7Jag lägger min röst på denna för att den är kreativ och rolig på ett sätt som gör det snyggt och ganska stilrent ändå. Det är lätt att det blir "för mycket" när man gör något sånt där. Men dom har fått till det på ett sätt så att det är precis lagom!

Emma

I risk att verka fjäskig röstar jag också på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Man vill ju komma med en unik idé men jag håller faktiskt med dig! Det kändes som de andra smyckat ut ordet google bara med lite söta blommor och sådär medan denna faktiskt kändes genomtänkt. Plus att cyklar tar en någonvart, lite vart man vill om man tar sig tiden till att försöka. Som livet och passion kan göra ungefär. (Och google då, hehe.)

Frida

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Eftersom jag tyckte den var snyggt gjord med detaljer och färger. Samt att den var humoristisk :)

Yennie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Jag röstade på den med hundar och katter. Väldigt bra gjord, ser lekfull ut vilket alltid är roligt.

Erica

Röstade på den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10/Jg röstade på den här fjortonåringens bild för att hon var kreativ och fantasirik. Gillade hur hustaken och tivolit bildade bokstäverna/en del av bokstäverna.

Hon hade tänkt mycket på idén och det såg bra ut som slutresultat. Bilden förmedlar mycket känslor. Det var en perfekt logga för google då man kan hitta vad som helst på google och likaså i loggan. Underbar.

Russian Doll

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på den här fina med cykeln. Det ligger i tiden med miljötänket och jag tycker cykeln och naturen symboliserar det väl. Sedan är bilden så somrig och sommarkänslan håller jag gärna kvar i liiiite till nu när det börjar bli kallare. Jag gillar också att cykelns hjul bildar Googles dubbel-O. Mycket snyggt och genomtänkt på alla sätt och vis!

Laura - En blogg om allt som rör mitt liv

Min favorit var den här : oj heheh märkte att man inte kan klistra in men det var sailor tats, eftersom att jag älskar att lösa kluringar och liknanden, vad bokstäverna föreställer för något :)

Sally rönngård

I'm in <3Länk: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Jag röstade på denna bilden för den har så mycke fantasi. Det kvittar åldern den ser helt fantastisk ut :)Kram Sally <3

Jennyragna

www.google.se/intl/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag gillar denna med cykeln bäst, kreativ och färglad som påminner om vår och sommar.

Lisa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Den här röstade jag på! Jag tycker att den ser välgjord och genomtänkt ut och jag gillar stilen :)

Emelinda

Jag röstade på Summergrass: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Tycken den framför allt passar fint till årstiden (än är sommaren INTE över) och tycker den är tuff då o:na är inbyggda i själva motivet!

emilia

jag håller med dig helt! den med cykeln tycker jag var snyggast just för att den var så välgjord, plus att det alltid är snyggt med saker som bygger upp bokstäver på det sättet :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

julia

Jag röstade på funpark solhoutte! Jag tyckte att själv uppbyggnaden var häftig med tivolit och det var en väldigt bra idé som jag nog själv aldrig skulle kunna komma på. Den fall mig i smaken! =)http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Nicole

Röstade på denna : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Den var sommrig och ljus. på hittigt med cykeln !!!

Beatrice Bäckstrand

Jag röstade på "Funpark silhouette". Den passar så bra in på google där man kan söka på allt mellan himmel och jord!

Julia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar den här bäst, för den känns så himla sommrig. Och så är den roligt uppbyggd med gräs och en cykel. Det ser så mycket härligare ut än om man bara har bokstäver. Jag gillar även detaljerna med nyckelpigan och med blommorna, det gör det mer levande och roligt!

camilla

jag röstade på "science" , tycker den är kreativ och väldigt fint ritad, ett "tråkigt" tema som blev väldigt kul :D

Hilda

http://google.se/intl/doodle4google/2011/vote.htmk#d=d1-6Jag röstar på cykelbilden. Tyckte det var väldigt bra ritat och roligt att hon kom på att göra cykeln som bokstäver istället för vanliga bokstäver :)

Jessica

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-12.

För regnbågen i G:et (regnbågar är bäst), för att det bor folk i fönstrena som det lilla g:et bildar på rymdraketen, för att rymden är bland det häftigaste vi har, för att månen ser ut som en ost vilket får mig att tänka på Wallace & Gromit, för stjärnorna och för att den är världen.

Google är en knytpunkt för såna ofantliga mängder information, och det är tack vare sån fantastisk kunskap som det ens är möjligt med rymdresor och allt vad det är. Vilket är ganska magiskt.

Fast framförallt röstade jag på den för att den gjorde mig väldigt glad, och det är ju det som är viktigast (i livet i allmänhet) egentligen.

angelica!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Röstade på samma som dej. Summergrass. Tyckte den var fin, speciellt cykeln. Så nu får jag hoppas på att vinna. Min nuvarande telefon mår inte så bra just nu;)

Sara

Min röst gick till ''funpark silhouette ''.

För det första så var det denhär som fångade mitt öga först och det känns väldigt ''googligt'' att ha texten inne i bilden!

Det med bilden jag gillar är att den känns lite mystisk med det mörka, sen är det ju en nöjespark, vad finns det för fel på det liksom ;)

Ebba

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna eftersom jag tycker att det är så häftigt när man ser något i något annat! Texten och motivet faller ihop väldigt bra. Det blir en lung och mysig känsla, och jag tycker den är väligt fin. Hon som har ritat på den är endast 14 år och det är ju också sjukt imponerande!

Hanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tyckte om "summergrass" bäst för att det var så fin och bra ritad.

Sandra

Min röst gick till Funpark Silhouette:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den här designen är väl genomförd, uttänkt och väldigt försiktig och subtil i sitt resultat. Är själv väldigt förtjust i det lite mer dämpade och stilrena och fastade sålunda direkt för logotypen jag nyss länkat till. Det är en smart och blickfångande bild med väl genomtänkta detaljer som snyggt sammankopplar texten med bilden. Exempel är hustaket som bildar den slutgiltiga kurvan på bokstaven G, pariserhjulet och utkikstornet vilka likaså representerar bokstäver. De ljusa bakgrundsbokstäverna får mig att undersöka bilden närmare för att se alla bokstäver riktigt ordentligt och sålunda lägger man ner mer tid till att kolla på bilden, någonting jag ser som positivt i den här situationen.

Ett bra jobb och en smart, väl fungerande idé, helt enkelt. :)

Lova

Jag röstar på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Tänker på grönalund när jag ser den! Fast där har dom ju inget parishjul längre... Men den är ändå min favorit! :D

Janina 'nanarock' Rockman

Min favorit är Nummer 20, alltså den här: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag störtälskar de där små "monstren" och älskar själv att klottra sånt på skolpappret. Tyvärr så får jag inget vidare bra betyg för det.. ;)

Maria Paraskevopoulou

Jag röstade på "Mermaid in the sea"

För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

Maria Paraskevopoulou

Jag röstade på "Mermaid in the sea"

För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

Maria Paraskevopoulou

Jag röstade på "Mermaid in the sea"

För att jag tycker att personen ritade den väldigt fint. Jag tycker att det är jättevackert i hav och denna personen har verkligen fått med det som finns i havet på denna google doodle. Dessutom har hon lagt in sjöjungfrun istället för ett "g" och fisken och korallen istället för "e" och "G" och det tycker jag är väldigt fint och kreativt.

Sofkaa

Jag röstade på monsters : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Motivering : För att den är färgglad och tilltalande. Lite sådär busig & lekfull bild.Kramar från sofkan

Elin

Jag röstade på flowers. http://www.google.se/intl/sv/doddle4google/2011/bote.html#d=d1-9Jag röstade på flowers för att den är speciell, inte lik någon som har varit förut. Jag tycker att man ser att det står google tydligt. Blomman är väldigt fin!!

Jennifer

Jag röstade på "Monsters" http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Designen var väldigt stilren och enkel, samtidigt som den verkligen var tilldragande att kolla på då den faktiskt är otroligt välgjord. Att personen som gjort den endast är 15 år är även det väldigt roligt tycker jag, till skillnad från de andra som nästan alla är över 20. Bland alla hundratals olika google loggor som man sett under åren, är denna helt klart den bästa hittills!

isa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10gillade den här extra mycket eftersom att den var uppbyggd av ett tivoli, jag älskar tivolin! Och att den var snyggt handritad var också ett stort plus! Den föll mig extra mycket i smaken.

Lisa

Hej! Jag röstade på Science.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Jag valde den för att jag tycker den är lite annolunda.Den är också ganska så välritad och rolig:)

Ctina

Gillar cyckeln med!

tycker den var väldans välgjord och snygg!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11

Mona

Jag gillar Sailor Tats --> http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8.. eftersom jag tyckte den var mycket fint målad och mycket kreativt gjort. Jag är den typ som gillar konstiga former hehe :)

Jennistar ♥

Jag röstade på cykeln i gräset för att det var fantasifull och väldigt bra gjord. Den förtjänar min röst och att många fler röstar på den. Jag kommer aldrig vinna, men alltid värt ett försök! ;)

Älskar din blogg Elin. ♥

Jenny Tropp

Min röst föll efter många om och men på Funpark silhouette. (av någon anledning kunde jag inte klista in länken)Satt och valde mellan tre stycken men som sagt föll jag till slut för denna. Den sa mig någon och tyckte bilden blv fin med endast lite färg på några bokstäver och reten svart. Smaken är som baken och det var min smak :)

Angelica Karlsson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade på denna för jag tyckte verkligen att den var väl gjord! Den ser väldigt verklig ut. Gräset är riktigt snyggt gjort och även cykeln! Sedan påminner den om sommaren och jag vill inte att sommaren ska vara slut än så jag håller fast den så länge det går! :)

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-1.jpgDen röstade jag på! Jag tycker om det eftersom den ser så.. tja, barnslig ut. Jag ser framför mig hur en liten flicka, kanske 10-11år, ritar den här i skolan, att hon verkligen anstränger sig för att få det rätt. Sen gömmer hon den i byxfickan resten av dagen. Och när hon kommer hem klistrar hon upp den på sina föräldrars sovrumsdörr, liksom visar att "hej, jag har ritat den här! jag gillar den, gör du?". Kanske inte den snyggaste in the bunch, men jag tycker den har en historia bakom sig :) Kram!

Madelene

Jag röstade på; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 .

Tycker verkligen den var skit tuff & väldigt anorlunda emot vad det brukar finnas på google-hemsida.

Så den blev min favorit ! :)

Kram !

Madeleine

Eftersom jag gillar det lite annorlunda så fastnade jag direkt för Funpark silhouette, den är egen och inte som alla dom andra. Sedan gillar jag att den som gjort den har haft fantasi och även byggt ihop karusellerna som bokstäver! Man kan ju alltid hoppas att man vinner, även om man aldrig gör det!

Elin

Jag röstade på "Funpark silhouette" för att den var riktigt bra gjord. Enkelt och stilrent, precis vad jag tycker om. En värdig vinnare helt enkelt!

Klara Lund

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Varför jag röstade på just det bidraget var för att jag tyckte det var så genomtänkt och för att det var så mycket fantasi bakom hela bilden. Stilrent och snyggt, själv blir jag glad av den på något vis :)

juliataueee ♥

Hejj. Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19 för att - Den är humor aktig lixom! Den ser rolig ut och den är bra ritad! :D

Klara

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag rösta på den på grund av att jag tyckte den var stilren, klasssisk och kan tilltala alla. Den talar inte till bara en grupp i samhället. Jag tycker också att den påminner mig väldigt mycket om sommaren på grund av att jag tyckte de små prickarna som flyger iväg från l:et påminner om de lena sakerna som flyger iväg från maskrosor om sommrarna.

Fatma - Fatmas.blogg.se

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 Jag röstar på denna för att designmässigt så var den mest stilren och väldigt kreativ.

emely

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

varför jag röstade på denna är för jag tycker den är ganska stilren, & på något sätt rätt så mysig. Speciellt tornet , och parishjulet(älskar parishjul) eftersom parishjulär romantiska, när man sitter där med sin man/pojkvän och bara håller handen och kollar ut över staden & det samma med tornet men det som också fånga min blick är att parishjulet är "O:et" och tornet "L:et" vilket jag tycker också är väldigt kreativt eftersom personen också bara är så pass som 14 år! Den ger en lugn känsla. Den är otroligt vacker, och den passar google enligt mig! För den är ju lätt, och google är ju rent utsagt lätt inte så mycket klödd när man söker upp saker. Den ser ju också mystiskt ut, att man vill ditt och söka och se vad som finns där!

Freddy

Jag röstade på Funpark silhouette för att den var snyggt gjord, och det är lätt att se att det står Google, och det känns som en av de viktigare bedömningssynpunkterna.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

carmen

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag älskar färgen svart & tivolin också, denna var enkel och jättefin så den är perfekt!

Elin larsson-fotoblogg från norrbotten

Jag har röstat på Funpark Silhouette, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10, jag tycker den var fin och den blev inte för mycket heller och som du säger så är det tråkigt med bara text så därför la jag min röst på den ! :)

Natsuria | Natalie E

Jag vill vara med!

I doodle4google-tävlingen röstade jag på denna : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-18Eftersom jag älskar hästar så kunde jag inte låta bli att rösta!

Jag hade gärna velat rita en egen, men jag är inte så duktig på att rita hästar, men jag får nog bara fortsätta att öva! :)

Fia

Min röst föll på Sailor tats. Grymt påhittigt att göra en tatueringsinspirerad logga, det är dessutom riktigt snygg gjord. Fascineras av ögat i det första "o"-et, sjukt coolt att ha med the allseing eye!

Emelie

Jag röstade på cykeln i gräset http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 för jag tyckte den var grym! Älskar att den har så många finurliga detaljer samtidigt som den är så ENKEL på något sätt. Så stilren men ändå härligt mycket som händer i bilden. Riktig sommarkänsla!!

Linda

Jag hade faktiskt röstat innan jag såg denna tävlingen :) Å haha vi har faktiskt röstat på samma :) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 Jag valde den för att jag tycker det var så coolt att man bara kan bygga upp bokstäver med vad som helst. Jag gillar att man kan skriva google på ett lite osynligt sätt så att det inte bara står med bokstäver. Cyklen var finast! Hoppas verkligen den vinner! Den var klart coolast! Att man bara kan rita "google" med gräs och en cykel haha helt fantastiskt!

Matilda

Jag har röstat på "flowers"http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Jag älskar olika typer av blommor och turkos är min favoritfärg. Därför föll min röst på den här. Sen tyckte jag att texten bröt av på ett bra sätt!tove

Funpark Silhouette fick min röst.

Den är fantasifull, kreativ och vacker men på samma gång enkel. Den är varken skrikig vad gäller färg, eller innehåller för mycket former och skapelser (som har gjort en del av de andra bidragen röriga). Jag gillar även att man enkelt ser vad det står. Det är viktigt, man ska inte glömma vad det hela kretsar kring och handlar om i grund och botten. Jag tror den kommer passa utmärkt!

-bella

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2Jag gillar denna för att det har den gamla loggan ungefär med lite förändring så man iaf känner igen sig lite , & de kan vara ganska skönt.

Josefin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Gillade den här mest, den är snygg och stilren men samtidigt inte alls tråkig! Tvärtom väldigt söt och rolig med fina detaljer. Dessutom ser man direkt vad det står, vilket jag tycker är bra för en doodle. Sjukt snyggt ritat ju!

Johanna ♥

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Tycker att man inte direkt ska se vad det föreställer utan tänka till lite :)

Emma

Jag håller absolut med dig, min röst går till den med cykeln! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den får min röst för att jag tycker om naturen och är ganska miljömetveten och tycker att den ser grön och härlig ut!

Connie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6finns det någon snyggare än den där? Så typisk googlestil och ändå egen! Riktigt snygg!

felicia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Funpark silhouetteen riktigt häftig idé och snyggt utförd, dessutom är det en riktigt ung tjej som ritat vilket ger ett litet plus i kanten!:)

Sofia Björk

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Gillar också den med gräset, mest för nyckelpigan och för att den kändes så välgjord. Sen gillar jag också blommorna i hörnen som liksom ramar i loggan på ett bra sätt! :D

cornelia

jag röstar på den här http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 tycker den är väl gjord och även underhållande, inte för mycket på samma bild så min röst gick till den!

nu är det bara att hålla tummarna! :)

ANNELI

Jag röstade på cykeln i gräset eftersom den var mycket speciell, den säger en hel del.Så som sommaren hänger cykelturerna ihop en hel del väldigt mycket.Bidraget fick mig att tänka tillbaka på en hel del gamla sommarminnen,inte dåligt.Jag har många fina minnen som kopplar ihop med en massa gräs och gamla fina cyklar, därför tyckte jag om detta bidraget mest!

//Annelihttp://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6p h o t o g r a p h y b y siri

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11jag röstade på Google Doodlen med hundarna :) Tycker den är lite annorlunda jämfört med dom andra, eftersom det inte har så mycket att göra med själva bokstäverna, utan hundarna kretsar runt dem. Sedan är det fint att tecknaren bor i Norge, och hela bilden känns som så "Norge aktig" på något sätt.

cassan

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag röstade funkpark silhouette för att den va riktigt fin och jag gillade den absolut bäst!

btw så älskar jag nöjesparker^^

Augusta

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag gillade den här för att samtidigt som man tydligt såg att det stod Google (vilket jag ibland kan ha svårt att se på en del designer vilket då gör att de tappar sitt syfte) var det något lite extra med den. Monstrena/djuren var väldigt väl ritade och genomtänkta att få samma form som bokstäverna och färgläggningen av dem var väldigt passande. Inte för starkt i hela bokstaven utan bara i kanterna, vilket gör texten mer levande.

Sofie Andersson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Eftersom jag alltid använder mig av Google när jag sitter med läxor, vill hitta information så är det alltid trevligt att se den man har röstat fram själv och som man gillar. De som har varit innan har jag alltid tyckt vara så vanliga, men denna va faktiskt söt och den som har ritat den förtjänar att vinna!Ha en fortsatt trevlig dag och ville bara säga att din blogg är redigt snygg, fortsätt så!

Alexandra

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jaag röstade på denna doodle då jag ansåg att den var stilren, fin, smart och väldigt begåvad. En 14-åring med så mycket talang måste ju få visa upp det för världen.

Amanda

Min favorit var http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 (som jag även såg var din favorit nu)För jag tycker att bilden är kreativ, välgjort och samtidigt lite smått busig när man tittar lite extra på hur allt är målat! Den är verkligen lagom och stilren! :)

Andrea

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Min röst hamnade här eftersom jag anser denna vara en av de mest genomtänkta och välgjorda. Den ser proffsig ut och skulle enligt mig kunna vara en som googla själva har gjort.

E M I N A

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Tycker denna bild är väldigt välgjord och fin. Den känns väldigt annorlunda från dem andra då hundarna på något sätt leker sig igenom bokstäverna vilket jag tycker ser jätte mysigt ut :)wish me luck!! :)

mary

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Helt ärligt röstade jag på denna doodle för att jag är väldigt barnslig av mig. Jag gillar inte att allt ska vara genomtänkt och detaljerat målat. Jag är den typ av person som kör rakt på saken, alltså jag tänker aldrig innan jag handlar. Detta gör att jag lätt ger intrycket av att jag är en barnslig person som är spontan. Bilden ger fart och är äventyrlig vilket jag finner intressant.Jag skulle gärna vilja se den doodlen när jag klickar upp google- det skulle få mig att fnissa till!

Sandra

Jag röstade precis som du på den med cykeln i gräset. Den såg väldigt välgjord och fin ut! =)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Bara att hålla tummarna nu då, då jag är telefonlös efter stöld. :/ Skulle ju passa perfekt med en ny telefon!

Hanna M

Jag röstade på "Monsters". Den tilltalade mig i både färg och form och med en rolig illustration som pricken över i:et! :)http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

J.K

Jag röstade på Funpark silhouette, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10. Eftersom jag tycker att den var välgjord å häftig. Man blir verkligen glad när man ser den. Helt otroligt att en 14åring kan vara så duktig å kreativ! Tycker verkligen denna var den grymaste å den bästa utav dom alla! :)

/m

Hej! Min röst fick "Summergrass", alltså den med cykeln på. Tyckte att den var riktigt bra gjord samt gillade jag att cykeln föreställer dom två O som är med. Grymt bidrag helt enkelt!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

A N N N A I Z (Annis)

Jag är jätte gärna med! Jag röstar på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15För att jag tycker det är viktigt att man ser vad det står , och denna ser man tydligt. Men så är den lite färgglad också , det gillar jag! :)Håller tummarna! KRAM

Marika

Jag röstade på den med små monster :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag röstade på den för att monsters är alltid kul, spelar ingen roll om man är 5år eller 55 år! Man blir glad av att se dom helt enkelt!

Julia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar sommaren och så gillar jag att cykla.Denna är så himla fin gjord tycker jag:)

Anonym

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar den med cykeln, för att blandannat ser den mer "proffsig" ut och jag tycker det blev coolt med hjulen som blev O. Sen gillar jag också att den bara ser så härlig ut. :)

Elin

Jag gillar http://google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 och därför faller min röst på den. Den påminner mig riktigt mycket om nöjesfältet Liseberg där jag tillbringat både sommar som vinter sedan jag var liten. Och på såsätt väcker den vackra minnen.

//Elin

Frida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar den med cykeln, för att blandannat ser den mer "proffsig" ut och jag tycker det blev coolt med hjulen som blev O. Sen gillar jag också att den bara ser så härlig ut. :)

jennie

röstade på denna =) jag gillar den för att man först ser en siluett o sen när man tittar lite närmre ser man att det faktiskt står ngt där, såna bilder gillar jahttp://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 Jag valde att rösta på den doodle med gräs och cykel. Jag tycker den är, till skillnad från dom andra, väldigt påhittig och smart då personen vävt ihop allting. Istället för att teckna upp google och sedan göra en snygg bakgrund har denna person ritat en rolig och fantasifull doodle som jag verkligen uppskattar!

Matilda Forsberg

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Min favorit var Funpark silhouette! Den var så innovativ med tanke på hur parisehjulet, fritt fall och bergodalbanan skulle vara bokstäver så jag tyckte helt klart att den förtjänade min röst :)

Ida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag gillade denna för att den var väldigt välgjord och rolig, man la märke till den när man kollade igenom alla.

C H A R L O T T E

Min röst föll på denna loggan; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Tyckte den var en rolig och lite annorlunda logga. Cool! :)

Manal

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Tycker den var väldigt fin och genom tänkt :D passar väldigt bra eftersom sommaren snart är slut så är den så fin !:D

elin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 jag röstade på detta bidrag för att det är väldigt krävande och somrigt, och för att hålla kvar sommaren lite längre så väljer jag den här!

Johanna Käll

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstar på "Monsters" för att den var mycket välgjord och såg proffsig ut. Jag har kollat runt på de andra bilderna och det var väldigt många fina men jag tyckte den här hade något extra! Jag älskar hur bokstäverna är mjuka på något vis. Det här bidraget skulle helt klart kunna ta hem vinsten!

Ps. Du är en begåvad fotograf!

Magdalena

Oj. Vad ska man säga? Funhouse Silhouette stack verkligen ut enligt mig.

Inte på det färgskrikande sättet, utan för att den var så kraftfull. Jag älskade den enkla designen - en silhuett av en nöjespark vars byggnader är med och formar ordet "Google" - men ändå att man ser hur många detaljer som finns där.

Tecknaren får det att se så naturligt ut, att pariserhjulet bildar "O" och tornet "L" och berg-och-dalbanan "E".

Och framför allt bildens botten - pennans markering som blir glesare och glesare - fångade min blick. Love it, voted it!

Jennie

Jag har röstat på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 för att jag älskar allting som är lite galet och roligt på samma gång. Och den här doodlen var exakt det.

Evelina

Den här doddlen får min röst!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Motivering: Jag tycker att den säger väldigt mycket, bokstäverna visar att man kan söka på flera olika saker på google, allt från historia till tatueringar. Det kanske låter konstigt men påpinner inte rosen om en tatuering? Kniven som mord? om någon vill söka upp något läskigt som hänt under senaste tiden? Även treangeln ser ut som linjaler, kanske någon behöver hjälp med läxan i smyg? Svaren finns garanterat på google. G:t som är ritad som en orm, på google kan man söka på många olika slags djur och få oendligt mycket fakta.

Det är min motivation, den här passade perefekt till google logan och ger mycket ideer och inspirationer!

elina

Jag röstade på den här:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4

för att den visar hur mycket hur mycket information det finns på google.

Nadja

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Min röst gick till ovanstående eftersom att jag tyckte att den var charmig och välgjord samtidigt som att det såg ut lite som att tecknaren bara suttit och spontanklottrat fram den. Me like!

Isabelle Törsleff

Jag röstade på "Mermaid in the sea"Jag tycker om den därför att den är enkel, har fina färger och för att jag älskar allt som har med havet att göra. :) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1

Magdalena

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Oj. Vad ska man säga? Funpark Silhouette väckte verkligen min uppmärksamhet direkt. Så enkel men ändå så genomtänkt. En silhuett av en nöjespark, där byggnader, pariserhjul, berg-och-dalbanor och torn hjälper till att forma ordet "Google" som man ser i bakgrunden.

Inte nog med att den svarta färgen gjorde allt mer fängslande, så var det en fin känsla när den svarta silhuetten glesnar ju längre ner på bilden man kommer. Det påminner så mycket om hur jag själv målar och ritar. Så enkel. Så full av liv. I love it. I voted it.

martina

Jag röstade på monsters, för det var välgjord och rolig och härlig att se på.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Ida

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9Denna blev min favorit, blommor i blått som är min färg och att den va enkel och texten syns bra :)

Michaela!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19jag röstade på denna eftersom att jag tyckte att den var riktigt gulligt gjort och de är en bild som både gamla och unga kan tycka om! :)

Mary Jane

Min röst tilldelades: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Motivering: Temat för tävlingen är "Jag älskar...", och hur många är det som INTE älskar nöjesparker? De får mig att tänka på mkt skratt, oftast med dem du älskar mest = Ren Lycka!

Utöver det tycker jag att detta bidrag var riktigt fint och stilrent, precis min stil :)

Johanna.T

Jag rösta på den här:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Då jag tyckte personen gjorde det snygg med att själva siluetten var en del av bokstäverna tex att L var ett utsiktstorn och E var som en som en bergodalbana:)

Siri

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på det här bidraget, eftersom att det gav mig en skön känsla i hela kroppen! Något så enkelt som en svart cykel på grönt gräs blev en riktig fullträff, och hon fick ihop bilden snyggt med google-loggan.

chanel

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 för att jag gillade att den var så välgjord. Den får mig att drömma mig bort till en ljum sommarkväll på ett nöjesfält med bra umgänge och god mat, och det är väldigt bra för att vara en google-logga. ;D

johanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 jag röstade på "skylinen" för att den var stilren och fångade mitt intresse direkt

Elin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Röstade på den eftersom jag tycker den är finurlig, välgjord men inte för mycket och rörigt på en gång. En bra komponerad doodle med små fina detaljer som får en att tänka tillbaka på sommaren som var. Absolut en doodle som skulle göra Googlebesöket extra trevligt ;)

Emma Ljungberg

Jag röstade på Doodlen "Funpark Silhouette". Tycker att det är en lekfull och spännande Doodle, välgjord och dessutom ger det mig en härlig känsla av en sen sommarkväll på ett nöjesfält!

Amanda

Jag röstade också på cykeln i gräset. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 Den var jätte väl gjord och fin, och så är det ju jätte påhittigt med en cykel :))

Olivia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

funpark silhouette är enligt mig värd en röst. den är stilren och enkel, men samtidigt fylld av små roliga detaljer. riktigt kul att tecknaren var så ung!

Rebecka

Jag röstarp på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 (samma som dig).Min röst föll för den eftersom jag gillar att den som ritat den har tänkt ett steg längre än dom andra deltagarna och gjort en somrig bild där han inte har behövt skriva 2st "o" utan ritade dom på ett mycket kreativt sätt. Alltså cykeln. Cykeln gör bilden också väldigt somrig med det gröna gräset och blommorna som är fint placerade vid varje kant vilket ramar in bilden på ett fint sätt. Jag gillar även att G'et består av gräs (lite komiskt att det börjar på samma bokstav också, G och gräs, haha dålig humor). Man får verkligen sommarkänslor av denna bild och vem gillar inte sommaren? Dessutom börjar man tänka tillbaka till sommaren och ler lite sådär töntigt för sig själv när man ser den. Oftast brukar man ju bara gå in på google, söka och vips så är man inne på en annan sida, men med denna kommer man verkligen att stanna upp, tänka tillbaka till den underbara sommaren och blir liiiite gladare :)

Malin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jag röstar på denna för att den är färgglad, rolig och ser ganska proffsig ut!

Rebecka

Jag röstarp på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 (samma som dig).Min röst föll för den eftersom jag gillar att den som ritat den har tänkt ett steg längre än dom andra deltagarna och gjort en somrig bild där han inte har behövt skriva 2st "o" utan ritade dom på ett mycket kreativt sätt. Alltså cykeln. Cykeln gör bilden också väldigt somrig med det gröna gräset och blommorna som är fint placerade vid varje kant vilket ramar in bilden på ett fint sätt. Jag gillar även att G'et består av gräs (lite komiskt att det börjar på samma bokstav också, G och gräs, haha dålig humor). Man får verkligen sommarkänslor av denna bild och vem gillar inte sommaren? Dessutom börjar man tänka tillbaka till sommaren och ler lite sådär töntigt för sig själv när man ser den. Oftast brukar man ju bara gå in på google, söka och vips så är man inne på en annan sida, men med denna kommer man verkligen att stanna upp, tänka tillbaka till den underbara sommaren och blir liiiite gladare :)

Elin Edoff

Jag röstar på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6För att när man ser den får man en riktig sommar känlsa, och vem gillar inte den känslan? Och så

älskar jag bilder när man bygger upp bokstäver av

saker! :)

Matilda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag röstade på den här eftersom den påminner mig om tatueringar och tatueringsugen som jag är fastnade jag direkt :)

Anna

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4 (science). Jag föll för den för jag går själv andra året på naturvetenskapliga linjen och är därmed intresserad av vetenskap. Dessutom tyckte jag att det var bra ritat och kul att alla bokstäver var unika.

tengiiis

Jag röstade på bidraget som kallas ''Science''.

Länk: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Jag röstade på den för att den känns lite annorlunda samtidigt som att den går lite i Google's stil, den är rätt rolig och att det är rätt fränt med vetenskaps tema. ;)

Fannie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på denna, eftersom jag tycker det var söta små monstren. Gillar även att det är färgrikt, men i googles färger, i rätt ordning. Den är genomtänkt men samtidigt barnslig. Jag gillar den även för att den är enkel, men ändå något mer. Hade kunnat tänka mig de där monstrena i gosedjursformat.

JOSEFIN : )

jag röstade på denna --> http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 !Tycker att den är väldigt fin, somrig och framför allt välgjord! fiffigt och få in cykeln sådär också. Gillar den jätte mycket! : D

wilhelmina

jag röstade på samma som dig men jag får inte länken in hit?? tyckte helt enkelt den var finast/ passade bäst då det är sommar nu och allt :)

Lovisa

jag röstade på den här med stadssiluetten: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tyckte den var cool och påminner om Göteborgs siluett, och Göteborg kan ju inte bli annat än gött mos! ;)

martina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på den här med nöjesfältet med den största anledningen att jag älskar nöjesfält och jag tyckte bilden var väldigt påhittig och rolig!

Viktor

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 (MONSTERS)Jag röstade på denna för att den var väldigt bra tecknad, rolig, färgglad och lite annorlunda.

Daria

Jag röstar på bidraget med cykeln och gräset för att jag tycker att ideén är väldigt cool och annorlunda, och man får såna sommarkänslor av den. Sen så tycker jag att den är så fint utförd också. Här är länken:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Håller tummarna nu! :)

Amanda

Hej! Min röst föll på nöjesparken, tyckte att den var väldigt kul. De var den ända jag fastnade för av dem, och tyckte att den var väldigt lekfull och nyskapande, och tror den kan passa perfekt som googles logotyp :)

Länk: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

miranda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15

Röstade på den eftersom att jag tyckte den var coolast, med mycket färger oså! :)Om jag skulle vinna mobilen skulle jag hoppa glädjeskutt i flera dagar! Jag skulle bli superglad verkligen, har en mobil, men den är gammal och skärmen är trasig. Vill verkligen ha en ny mobil.

Ville bara säga också att jag älskar din blogg, du äger ! <3

kram /miranda

Helena

Jag röstade på "Big Nose" För jag tyckte den var härlig och annorlunda, gillar sånt! :)http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19

Anna

Jag valde ju lätt denna! Mycket kreativt med cykeln att vara till två o. Jätte snyggt med gräset på en sommar och blommerna sedan dom små detaljerna :)♥

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Mithila

Två doodles föll mig i smaken mest, den ena var summergrass (den med cykeln på) och den andra var funpark silhouette. Min röst föll dock på den senare. (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10)Jag kan inte riktigt sätta ord på varför den lockade mest men på något sätt får den mig tänka hur roligt det är att gå till tivoli och bara vara. Att slippa behöva tänka på allt ute i "verkligheten" och istället får man känna sig som ett barn igen. Tankelös om världen utanför och leva i nuet.

Den här doodlen utstrålar även någon sorts lugn. Inte bara över självaste doodlen utan den smittar av sig till den som kollar. För mig handlar det här nästan om en upplevelse. En väldigt bra sådan.

:)

Michaela

Jag valde: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag tycker att det hela ser ut som småtattoos. Och eftersom jag är förälskad i tatueringar just nu så blir min röst självklart på den :)Hoppas du haft en fin dag :) Kram

Ullis

Jag röstade på denna för att den kändes stilren, gillade även tanke med att ha enkel text framför en bild, kändes nästan lite fler dimensionell, härlig sommaravslutning med busiga bokstäver.

Amelia

jag röstade på Funpark silhouette, den verkar väldigt konstnärlig och finurlig. Tycker den skulle passa bäst. Den är verkligen speciell och den ser proffsig ut! :) Lekfull och spännande Doodle, välgjord och dessutom ger det mig en härlig känsla av en sen sommarkväll på ett nöjesfält!

Felicia Ohlausson

jag röstade på denhär: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

för att jag tyckte det var otroligt bra gjord med full av kreativitet och fantasi! :)

Irma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på denna design, för att jag tyckte den var på något vis stilren. Den kändes som en googledesign men det var nog de små monstren som gjorde att jag verkligen gillade den, då de små tänderna och ansiktsutrycken ser ut som de jag använder mig av varje dag! Färgerna är också ett stort plus för den roliga teckningen ^^

ida

Jag röstade på "Funpark silhouette": http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10anledningen till att jag röstade på den var att de först bara såg ut som en mycket fin bild, men när man kollar lite mera så märker man att det står google också. Tycker den var mycket fint gjord men även hade sitt budskap:)

AmandaNygren

Hej Nevnarien!

Jag röstade på bidraget "Science" av Rikard Mattson, (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4) eftersom att jag tycker att den var så himla eget och snyggt! Jag bara älskar hur han har använt färg och form för att skapa den här helt sjukt snygga loggan! Jag tycker att killen här har tänkt outside the box, och verkligen lyckats med att skapa något kreativt av sex simpla bokstäver. Verkligen en logga som jag ror skulle göra Google-besöket roligare!

Kram,

Amanda

Tiina Gardsiö

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Sailor Tats, hade det jag sökte i en Doodle, Stil, färg. Den var inte kladdig. Inte svår och läsa av heller. Jag tycker den ska vinna

Fotograf Nathalie Agnekil

Jag röstade på den här med nöjesfältet! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Fastnade direkt för den :) den ger mig glädje! En känsla av sommarkväll med Gröna Lunds silhuett skymtandes från en gata på Söder.

Otroligt att tecknaren är så ung dessutom eftersom bilden är så snyggt gjord! Detaljerna är jättefina och idén är dessutom toppen, älskar hur hon har blandat in bilden i bokstäverna på ett så kreativt sätt, men man ser ändå fortfarande att det står Google (vilket jag tycker är viktigt). Jag vet inte, jag bara älskar den. :)/Nathalie

Nadia a.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Denna otroligt charmiga logga föll min röd på eftersom att den ger mig en så otroligt härlig nostalgikänsla då vi redan i andra klass skulle göra en logga av våra namn och vara kreativa och inte endast använda bokstäver. Min var rätt lik denna så den fick mig att le till ganska stort :)Kram!

Linnéa

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-18Röstade på hästen.Är man inbiten hästälskare kan man inte välja något annat. Valet var självklart!!

Matilda Sjöö

Hej!"Sailor tats"

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag röstade på denna Doodle då den gjorde ett starkt intryck på mig och blev mycket mer än en vanlig logotyp - det blev en logotyp med budskap. För mig symboliserade den på något sätt livet med alla bilder som bokstäver. Äpplet till exempel symboliserar ju kunskap och ankaret symboliserar hopp. Jag gillar att man tydligt ser vad det står och att dessa bilder på något sätt visar att man kan söka på vad som helst och få samtidigt träffar på Google.Kram :)

Leila Jelassi

Jag röstade på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Eftersom tiden gått så fort, och sommaren snart är slut. Tänkte jag att denna bilden ser bra ut. Med lite stad och mörker smyger sig google fram och man får en sån mysig känsla, precis som man ska ha på hösten!

Tack & Hej!

Isabell

Jag slår ett slag för enkelheten genom att rösta på denna gjord av prickar: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag tycker den känns lite drömsk och "mjuk", fin att se på. Något abstrakt som blir något lite mer konkret helt enkelt!

Petra

OJ vad många tävlanden! =) Men man kanske har en liten chans hihi, iallafall två små chanser.Jag röstade på den med tivolit, den va riktigt cool och genomtänkt! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

linnea

Jag gillade denna för att den symboliserar saker från hela världen precis som du kan söka på olika saker från världen på google.

här är länken: www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Nina

Gillar nog denna bäst: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Diggar färgerna o att det händer så mycket men ändå inte så det blir oredigt. Bidraget är fantasifullt o snyggt!

Elin

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag föll för denna eftersom jag tyckte den var så extremt gullig - verkligen jätteroliga och supersöta små monster! Lite spännande bild sådär, man vet lixom inte riktigt vad som pågår ^^

sofie

Det bidrag jag har valt att läga min röst på är: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag valde denna för jag tycker den vissar lycka och framtid, den vissar en värld med glädje jag kan se glada mäniskor som skrattar och åker karusell efter karusell och som lever i ett lyckorus. samtidigt ser jag en mig göteborg och liseberg framför mig, en riktig härleg sommarstad med kärlek och lycka!

<3

elsa

Jag röstade på den här : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 Alltså den med dom söta figur-bokstäverna :) Mest för att jag brukade rita såna när jag var liten, (jag var alltid så stolt över dom teckningarna :P ) Och för att det är sånt som får mig att le. Det påminner lite om ett barnprogram också, tror jag :)

emelie strömberg'

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10min röst föll på denna för jag har faktiskt känt denna tjej! vi snackade mycket online förr och en av hennes största drömmar var just att få göra något som uppmärksamades av massor av människor! och hon ahr alltid varit super duktig på att rita, har sett många av hennes verk! Hon är en jätte fin tjej som alltid stöttat mig så hon förtjänar verkligen att vinna och få upprättelse för hur otroligt duktig hon är!

Madeleine Tran

Kärlek vid första ögonkastet var denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Grymt gjord med ansiktet och ögonen som två O. Palmträdet som L. Haha gud vad jag älskar det. Den var inte heller lika tråkiga som andra var. Det är vad jag tycker :) Kram!

Josefin

Jag röstar på detta bidrag: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Kul och fint när det händer något både bakom och i texten, när allt inte står med bokstäver. Den får mig även att tänka på hösten som faktiskt närmar sig, jag gillar hösten så därav gillar jag den skarpt med. Mörkt men ändå mysigt.

Tycker det är häftigt att så gott som alla människor känner igen google även fast loggan ändras så ofta.

Almedina

jag rösta på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10 .. den påminner mig mycket om liseberg och mitt kära göteborg, tyvärr har jag ju nu flyttat till östegötland men hoppas att en vacker dag kunna flytta tillbaka till mitt vackra göteborg.

Cornelia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den gillade jag allra mest :) Det var fin och gjorde mig glad.

Tror den skulle passa fint på google eftersom de inte haft ngt liknande vad jag vet :)

CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥

Jag lät mamma välja sitt favoritbidrag utan att veta att det var en tävling. Mamma valde bidrag nummer 10 (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10). Jag håller med henne, för det är en kreativ bild som fångat något svenskt på ett grafiskt underbart sätt. Om jag vinner ska mamma ha min mobil. Hon har haft samma mobil i över 4 år nu och säger hela tiden hur mycket hon vill ha en ny. Hon behöver den mer än mig!

Grimgoth

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Denna röstade jag på för att jag tyckte den var enkel och stilren precis som google sökmotor är!

Färgerna och den lite slitna looken föll mig precis i smaken så klart.

Den var även lite charmigt tilltalande helt enkelt.Skulle jag dessutom vinna denna smart phone skulle jag bli överlycklig då jag gått länge och funderat på att köpa en men aldrig kommit till skott då ekonomin hindrat mig, så detta ger mig nu en otrolig chans att äntligen bli ägare till en sådan!Kul tävling och keep up the good work!Rock on!

Maja Andersson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11

jag röstade på den här doodlen för att jag har alltid gillat hundar, men vår familj har aldrig haft någon för att min låtsaspappa inte vill det, men för ett tag sen vra vi hundvakt här hemma och den hunden påminner om dom hundarna så det är därför jga valde denna :)

Elin › en personlig fotoblogg

Jag som verkligen inte kan bestämma mig mellan två stycken. Jag fastnade för båda direkt när jag såg dem. Det står mellan dessa två:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-4.jpg

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-20.jpgDessa två gör mig avundsjuk, de är väldigt fina och jag vill kunna måla lika fint. Dessutom innehåller båda ganska ljusa och färgglada färger, vilket jag tycker gör en glad :) Den med monstrena var riktigt söt men min röst får nog ändå gå till denna:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/images/doodles/1-4.jpg

Väldigt fiffigt att ha ett O som en jordglob som en hand håller i och med att det är internet och det är globalt och lika så google, det kan ge svar på nästintill allting i hela världen. Du behöver bara ställa en fråga så får du svaret hur enkelt som helst :)

cornelia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den gillade jag allra mest :) Det var fin och gjorde mig glad.

Tror den skulle passa fint på google eftersom de inte haft ngt liknande vad jag vet :)

LINDA

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Denhär röstar jag på eftersom det känns som en äkta google-logga. Älskar bilden, så fantasifullt med cykeln och väldigt snyggt gjort helt enkelt. Bästa av alla dom, luugnt!!

tiffany telfet

jag röstade på cykeln i gräset http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Själv tycker jag att allt på internet har blivit tråkigare&sämre, men om denna cykeln kommer då blir ju allt mycket roligare. Så himla skön stil+så är den sjukt cool! Allt i livet ska va roligt, t.om google loggor :)Länkade också tävlingen i min blogg: http://tiffaanys.blogg.se/2011/august/tavlar-om-en-smartphone.html#comment

Jenny

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10. Tycker den hade snygga färger och en snygg siluett. Väldigt kreativ och stilren helt enkelt! :)

vanja boricic

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Min röst blev på den här, jag gillar gulliga monster och den är var så söt! Stilren, härlig och fantasifull.

Malva (mkdn.blogg.se)

Jag valde den här Google-bilden. Jag tycker den är snygg och väldigt cool. Google passar snyggt in i attraktionerna och det blir inte för mycket, vilket jag gillar. Ganska enkelt, men proffsigt och supersnygg!! :) http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Em

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den här la jag min röst på!

tycker den känns somrig och fin och jag vill inte att sommaren tar slut!

Evelina L

Röstade på nöjesfältet

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tävlingen gick ju ut på att visa det man älskar, och det första man ser i bilden är nöjesfältet - det som tjejen som gjort bilden antagligen älskar! När man sen tittar mer noggrant ser man google-loggan i bakgrunden. Det är så fint när man upptäcker saker i en bild som man inte såg först. Älskar när texten vävs in i bilden också.. tex att frittfallgrejen är ett L och en annan karusell är E:et. Himla duktig tjej, den där 14-åringen! :)

emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillar denna bäst, för själva föremålen formar bokstäver, och den gör mig glad för man tänker på sommaren:) och själv skulle jag vilja rita sådär bra och tycker det är grymt bra gjort!!

Eliyana

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag tycker om stadsmotiv i vanliga fall och tycker om pariserhjulet som en utav O:na. Den är stilren men inte tråkig och den visar att less is more!

J U L I A

Jag röstade på denna, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 precis samma som du, min motivering lyder:"När jag såg logon så kändes de som kärlek vid första ögonkastet liksom, för att den är somrig, välgjord och den som har tillverkat logon har verkligen engagerat sig och jag tycker den ska vinna!"

Alicia

Röstar på MONSTERS, http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 , tycker den är så himla gullig, fastnade för den, så det är därför jag gillar den mest. :)Hade vart helt sjukt galet roligt att vinna detta, gud.. ! Behöver verkligen en ny mobil, har en tråkig sony ericsson nu, och mina föräldrar vägrar köpa en ny åt mig. Håller tummarna !! :) Awesome tävling!

Anna

Det var ingen dålig tävling. Lyckost den som vinner!

Nelly

jag röstade på Monsters www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1.20 för att den var välgjort söt och ybercool!

Lisa

Jag röstade på Kasimira Kouris bidrag Funpark silhouette: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5. En fantastik doodle tycker jag med skuggor och häftiga former. Jag tycker temat är perfekt då google liksom en nöjespark kan bjuda å så många olika känslor (glädje, spänning, rädsla m.m.) på väldigt kort tid. En åkttur på nöjesfältet och ett klick på google. <3Helén

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på cykeln i gräset. Bilden känns välgjord och har en fin, klar grön färg. Samtidigt som den har nyanser. Och jag känner mig relaterad till cykeln. Jag cyklar mycket. Överallt faktiskt. Därför röstade jag på cykeln i gräset.Kram Helén

jenn

Klart att jag vill vara med och rösta!!!

Jag tycker helt klart att den med cyckeln var finast! Färgsprakande och anolunda, ser så sommar härlig ut att man nästan blir glad av det, den tycker jag ska vinna!

Annette Jönsson

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Vad är mer klockrent på google än gräs, natur och miljö. Den är lekfull men samtidigt stilfull och vacker. Den fångar ens blick och det är viktigt att människor minns en bild, denna kommer jag minnas länge.

jenn

Jag glomde helt lanken:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6E V E L I N A

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Denna tyckte jag var ganska fräck!

Jag gillade den mest för att den var gullig med dom små gubbarna och färgglad, den var liksom välgjord!

Det va coolt att bokstäverna hade tänder också, hihi :)Nu är det bara att hålla tummarna!

Emma

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-9

För jag tycker om när det är stilrent så att man kan se bokstäverna men ändå med någon fin bakgrund och detta var en väldigt vacker bild.

Emma

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag gillade denna doodle bäst, mycket fantasi och stilren. Det är inte massa annat utan man ser att det står google, den var välgjort, och otroligt söta monster tänk om det fanns sådana monster under sängen ;) Därför la jag min röst på denna, och den är lite annorlunda än vanliga google loggor.

Ebba

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag valde denna för att det inte är helt självklar. Man måste liksom klura lite för att se vad det står/föreställer. Just, därför tycker jag den är fin, speciell och intressant!

Kristin

Jag röstade på samma som dig, cykeln i gräset! Den föll mig precis i smaken. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6.Jag tycker det ser mycket trevligare ut med någonting än bara bokstäver! När den är somrig och grön kommer den påminna om alla underbara stunder på sommaren.Sen var den färgglad, som helt enkelt ger ett leende på läpparna.Så då är jag med och tävlar! :)

Noura

Jag röstar på denna ; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-2För jag tycker att den är väldigt kreativ och jag gillar rymden! Liksom tänk att du kan få plats med planeter på sex bokstäver! Känns så konstigt! Men så sjuukt fin! :)

sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6jag röstade på den med cykeln, för jag tyckte att den var väl gjord och även att det är roligt när det inte bara är bokstäver, den är även inspirerande, jag blev väldigt glas när jag såg bilden, tänkte på sommar och alla sommmar minnen man har. Fastnade direkt för den bilden!

Leea :D

min röst gick till http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6 :)tack för en härlig och mysig blogg! =^^,=

Frida

Jag röstade på monster: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Då jag tyckte att den var genomtänkt och välgjord. Den som designat den här doodlen har tänkt på färg, och form som passar google. Dessutom är den söt och lekfull. Det är en doodle som man lägger märke till. Det finns dessutom många detaljer att lägga märke till vilket gör att den inte bara är spännande en liten stund utan en längre tid då man får syn på nya saker.

Vincent westerberg

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11Jag röstade för jag gillar hundar, bra ritat hadde ju inte kunnat gjort bätre själv! 13 år och har kunskap att kunna göra så fina bilder. Framtidens designer kanske ;) inte vet jag! Men jag gillade den för den va riktigt fin! Hon/han är elite!

Amanda

Jag har röstat på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Den tilltalade mig väldigt mycket. Mina drömmar är nämnligen att uppleva lite olika städer här i världen. Jag vill upptäcka småa städer och gå vilse i stor städer som New York. I min hand kommer jag alltid att ha min kamera.

Den här bidraget var perfekt och en sådan bild som passar perfekt på min visionstavla där alla mina drömmar finns!

Jenny Chiem

Jag röstar på bidraget Cykel: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Motivering: Att kunna googla är som är som "att lära sig cykla (igen)". Många cyklar, många googlar./ Jenny, i behov av en ny smartphone.Karro

www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Valde denna mest för att den är stilren, enkel, inte ett dugg komplicerad. Och i texter/bilder gillar jag sådant. less is more kör jag efter :) Gillar också att det är ljusa färger och smälter in in bakgrunden, det gör den ännu mer intressant.

Ms. B

Jag röstade på love http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-13

för att den gjorde mig glad.

Fastnade för den totalt för att den hade fina färger och var glad och kärleksfull.

Rebecca

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på Summergrass. Det stod mellan den och Funpark silhouette, men det som gjorde att gungbrädan vippade över till Summergrass' förtjänst var de gula blommorna i högra hörnet som övergick upp i G:t. Kompositionen tilltalade mig. Annorlunda, bakgrundsintegrerad text men som ändå var mycket läsbar, till skillnad från de flesta av Googles alla loggor ;)

Nicolette

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag valde denna med nöjesfältet då bilden ger en så härlig sommarkänsla. Minnen av härliga dagar på nöjesfält, där luften är sådär härligt frisk och månen börjar lysa fint och man fortfarande ler efter allt roligt man haft. Det så bra med bilden är också att den påminner om hur sommaren snart är över, och att hösten är på ingång. Att dagarna på nöjesfälten snart är över. Det är alltså en ganska glad och bitterljuv bild samtidigt, och därför får den min röst! :)

moa mildén

http://ww.google.se/intl/se/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag röstade på det var coolt med alla djuren med munnar och ögon.

Den var bra fantiserad och välgjord

Tyckte nog den var en av dom bästa, eftersom man bara kan välja en så blev det denna :)Nathalie

Jag hade redan röstat på den med cykeln (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6) innan denna tävlingen kom upp, men varför inte va med här och tävla ändå ;D Tycker denna bilden ser enormt härlig ut, och nu när höstmörkret faller på kan man minnas den härliga sommaren! Det ser så fridfullt ut, nästan som att cykeln håller på att bli ett med naturen, förr eller senare kommer allt det gröna växa sig över cykeln, om ingen kommer och tar hand om den. Men nedskräpning i naturen vill vi ju inte ha egentligen, eller hur?

Man får många ideér av denna bilden, och man försvinner lätt bort i tankarna. Precis så som det ska va.

Julia Andersson

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag är kär i skyline bilder.. där man ser stadens siluetter, mumma! Skulle vilja ha en tavla med NY:s siluett.. Kärlek!

Diana

Jag röstade också på denna : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Eftersom den påminner mig om sommaren som har varit med grönt gräs och skönt väder , mycket sol och sådant.Tanken att det kommer bli höst och vår gör mig deppig eftersom jag inte alls tycker om det när det är så kallt och eländigt.Logotypen är snyggt gjort och färgerna påminner som sagt om sommaren, vilket gör att man redan längtat till sommar 2012.

Anneli

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Min röst går till Funpark Silhouette. Jag gillar hur den är uppbyggd och att man inte omedelbart ser att det står Google. Det blir lite mer intressant än "rena" bokstäver.

Sofie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på funpark-temat. Jag tycker man kan se hela internet som ett enda stort nöjesfält, och vart kan man annars hitta allt men söker efter om inte på google. Precis som dig gillar jag när logotyper inte endast är uppbyggda av bokstäver, utan har lite mer tanke bakom sig. Dessutom är jag en sucker för karuseller :)

Sofia

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 för att jag tyckte att den var fränast! Sista bokstaven var klockren!

johan

jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10tycker den var riktigt snygg, med siluetterna och som du säger att det inte bara är bokstäver utan något annat kreativt!

Louise

Summergrass - http://google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Jag röstade på denna för den så så välgjord och sommrig ut. Jag älskar sommaren och om google skulle ha den här på sin sökmotor skulle man bli påmind om sommaren året runt, otroligt fin var den också.

Hälsningar, Louise

Lina Didriksson.

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Hej! jag röstade på den doodle loggan med en cyckel på just för att den var färglad, påhittig, snygg och för att den förlänger sommaren :) MVH Lina

Jennie

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-4Enkelt: Den enda som fick mig att dra på smilbanden.Ett + också att en svensk har gjort den!HEJA SVERIGE!

Ewelina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag har tydligen samma smak som du och gillade cykeln bäst! Den är välgjord och har en skönt somrig känsla över sig.

Saali

Röstade på "Funpark silhouette"http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillar denna doodle för att jag finner ett djup i den, en värld, där Google har en sån stor roll. Och så är det ju :)

Elin

Jag lade min röst på Dots http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3

Tycker den var väldigt fint gjord, måste tagit en evighet att göra små prickar med olika färger i form av Google samt ha små prickar som "flyger i luften" Tycker den förtjänar att vinna efter så mycket pill! :)

ronja

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Jag älskar färgerna och siluetterna i bilden. Att det dessutom var en 14 åring som målat den gjorde mig ännu mer imponerad. Jag blev helt fast direkt jag såg den.

Unni Muller

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7jag fullkomligt älskar den med fordon på. Pojken/flickan som gjort den har verkligen lagt ner tid på den. Och jag blir så lycklig av alla färgerna. Jag kan absolut inte sluta skratta av glädje åt att "L" är en segway. Personen har verkligen tänkt till!

sara

Oj vilken rolig tävling !! :)

Tyvärr funkar det inte att klistra in länk men jag röstade på nr 20, den sista. Jag tyckte den var rolig och gullig. Tyckte den var mest glädjespridande också för den delen.Vill peppa dig till att ha flera sådana här tävlingar. Jätte roligt. Speciellt om man vinner, hihi.Är verkligen i behov av en ny mobil. Har haft en lg ett tag fram tills för någon vecka sen en 'kompis' råkade tappa den i vattnet. Och pengar till en ny har jag inte eller för tillfället. Skulle betyda massor om jag skulle vinna. massor verkligen. skulle göra hela min tråkiga icke händelsefulla vardag ett snäpp bättre !Bra blogg!!!älskar den verkligen, prisic som jag älskar dina bilder du tar ! :)//saraalfons@hotmail.com

Kristin

Jag är med och tävlar om en smartphone, då jag går omkring med min lur som jag fick av mitt ex som jag mår så sjukt dåligt över så en ny lur skulle passa mer än perfekt just nu + att jag har en sjukdom som gör att jag inte klarar av saker i vardagen såsom att kunna ha ett arbete så jag kan tjäna pengar så jag klarar av o kunna jobba.Jag röstade på detta bidrag: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8Jag tycker det bidraget skall vinna för att det symboliserar livet i sig, eftersom bidraget heter tats som är en tattuering, en tattuering tycker jag symboliserar något man vill minnas och just denna bilden visar livets gång, den visar hoppet i ankaren, pengar i sedelmärket och döden i svärdet samt rosen som slutet på livet då man lägger blommor på graven.Detta var mitt resonemang till vinst av en smartphone!

Felicia - Mamma till Melwin ♥

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-8 för att den finner mig helt enkelt bäst i smaken. Jag är mycket för tatueringar, och ser framför mig dessa motiv i en tatuering. Den är tuff och inte som alla de andra. Den sticker ut ur mängden :)

Emelie - Frisör & Vardag

Jag är med och tävlar ! :)

Jag la min röst på detta bidrag : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag gillade det bidraget mest eftersom att det påminner mig om mysiga gröna lund :) Dessutom var den genomtänkt gjord !

~MADELINO~

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Cykeln! En glimt av sommar trots att man sitter och googlar. Man har ju inte gjort så mycket annat än suttit vid datorn juni-juli-augusti pga trist väder...

Jamielee

Jag röstar på bidrag Cykel : http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Varför jag just röstar på den med cykeln är för att den är veldigt enkel det är inte för mycket krimskrams men den är ändå fin på sitt sätt.Tänker på sommaren när jag ser den bilden, man vill ju bara ta cykeln och cykla till en stor äng och äta massa jordgubbar.

selma

jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-18jag vet egentligen inte riktigt varför jag röstade på den.. men jag tyckte den var sukt söt ! :)

Anonym

Som så många andra här föll mina ögon, och min röst, på bidrag Funpark silhoutte. Jag gillar annars inte nöjesparker eftersom jag inte kan åka en endaste attraktion utan att bli åksjuk men titta på vackra doodles kan jag göra utan att behöva må illa :)

Jättefin, stilren och ögonifallande!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Klara

jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Tyckte den kändes lite roligare och mer levande med ansiktet och ögonen som bokstäver. Lite mer kreativt gjord!

Amanda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Detta var min favorit, många var fina men jag fastnade lite extra för denna. Jag tycker att siluetten av pariserhjulet (som även är det ena O:et) är jättefint och jag får känslan av att någon haft en jätterolig dag och att solen håller på att gå ner. :)

Linnea

Hej! :)

Jag röstade på denna: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6För jag tyckte den var väldigt fin och det var rätt mycket fantasi i den och personligen blev man rätt glad av den och börja tänka på sommaren! :)

Jennifer

Min röst går till: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Varför? För att den är underbart somrig och härlig och vill vi inte förlänga sommaren lite lite till? Det vill i alla fall jag, även om det enbart blir på googles Doodle.Ha en fin dag!

SAGA

jag röstar på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6För att jag gillade att den var väl gjord med gräset och allt, man fö.rstord vad det sår för på vissa ser man inte det och cykeln var väldigt bra gjord och den var bra detaljerad, och så är den så somrig och fin

Denimi & Ella

Den här får min röst: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-14Och varför då? Är det inte självklart? Jag är en hästtjej och på bilden är det en häst! Punk slut? Nä, men, vem tycker inte om hästar? Stora fina hingstar, skimrande vita som kraftfult springer och stegrar sig. I eld. Åååh, så bra är det! ;)

Fanny

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag älskar idén av att staden är formad till bokstäverna, de ser stilrent och verkligt ut. Man får liksom anstränga ögonen lite grann för att se att de faktiskt står "google". Sådant gillar jag, när en bild inte är de första blicken registrerat.

Josefine

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Valde denna för att den är spännande och får en att vilja veta mer!

Terese

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Den som snabbt fångade min blick var bilden med cykeln. Den lyste upp bland alla andra med sin härliga gröna färg. En fantasifull och stilren logotyp som jag tycker ger en skön känsla.

Maks

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-7Jag valde denna för att den var, för att vara helt ärlig, så ful att den blev snygg. Jag menar, kolla segwayn, jag skrattar hysteriskt. Tänk att mötas av denna varje gång du googlar, helt underbart. Jag sitter här på jobbet, lägger ner tid på att skriva denna kommentaren i en tävling där chansen att vinna är minimal och tänker "det är okej, jag får privilegiet att kanske vara delaktig i att förgylla dagen för miljontals googlare".

carolin

jag fastna mest för: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10för att den är stilren och inte lika förvirrad som dom flesta andra doodles google brukar ha. visst man skulle kunna fylla i övriga texten mer men jag tycker klart denna är bäst. man ser va det är och man ser vad det ska stå. man helt enkelt förstår logotypen. en nioplusare!

SARA

Min röst föll för cykeln! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6När jag tittar på den logotypen så får jag sån frihetskänsla! Det gröna gräset och en cykel som kan ta dig vart du vill, till alla möjliga platser. Lite som google själv, du har friheten att söka efter saker och platser!

Tova

Jag röstade på cykeln i gräset http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag föll för själva sättet som gräset är ritat på. Det ser så verklighetstroget ut att jag nästan kan känna sommarbrisen här inne i mitt kalla rum.

Hanna Åkesson

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5Valde denna för att jag tycker den passar google, det är lite som att vara en pirat och leta efter en skatt (en liknelse med att googla, lame jag vet). Sen gillar jag pirater med. Inte nätpirater för dem har inte träben, pappegoja eller lapp för ögonen. Jag gillar inte pirates of the cariben heller, dem har blivit en visuell hipstergrej. Riktiga pirater ska det vara. Och att påminnas om att det fortfarande finns pirater (inte somaliapirater) varje dag skulle göra mig, och förmodligen många andra glad. Visste du förresten att google härstammar från pirater? Här är bevisen: http://egetfoto.se/?v=sU9rI.jpg

Johanna

Min röst föll på nr 20; http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 Monsters-bidraget. Den tilltalade mig på något vis, fick mig att dra på munnen då jag gillar söta små varelser. Sen så känns den "all round" också, passar både höst och vinter, vår som sommar.

Ksenia

Jag hade först svårt att bestämma mig, kollade igenom alla bidragen noga och hade lite beslutsångest. Jag tyckte att bilden med prickar var stilren, att den med nöjesparken var fantasifull och ganska klockren och så den med cykeln gjorde mig bara så glad - jag älskar sommaren, gräset, starka färger och cyklar.

För att bestämma mig för vilket bidrag jag skulle rösta på kollade jag på skaparnas ålder och land. Jag kom fram till att den med prickarna kändes lite tråkig och stel till slut så nu stod det mellan finland och norge, nöjesparken och cykeln med gräset och.... Jag röstade på cykeln (sommaren är över och jag känner att jag gärna vill se lite mer grönska ett tag till framöver)

Lina :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Detta är min absolut favorit, Big Nose! Gillar de två stora ögonen, de känns lite som Google. För när man söker kommer det upp miljoner av alternativ av saker att klicka och läsa om. Snacka om att man spärrar upp ögonen och blir lite förvirrade när man ska kolla runt och hitta info om saker. Det är ju klockrent! Sedan blir man lycklig när man inser att Google ännu en gång ger skinande resultat! Klockrent :DMåste också bara säga att jag avgudar dig som fotograf! En äkta inspirationskälla! Stora kramar // Lina W :))

Johannahttp://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstade på cykeln i gräset för att den ger mig en så härlig känsla. Den ser ut att vara rätt snabbt gjord men inte på ett kladdigt sätt, det ger den karaktär. Dessutom gillar jag grönt... ;P

Sandra

Hej! Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 , Monsters, tyckte den var Söt och Rolig:)

ANNE

Cykeln i gräset, av precis samma anledning som din :)

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Lina ina meijer

Jag röstade på bilden make-up för att jag är en tjej på 16 år som är mycket intresserad i smink, varje dag så brukar jag testa mig utav olika sminkningar för att kolla vilken som blir bäst. Jag tycker smink är en vacker sak och jag avgudar den som kom på just sminket! Smink är fint och kan göra den dära tjejen med finnar till tjejen utan finnar, det har hänt mig.

/ Lina ina meijer <3

Jennifer

Jag röstade på Summergrass (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6) för att den ser så somrig ut. Visst är det snart september och höst men jag har inte fått nog av sommaren än. Gräs, cykelturer, nyckelpigor och blommor ger mig den underbara sommarkänslan, och att ha den på sin startsida hade inte varit fel! Dessutom är den väldigt välgjord.

Helena

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstar på cykeln i gräset! Den fångade mitt intresse för den var unikast enligt mig :) Den speglar frihet när den påminner om sommaren och de aktiviteter man kan göra då, cykla, ligga i gräset m.m. Härligt!!

jennie

Jag röstade på: http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10eftersom den får mig att minnas den obeskrivliga känslan när man var liten och skulle åka till liseberg med mormor & morfar. Man räknade ned dagarna, timmarna och slutligen minutrarna tills man fick sätta sig i bilen och börja färden.. väl där så kändes det som man levde i en dröm, man fick kramp i magen av alla skratt, åt sockervadd tills man storknade och kramade om kaninerna tills armarna gjorde ont. Det var tider det!

Sofia

Hej! :D

Vilken rolig tävling, och fett kul att man vinner, otroligt fin blogg också!

Cool design ;)

(Man måste ju få smöra också)

Jag röstar på den här;

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

För den var sjukt snygg och man blir nästan glad av att titta på den, typ glädjespridande på något sett (: Enormt gullig också :D

Jag tänkte rösta på nummer 2, den med svart bakgrund, den var fett cool med solen och allt dedär, fast när jag såg den här otroligt fina o söta så ändrade jag mig :D

Nu är det bara att hålla tummarna, ha en asym dag! :D

Sandra

Denna fick min röst:

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tyckte dels att den var riktigt snyggt gjort och dels så var den lite "utmanande" att hitta bokstäverna.

sophie - VI 3 MOT VÄRLDEN!

Jag röster på pirate! http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5Eftersom jag är lärare och vill uppmana barn till användat av olika medier som ett verktyg för att tillägna kunskap, så tycker jag piratbilden är väldigt tilltalande för barn. Barn ska tränas i kritiskt tänkande och uppmunntras till att använda google!

Amanda

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-5Jag röstade på denna! Tyckte den var bland dom bästa. :) Var som sagt roligare utan "normala" bokstäver. Tyckte att den stack ut från mängden! :)

Isabelle

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag fastnade för detta bidrag, lite barnsligt gulligt, och det fick mig att le helt enkelt.

Lien

Jag har röstat på monsters http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20Jag tyckte figurerna var roliga, den fick mig att börja småskratta. Speciellt G:et, den var jätterolig. :D

Maria

Jag röstade på "Funpark silhouette". http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10

Först och främst fastnade jag för den eftersom det tar ett tag att lista ut var och vilka bokstäverna är. Dessutom är tjejen som tecknat den här fjorton år gammal! Väldigt kreativt och välgjord enligt mig. Beautiful. (Min förkärlek till silhuetteckningar kan ha påverkat mitt val lite, haha.)

Lina

Halloj! Det funkar inte att klistra in en länk, men jag röstar på bidrag ett, Sigrid Hole. Jag röstar på den för att den var väldigt "finurlig" & bra gjord!Passar på att vara med i tävlingen i hopp om att vinna mobilen pga av min mobil gick sönder för någon vecka sedan & jag har inga pengar för en ny. Suck. Men jag håller tummarna!Kram

Lina

Halloj! Det funkar inte att klistra in en länk, men jag röstar på bidrag ett, Sigrid Hole. Jag röstar på den för att den var väldigt "finurlig" & bra gjord!Passar på att vara med i tävlingen i hopp om att vinna mobilen pga av min mobil gick sönder för någon vecka sedan & jag har inga pengar för en ny. Suck. Men jag håller tummarna!Kram

sofie

jag röstar på cykeln! den ser så trevlig ut och grön och härlig! Får mig att känna som om sommaren aldrig kommer försvinna härifrån - vilket vore en dröm!http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6

Alice

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Tycker att denna är värd en röst. Den är väldigt enkel, men ändå drar den till sig uppmärksamhet. Den sprider glädje och om den nu kommer att vinna kommer det vara roligare att googla. Dessutom passar den perfekt nu när det fortfarande är grönt och somrigt ute.

pauline

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19

tyckte att den helt klart var fräckast, trollet är ju ur fräckt!

Sofia

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Tyckte den var riktigt häftig! Gillar att den är stilren och inte med så mycket färg. Tycker vi ska börja ladda inför hösten nu!

Fanny Olsson

Jag röstade på "Kårhild Husby Nordstad": http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-11

Tyckte om denna mest för den var gullig, det var en fin färg och tycker det är bra när man ser direkt vad det står istället för att man ska måsta fundera :)

Paulina

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag gillade cykeln bäst! Först o främst så passar den in på temat "Jag älskar..." Vissa hade ritat sjukt fina och coola bilder, men de glömde bort temat!Hon som har ritat denna bild förmedlar verkligen det gröna gräset under sommaren, fåglarna, blommorna. Det är färgglatt och hon har verkligen tagit i när hon ritade så att färgerna syns tydligt vilket är en enorm fördel när man tittar på alla bidragen tycker jag.Jag tror att hon älskar att cykla på somrarna.Och precis som du, Elin, gillar jag att hon har använt sig av en cykel för att visa hennes kreativitet. Den är dessutom så detaljerad och fint ritad att jag trodde det var ett foto som hon hade klippt in!

tovearvidsson

den röstade jjag på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20jag röstade på den för jag tyckte den va enkel men ändå till gjord eller vad man säger. Den va också fin.

Bra färger, lite färgglatt typ (:jag la upp länk på min blogg också att jag är med och tävlar om det så skrev ja en liten anledning varför jag är med (:

http://tovearvidssonn.blogg.se/2011/august/samsung-galaxy.html#commentJohanna

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag tycker den med cykeln var bäst. Somrigt, mysigt och det är fint om det syns att det står Google men ändå är uppbyggt av en sak som cykeln i detta fall. Supersnyggt! :D

Elin

Jag röstar på Sunset för att jag tycker den reflekterar min personlighet och hur jag är som person. Glad, färgglad, enkel, utåtriktad och lättsam.http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-15

suppis

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19När jag såg den här bilden, klickade det direkt på min hjärna att det var den jag skulle rösta på, och att det var min favorit av alla 20 bidragen. Den kanske inte är så välgjord som vissa andra är. Men den har ett komiskt utseende och verkar gömma "snyggheten" där bakom någonstans. Precis som en människa. Alla är vi inte snygga, men inuti är vi alla speciella och har något vacker inom oss. ^^

Matilda Johansson

Jag röstade på http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20 , alltså den med de små monsterna. Varför? Jo, för att jag tycker den speglar hur jag själv är som person. Hur kan jag inte riktigt sätta ord för, det är bara en känsla jag fick så fort jag såg den!Kort sagt en underbar go och härlig doodle!

Biljana

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-19Anledningen för att jag röstade på just denna doodlen var för att jag tycker att den är så himla skön med gubbfejset mitt i "smeten". That cracks me up! .. Sedan hjälpte även "palmbokstaven", eftersom den för mig symboliserar staden jag bor i. Trelleborg a.k.a. palmstaden!

Edina

Även min röst föll på cykeln i gräset! Mest för att den uppmärksammar naturen och att vi bör värna om den. Det är något vi i Norden är duktiga på, men vi måste sprida buskapen och kunskapen vidare till andra länder.

(Jag har precis köpt en ny Mac, och jag vet inte hur jag ska kopiera länken till bidraget, hoppas de går bra ändå).

Emelie

Dots:http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3Jag älskar saker som känns stilrena,därför fick denna bilden min röst, inte allt för utstickande, och väldigt väljgjort.

mikaela

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag fastnade för denna doodle för den är välgjord Och genmtänkt, precis vad tävlingen gick ut på. Bara älskar bilder där konstnären/fotografen har tänk "outside the box" <3

Jennie

Min röst går till http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Främst för jag fann den mest intressant av de utvalda då loggan inte var vad som stack ut utan det var självaste motivet/nöjesfältet(?). Det blev lite som att man såg loggan, men ändå inte. Vad man ser beror på var man lägger ögonen. Dessutom tyckte jag det var lite kul då det var en av de lite yngre, jag kan säga att jag blev lite imponerad. :)

Alexander

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Tja!Utan tvekan lägger jag min röst på den med cykeln, anledning? Det är helt klart den som ser mest välgjord ut och den står ut i mängden från dom andra med sina starka färger. Där är ett helt annat liv i den bilden än vad där i dom andra, och man kan känna den härliga sommar glädjen. Man vill bara hoppa på cykeln i sin t-shirt och köpa glass.Dom andra bilderna är helt enkelt för platta och förmedlar inget direkt budskap, och det säger jag med min konst i blodet.Mvh, Alex.

Stina

Jag röstade på Mermaid in the Sea (http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-1), för att jag tycker den var så himla kreativ och väldigt orginell. Så fint med att alla bokstäverna är helt olika men ändå har en samhörighet. :)

Carro

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Jag röstar på denna. Enkel men ändå väldigt kreativ! Jag gillar att det var mycket färg, sedan påminner den om sommaren, vem älskar inte sommaren?

Anneli

agnes

röstade på cykeln i gräset!

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6Helt klockrent att ''dölja'' bokstäverna i cykeldäcken. Cykeln symboliserar en möjlighet att ta sig dit man vill. Hjälp på vägen.. Cykel = Google

Det här bidraget var verkligen en klass för sig. Stilrent!

Inisen

http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-10Jag röstade på denna eftersom den känns så himla magisk, på ett sånt där barnsligt sätt. Underbar!

Ida

jag röstar på "Dots", http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-3 , eftersom den är så vacker i sin enkelhet. Det härliga med bilden är att den går att tolka på så många sätt och att den kan symbolisera olika saker beroende på hur vi tolkar den. Man blir nyfiken och börjar fantisera om vad prickarna EGENTLIGEN är? Är det eldflugor, maskrosfrön eller bara en kaskad av färg och fantasi som bryter sig loss? En solklar vinnare som jag inte kan sluta fundera över.

diana

jag röstar på denna http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-6, eftersom den påminner mig om sommaren som varit.

Nu när hösten/vintern är på väg så blir man deppig av det, iaf jag :/ så denna bilden ger iaf lite hopp till nästa sommar !Kamilla Haaland

Jeg har stemt/røstad på monsters. http://www.google.se/intl/sv/doodle4google/2011/vote.html#d=d1-20

Jeg syntes/tycker den er morsom og kul! :)