full screen header

Om er. Till er.

Det är oförståeligt ibland förstår ni.
Det är fortfarande svårt att inse vidden av hela det här fenomenet som kallas blogg.
Jag ser på statistiksiffrorna hur ni ökar i antal. Jag ser hur många som är inne varje dag, men det går ändå inte att förstå. När jag träffar er blir jag helt ställd. För varje siffra motsvarar ju faktiskt en människa.
Jag önskar att jag kunde träffa er alla på en gång och krama er. Ni betyder väldigt mycket för mig och även fast jag kanske inte visar det som jag borde, så hoppas jag att ni vet det. Jag önskar att jag kunde visa alla er raringar som stöttar mig, hur mycket ni hjälpt mig under dessa år...

Jag önskar att jag kunde träffa er mer. Jag mår så bra när jag får träffa er och prata med er. Se hur ni också glittrar när ni håller i era kameror. Få ett ansikte till alla namn.

Den här uppmärksamheten är jag inte van vid. Det har blivit till min vardag, men ändå har jag inte vant mig. Jag bloggar varje dag som om jag aldrig gjort någonting annat och jag läser era kommentarer som om de alltid funnits där, men ändå finns det något som hela tiden förvånar mig. Någonting som hela tiden bubblar inom mig och glädjer mig, för det är så ofattbart.
Jag har vunnit pris, herregud. Fattar du, Elin? Nä....
Jag fattar inte.

Det måste vara någon dröm eller något.
Även fast bloggandet inte är en dans på rosor, så är det ändå "!#"% awesome!!!
I love you!
91 kommentarer
jesper - fotoblogg

Fint skrivet, men det är nog dig vi läsare egentligen borde tacka, för bra läsning och bilder.

/Jesper

Camilla

du är också awesome! Njut av allt!

simone

Och du förtjänar det STORT! :D Kramar till dig i massvis :)

Lydia

Du är värd all uppmärksamhet :)svar: ja, jag bor tre timmar bort(med buss) och ska flytta till Uppsala under ett år och plugga. Då blir det sex timmar med buss bort så det kommer bli jobbigt. Men som sagt, nästa sommar flyttar jag ner. Längtar så!

Karoline Weibell

Enig med Jesper over her!

FIne ord! Takk, i like måte :)Klem!

Jakob Andersson

Jag blev alldeles glad inombords av att läsa texten ovan. Du förtjänar allt detta Elin, du förtjänar det så jävla mycket! Jag tror du minns förra året på Blog Awards när vi träffades första gången och jag berättade för dig hur säker jag var på att du skulle vinna priset för årets design och fotoblogg, just för att du var du. Du tvekade, du trodde inte alls du skulle vinna trots att du hoppades så innerligt. Du vann. Och i och med din vinst så kände jag (som åskådare) hur otroligt varm och tacksam du var inombords. Jag blev alldeles fulld av lycka av att "bara" se på. Du förtjänar detta Elin, glöm aldrig det - DU förtjänar det.

elina

Tänk på att det inte är vår förtjänst att vi är här, Elin. Det är du som har gjort allt jobb för att vara där du är idag. Du är så duktig!

Vicky

Vad fint du skriver! Har nydligen hittat hit så jag kan ju inte riktigt ta åt mig ännu när du pratar om att dina läsare har stöttat dig. Men jag tänkte visa mig som något annat än en siffra i statistiken genom att säga hej! och att du har en jätte härlig blogg som jag tänkte börja följa från oh med nu :)Ha en bra dag!

Isa

IHaha, vilken underbar text!

Jag tror nog bestämt att vi vill träffa dig mer också! Så därför säger jag - fler foto-blogg-träffar åt folket!!! :D

hil

jättefint skrivet, tack eller vad man ska säga, haha :)

men håller med de här uppe, det är ju dig vi ska tacka

för en hur-bra-blogg-som-helst-blogg, haha :)

du verkar hur cool och snäll som helst och är en super

förebild, jag skulle så gärna vilja träffa dig. men tills

dess får jag inspireras utav dig och din blogg, vilket jag älskar :D

Hannah

Vad fint! Du är värd det!

enbartmoa

DU har jag kämpat dig upp dit, upp till toppen, det har väl ändå inte bara varit en dans på rosor? Din blogg är askalasbra!

Stefan

LOVE, LOVE, LOVE!!! :)

alice

Du är värd allt det!

Tack själv, för bloggen och bilderna och ditt strålande humör.Ta hand om dig!

KRAM

hei-na

Jäkligt snygg design !

Ha en bra dag

elsa

fint sagt

you're awesome

skulle gärna träffa dig nångång

M

<3

Therese

Åh, men det är ju för at du är så himla bra, Elin! Du ger så himla mycket och även om man bara kan ge några ord av uppskattning tillbaka så förtjänar du det! Och så mycket mer!!Din blogg är något alldeles extra, den har något som dom andra inte har. Du, din passion och din kärlek! :)

Tessan

Bra blogg!! :)

Bildevilde - Foto og webdesign

Kjempebra innlegg, elin! Rørende :)

Johanna

Du förtjönar det :) <33

anna

Du ÄR så enormt bra att du verkligen förtjänar det! <3 :D hela din blogg är så awesome som det bara går!

hanka

Va söt du är!

Jeanette

Vilket gulligt inlägg :)

Du är en sådan inspirationskälla för mig :)

Du är grym Elin :) <3

Hanna

Jag kanske inte är den som kommenterar varje gång... Men jag älskar dig och din blogg och du är en fantastisk person!

Tänk om alla var så rar och snäll dom du elin :)

Kram!

fanny

du är grym, fortsätt så! :)

Lelle

Du àr fett bra !!

Isabella

And we love you!

Du har jo gjort dig fortjent til alle de læsere du har, du kan gøre noget fantastisk som fastholder folk på din blog. Det er beundringsværdigt! :)

BECKA

Jag tycker du är en stor inspirationskälla för mig! Skulle mer än gärna vilja träffa dig :)

Anonym

Du förtjänar det verkligen. För något år sen började jag läsa din blogg, din blogg var igentligen den första bloggen jag någonsin började följa. När jag sedan kom på mig själv med att läsa en fotoblogg började jag också fota, tyckte det var superkul och ett halv år senare köpte jag mig en EOS 400D. Fotografering är nu mitt största intresse och jag har fått jätte mycket beröm för mina bilder då jag trotts allt bara är 13år. Utan din blogg skulle jag nog aldrig upptäckt hur roligt fotgrafering var igentligen, eller aldrig börjat. För några månader sen var även allt jätte svårt, jag förlorade nästan alla mina kompisar. Det enda possitiva med den dagen då jag gick till skolan, var att jag visste att min kamera låg där hemma och väntade på mig. Så igentligen så finns det bara dig jag kan tacka, mitt liv skulle igentligen vara så mycket sämre om du inte hade skapat din blogg. Jag vet att det låter löjligt, men din blogg var det enda som fick mig att se positivt med varje dag för någon månad sen, så den betyder extremt mycket för mig :)

Elin [ n e v n a r i e n ]

*

*

*

ANONYM; Nu blev jag smått tårögd. Det finns ingen bättre känsla än när man hjälpt någon. Tack för din fina kommentar! kram! :)

*

*

*

TESCHO - Web design, Photography & Doggies

Du ska ha ett enormt stort tack och massa kramar! Din blogg var den första jag började följa för några år sen och det finns såklart en anledning till att jag är kvar. Du är jätteduktigt på det du gör!

Rania

åh men tack till dig med, du hjälper oss mycket också! eller ja kan väl bara tala för mig själv men tror de andra läsarna håller med ^^,Du är så bra på att skriva och som fotograf lär man sig mycket i din blogg och den är inspirerande, men även du som person. och du var så mysig och jordnära på riktigt med! :DMan får lite "jaha..."-känsla om man bläddrar igenom dagens bloglovin'-batch och det inte varit något inlägg från dig :/Men ja, detta bloggfenomenet är rätt sjukt på ett sätt, att man kan bli så berörd av att någon Inte bloggat en dag osv haha, men det är härligt! :)Hur går det med hårfärgandet då? O:

Fotograf Annie

Du får ju läsare av någon anledning, den anledningen är förmodligen för att DU (och din blogg) är awesome!!

Rebecca

Det är vi som borde tacka! Du är ju bäst, och bäst och bäst och bäst bortom bästpunkten!!!! Du är awesome, bäst och jag älskar din blogg, nevnarien är en del av allas fotobloggar tror jag, för du är den största. Tack för att du förgyller min vardag i alla fall, för utan nevnarien, din otroligt braiga blogg så hade jag nog inte varit samma person som jag blivit med din blogg, jag hade inte varit lika fotogalen, neh, det hade jag inte varit, så tack tack tack elin, för att du bloggar, du är bääääääääääääääääääääääääst!!!

Paparazzibecka

Tjaa!

Vad tycker du om det du ser på min blogg just nu?

Jag bjuder på musik, festbilder, fotograferingar av olika slag, videoklipp, vardagslivet och events som t.ex modevisningar m.m.

KRAM

Anna

Fint skrivet!

Men ordna en foto/bloggträff oftare! Det är så kul :D Jag missade din senaste fototräff med Michaela :(

Ida Australien

Det är ett sant nöje att följa din blogg. Vilken gåva du har! Det är ju helt underbart för oss att få ta del av det du fotar, ritar och ja allt du gör! :) Hoppas jag kan komma på någon fototräff i framtiden! Kram

ellencharlotta

Du är verkligen en fantastiskt ödmjuk person Elin! Förmodligen bland annat därför alla tycker om dig så mycket som vi gör :):)

r o c k z

Du är värd det. Du är bäst!

Haval B Aziz

Hej hej ! hoppas allt är bra med dig, skulle va snällt om du kunde ställa en fråga på min frågestund i bloggen ha en fortsatt bra dag.

YlvaMinnie

Det är vi bloggläsare som borde tacka, du ger oss en inlägg där du fyller oss ( mig ) med inspration, ideer och drömmar! Jag önskar jag var du! TACK FÖR DIN BLOGG ELIN!

johanna

Din blogg är så bra och du förtjänar allt beröm du får, Elin :) Kram!

..:Sarah:..

Kan man annat än älska bloggfenomenet !

jag "hitta" min nu mera BÄSTA vänner via min blogg.

sara

du är en duktigt och drivande tjej så du förtjänar all uppmärksamhet!

Lena

Du är så grym på det du gör, så det är klart man stannar kvar. Fortsätt på detta spåret! =)

Cornelia

Du är en älskvärld person och så är det bara naturligt! :D Det var super skojjjit att träffa dig och hoppas att vi kan träffas mer mer mer! :D Din personlighet verkligen är utanför din kropp och sprider din glädje! :D Du är ju värld det!

Många kramar Cornelia! :}

Viktor

Älskar dig också Elin ♥

Ellen

Du är också så AWESOME.. Ite borde du tacka oss, de e ju vi som borde tacka dig när vi får läsa en så bra blogg. 8D

nathalie

:)

Amanda

Alla andra här har liksom redan skrivit det som jag tänkte ungefär... Men jag vill ändå tacka för att du bloggar så bra och låter oss lära känna dej :) Din blogg är den bästa av alla ;)

Kristina

Det är du värd! Inte nog med att din blogg är så inspirerande, man blr dessutom så glad när man läser den :D

Sara

Som jag ser att många redan sagt, men kan inte sägas för många gånger. Du är värd det! Din blogg är freaking awesome och dina foton är helt underbara. Och dina konstverk är riktigt riktigt skickliga. Hoppas du aldrig slutar att blogga! :)

Ctina

best blogger ever.

agnes

du är bäst

Lina Palm

Jag hade gärna träffat dig, du verkar vara en så otroligt härlig person. Varje gång du skriver, varje inlägg, blir jag fachinerad och imponerad av dig och det du gör. Som med inlägget "Kronan i prima motljus". Helt fantastiskt. Så simpelt, en bild på en cykel, men ändå blev jag stum, det var så bra! Det var så klockrent tillsammans med texten!Som du säger, statistiken är inte bara en siffra. Det är vi som gillar det du gör, och du förkänar allt. :) Du är en förebild.

sofia

De är ju VI som ska tacka dig. För att du bjuder på dig själv och ger oss en del utav dig! Helt otroligt egentligen! Annars hoppas jag att det är bra med Elin en sån hör dag! :D

frida (:

DU ÄR BÄST ELIN! jag får så sjukt mycket inspiration till mina bilder, från din blogg. så tack, tacktacktack :D <3 puss

m i c k a n

Hm.. gulligt?

Fanny

We love you too hörrö :)

Medina

Love you to girl! sjukt grym är du:D

Johanna

Så roligt att du uppskatar alla som läser :) Du har en väldigt fin blogg!

Joanna Bergman

Åh, Elin. Du är värd varenda en!

Du är helt azum, på riktigt. Love you!

<3

Mathilda

Du är bäst :)

majo

We love you to! varför skulle vi annars läsa din blogg? :) <3 du är grym!

kate

fin blogg :) kram

jasmine

Du är så himla bäst Elin! Jag följer din blogg inte bara för att jag tycker att du är grym på att fota, utan också för att du är så ärlig och jordnära. Din blogg är så du Elin. Vi gillar!

Kramkram

JULIA BJÖRCK

ÄLSKAR DIN BLOGG!:D

Lilla Kompisen

Hurra!!!

Lina

Det är du allt värd, Elin! :)

Och det är ju tack vare dig du har alla besökare, om du inte skulle ha en rolig blogg skulle ju ingen besöka, right? Och du har en toppenblogg! (Jag skrev dag först, är helt och hållet borta idag)Kramar, Lina.

Hanna

ha en fin kväll:D

Clara

men du är verkligen värd all uppmärksamhet! Du är grym Elin!!

Em

Tack1:D Du är en stor inspirationskälla för mig!

Lisa

vad tycker du om min nya design och header?:)

Hannah

Du förtjänar alltihop! för du är så himla grym!! <3 :D

Camilla

Jag har sagt det så många tidigare och skriver det mer än gärna igen. DU är något alldeles extra Elin och man vill läsa och följa dig i bloggen med alla inspirerande och utvecklande bilder. Snart får vi även chansen att träffas! Ta hand om dig

Camilla

Det är en fröjd att gå in och läsa hos dig och titta på alla fantastiska saker du åstadkommer. :)

Tack för att vi får följa med dig!

Pamela

En underbart vacker blogg får många läsare. Annars har jag länkat dig i ett av mina senaste inlägg på min blogg (inlägget heter "konsten att vara ela). :)

Dessan

Fint skrivet :)

Olivia

du är värd allt! fint skrivet :)

sofija arvidsson

som alla andra skrivit så är du värd det, det du skriver förmedlar alltid det där lilla extra!

Din blogg är grym, och din personlighet också!fortsätt med det!!

kramar

Hanna

Din blogg är grym!:)

eli

Så fint! Tack du för att du är så fin och snäll!

Alexandra

We love you to!

Gaymasen

Så sant! Väldigt bra skrivet, Elin. :)

bella

vi älskar dig

Julia

love u to! ♥

Elisabeth

And we love you!

Jennifer

Men det är ju något med din blogg som gör den så himla bra, och det är ju du, eller hur? Hela upplägget, bilderna, texterna, ja allt är så otroligt bra. Du förtjänade det otroligt mycket! Så ja, som de flesta andra redan skrivit, så är det ju vi som ska tacka. Tack!

Ina

Naw :) <3