full screen header

Glassar (eller smörar?) i solen
Fotografering i kvällssolen från igår.


Ligger på gräsmattan idag. Håller på o smälta bort i värmen, men det får jag ta.
Väl hemma i Jönköping igen, så kommer jag inte ha tillgång till ledighet, solsken, värme och en insynsskyddad gräsmatta, som här.
Känner dock att jag måste vara lite försiktig med min bleka hy. Är så överdrivet vitskinnad.
Fast när man läser Twilight-serien så känns det inte så dumt ändå (förlåt mitt tjat..haha).

Nä tillbaka till myrorna....
31 kommentarer
Malin { f r i t z a a }

jättefina bilder! :)

Ronja

Oh, känner igen mig. Likblek året om! Massa solskyddsfaktor för att inte bränna mig... men hellre röd än likblek. Fast nu tänker jag bestämt fuska med brun utan sol ;)

Emma

åh, grymt fina bilder! (:

Ronja

Det är jättesvårt att få det jämt! Och jag kan ju inte låta bli att ta på mig en tröja eller något direkt efter så det blir jättefina linjer.. haha! Men bus ser bättre ut än dom här sprayflaskorna som finns, där kan vi snacka ojämnt, usch.

Erika

Oskyddad.. tror du menar insynsskyddad. :) Well well.. sköna bilder.

Annies Fotoblogg

Det är tillåtet att tjata om Twilight ;) Den serien är ju helt underbar. Längtar tills nästa film och förhoppningsvis nästa bok kommer ut ;)

Caroline

den översta bilden var superfin!

Elsa Philis

Nej, men nu har jag ju lurat dig! Det är inte den riktiga framsidan till New Moon filmen! Jag trodde det först men den finns b.la. på twilightsweden.se (se headern) - som också har ALLA låtarna till soundtracket i menyn till vänster om man scrollar ner en bit. =)Ja, jag köpte CDn idag ^^ var tvungen helt enkelt... Jag har läst tvåan också och ja, man gråter konstant. Det är så läskigt egentligen hur man kan påverkas så mycket av en bok/film. När Bella var ledsen var jag ledsen, när Bella var glad var jag glad. Jag förstår inte hur hur en serie böcker kan trollbinda en hel värld av unga tjejer. Men det är så, antingen älskar man dem eller hatar dem, det finns inget mellanting. Och nu går jag runt här och inbillar mig konstiga saker. Trodde först att min kompis "gnistrade" i solljuset och fick för mig att en albinokille på min skola var vampyr :S som om de fanns på riktigt. Det börjar bli lite freaky! Har du förresten hört att fans i Sverige förasöker ordna så att skådespelarna kommer på Sverige premiären av New Moon? =)Yäyä, take care och tack för tipsen om fotograferingen btw!

E M M A

underbara bilder , :)

Carin

Kolla gärna in min blogg :)http://addaspie.blogg.seÄlskar din blogg btw :)

Dezdemona

Oh första gången jag tyckt vi gjort något som ens liknat lite. I fredags fick jag efter en veckas hysteriskt klampande och skrikande min bok från Adlibris (om jag kunde drömma), och igår tog den slut. Känns ungefär som att det var det värsta som kunde hända (nåja). BUHUU. Boken är bäst och filmen är bäst. Jag är nog halvalbino jag med, blir aldrig brun. Men inte har jag sett till några snygga vampyrer för det. Sorgligt.

Sofia

Oh, jättefint!

Älskar den runda oskärpan, underbart!

David

Schteeker i solen! ;)

♥ helén

den första bilden var väldigt fin :) ljuset (y)

Emma

jag har också fotograferat smörblommor idag :D du får gärna kika på mina bilder. fast dina är ju snyggare!

saga

Jätte fina bilder! Vad har du för objektiv till bilderna ovan? =)

Jennie

underbart att vara ute i solen nu :)

Kes

Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor.

Kes

För det första sorry för att jag klantade mig!Annars tänkte jag bara säga att dina bilder var jättefina! Imorgon ska jag också sola och ikväll ska jag för första gången på ett tag simsa!!! :D

Elin [ n e v n a r i e n ]

SAGA: Oh skit jag skulle ju börja skriva sånt där hade jag ju lovat mig själv (och alla som läser) men jag glömmer det hela tiden ;) Det är i alla fall Canon EF 50/1,4 USM :)

Elsa Philis

Jo, man får väl va ute i god tid antagligen... Jag vet precis vad du menar, och man vill ju ändå inte trötta ut läsarna med allt snack om Twilight... jag känner mej ju lite efterbliven som fattat detta nu och inte i november eller ännu tidigare! Men ta det lugnt! Det är gött att spara nåt till sommaren också! Haha nu har du läst om mig.

Denana

Älskar ljuset!

Älskar de där ljusprickarna!Hur lyckas du med att få så snyggt ljs på det hela? så det liksom blir som linjer?

och de där prickarna har jag aldrig fått medans jag fotat.

Tobias

Vilka härliga sommarpics!

publicera

PUBLICERA DIN BLOGG?ETT INLÄGG

EN TÄVLING ?JA VAD DU VILLPUBLICERADINBLOGG.BLOGG.SE

Junitjej

Jättefina bilder!

Nanna

Du är väldigt duktig på att fotografera!

E I M J

Jag har också legat och pressat hela dagen i solen, äntligen är den här och jag hoppas att den stannar ! :)

Sofia

Jättefina bilder. =D

Jigsaw

Är du vitskinnad? Hah! Inte om man jämför med mig. :)

Alva

Måste säga att du fotar grymt fint ! men hur gör man rund oskärpa ? har undrat det länge ... skulle vara tacksam för svar.

Jätte fin blogg ! :D<3